Жилищный адвокат

Тринадцята зарплата і повний соцпакет

    Тринадцята зарплата  і повний соцпакет

    У Чернівцях набирають спеціалістів на завод, що випускатиме провідникову продукцію

    За цей інвестпроект змагалися кілька обласних центрів Західного регіону, запрошуючи до себе транснаціональну компанію Sumitomo Electric Bordnetze Gmbh. Вона ж обрала Чернівці.

    — Для нас це вагома подія, — зазначає секретар міськради Віталій Михайлішин. — Солідні світові компанії дедалі більше цікавляться можливістю розвитку свого бізнесу в нашому місті й готові інвестувати в наш реальний сектор економіки значні кошти.

    — Рада директорів німецької компанії віддала перевагу Чернівцям з кількох причин, зокрема через стратегічно вигідне географічне розташування поблизу кордону з Румунією, де ми вже маємо аналогічні виробничі потужності, — каже гендиректор ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» (SEBN UA) Екхарт Бістрам. — Адже в наші плани входить донаправлення продукції чернівецького заводу в Румунію на фінішну обробку. Ми сподіваємось на плідну й довгострокову роботу.

    Німці вже мають досвід роботи в Україні. 2006 року запустили пілотне виробництво у Тернополі. Починали з невеликих модулів, а тепер мають сучасний, власними силами збудований завод з випуску суцільних кабельних мереж до автомобілів Volkswagen та Audi і далі реалізують амбітні плани щодо створення на українському ринку нових структурних підрозділів свого концерну. Нове виробництво, запевняє пан Бістрам, цілком екологічно безпечне.

    — Ми створюватимемо високого рівня умови праці для наших робітників, забезпечимо їх необхідним соцпакетом, у тому числі медстрахуванням, турбуватимемося про їхніх дітей. Це серед найперших наших пріоритетів. Зарплату, цілком офіційну, отримуватимуть двічі на місяць, буде також і тринадцята зарплата, — зазначає гендиректор SEBN UA рідною німецькою. — Хочу також додати, що спочатку в Тернополі наш персонал, увесь менеджмент складався зі спеціалістів із Німеччини. А тепер працюють лише українці. Ми надзвичайно задоволені їхньою працею — на робітничих, інженерних, управлінських посадах. Слава Україні! — закінчив промову пан Бістрам чистою українською.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про повернення нормативно-правового акта без державної реєстрації для доопрацювання, Міністерство юстиції України

    Про повернення нормативно-правового акта без державної реєстрації для доопрацювання На прохання Міністерства охорони здоров'я України (лист від 03 липня 2012 року № 7.03-14/08/4807) та відповідно до пункту 11 ( 731-92-п )-1( 731-92-п ) Положення про державну реєстрацію нормативно-правових актів міністерств, інших органів виконавчої влади( 731-92-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 грудня 1992 року № 731 (із змінами), НАКАЗУЮ:

    Про призначення С. Арбузова Першим віце-прем'єр-міністром України, Президент України

    Указ  Президента України Призначити АРБУЗОВА Сергія Геннадійовича Першим віце-прем'єр-міністром України. Президент України м. Київ 24 грудня 2012 року № 727/2012

    КС РФ разрешил суррогатной матери оставить ребенка себе, отказав в этом генетическим родителям

    Высший судебный орган России (КС РФ) отказал генетическим родителям ребенка в рассмотрении жалобы на порядок регистрации детей, родившихся по программам суррогатного материнства.

    Омбудсмен и ЮНИСЕФ будут сотрудничать в сфере защиты прав детей

    Уполномоченный Верховного Совета Украины по правам человека Валерия Лутковская и глава представительства Детского фонда ООН (ЮНИСЕФ) на Украине Юкие Мокуо подписали соглашение о сотрудничестве ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря столь занимательному интернет проекту я, наконец-то, надумался купить отдельную линию.

    Как много необходимой информации.

    Вы супер!!! Все что делаете для всех пользователей вне всякого сомнения- необходимо!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66