Жилищный адвокат

Тринадцята зарплата і повний соцпакет

    Тринадцята зарплата  і повний соцпакет

    У Чернівцях набирають спеціалістів на завод, що випускатиме провідникову продукцію

    За цей інвестпроект змагалися кілька обласних центрів Західного регіону, запрошуючи до себе транснаціональну компанію Sumitomo Electric Bordnetze Gmbh. Вона ж обрала Чернівці.

    — Для нас це вагома подія, — зазначає секретар міськради Віталій Михайлішин. — Солідні світові компанії дедалі більше цікавляться можливістю розвитку свого бізнесу в нашому місті й готові інвестувати в наш реальний сектор економіки значні кошти.

    — Рада директорів німецької компанії віддала перевагу Чернівцям з кількох причин, зокрема через стратегічно вигідне географічне розташування поблизу кордону з Румунією, де ми вже маємо аналогічні виробничі потужності, — каже гендиректор ТОВ «СЕ Борднетце-Україна» (SEBN UA) Екхарт Бістрам. — Адже в наші плани входить донаправлення продукції чернівецького заводу в Румунію на фінішну обробку. Ми сподіваємось на плідну й довгострокову роботу.

    Німці вже мають досвід роботи в Україні. 2006 року запустили пілотне виробництво у Тернополі. Починали з невеликих модулів, а тепер мають сучасний, власними силами збудований завод з випуску суцільних кабельних мереж до автомобілів Volkswagen та Audi і далі реалізують амбітні плани щодо створення на українському ринку нових структурних підрозділів свого концерну. Нове виробництво, запевняє пан Бістрам, цілком екологічно безпечне.

    — Ми створюватимемо високого рівня умови праці для наших робітників, забезпечимо їх необхідним соцпакетом, у тому числі медстрахуванням, турбуватимемося про їхніх дітей. Це серед найперших наших пріоритетів. Зарплату, цілком офіційну, отримуватимуть двічі на місяць, буде також і тринадцята зарплата, — зазначає гендиректор SEBN UA рідною німецькою. — Хочу також додати, що спочатку в Тернополі наш персонал, увесь менеджмент складався зі спеціалістів із Німеччини. А тепер працюють лише українці. Ми надзвичайно задоволені їхньою працею — на робітничих, інженерних, управлінських посадах. Слава Україні! — закінчив промову пан Бістрам чистою українською.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2012 р. № 92, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2012 р. № 92 Внести зміни у додаток до розпорядження Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2012 р. № 92( 92-2012-р ) "Про затвердження переліку об'єктів будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільних доріг загального користування державного і місцевого значення у 2012 році та обсягів бюджетних коштів для їх фінансування", виклавши його у редакції, що додається.

    В Англії два парашутисти заплуталися на висоті 15 метрів і розбилися

    На парашутному аеродромі біля англійського міста Пітерборо невдало стрибнули дві людини.На висоті 15 метрів їхні парашути заплуталися, і вони впали на землю.

    Сегодня в Киеве "заминировали" ЦИК

    Сегодня в Киеве, 10 сентября, неизвестные сообщили о заминировании здания Центральной избирательной комиссии. Об этом сообщили в пресс-службе киевского управления милиции.

    Про ратифікацію Договору про дружні відносини і співробітництво між Україною та Східною Республікою Уругвай, Верховна Рада України

    Верховна Рада України постановляє: Договір про дружні відносини і співробітництво між Україною та Східною Республікою Уругвай( 858_002 ), учинений 25 квітня 2012 року у м. Монтевідео, який набирає чинності в день обміну ратифікаційними грамотами, ратифікувати (додається).

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Огромнейшее спасибо творцам этого сайта!!! Это действительно - находка! Всё просто отлично!!! Удачи!

    Этот ресурс - удивительный.

    Для меня это огромная находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на сайте и уходить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66