Жилищный адвокат

Україна отримала кириличний інтернет-домен .укр

    Україна отримала кириличний інтернет-домен .укрПроцес делегування Україні кириличної доменної зони .укр завершений — на цьому тижні домен з'явився в кореневій структурі Інтернету. Нова зона повинна стати ліберальнішою в порівнянні з діючою .ua. Проте до появи нових сайтів з кириличними іменами ще може пройти багато часу, адже правила роботи в новій доменній зоні поки не розроблені через проблеми в роботі Українського мережевого інформаційного центру, адміністратора домена .укр.

    ICANN (міжнародна некомерційна організація з управління Інтернетом) у вівторок завершила процедуру делегування Україні кириличного домена .укр. Як повідомив вчора адміністратор домена Український мережевий інформаційний центр (УМІЦ), новий домен з'явився в кореневій структурі доменних імен Інтернету. На сьогоднішній день на новому домені вже працюють два сайти: сайт самого УМІЦ (уміц. укр) і сайт про доменну зону тест. укр.

    Можливості для реєстрації нелатинських доменів ICANN створила в жовтні 2009 року. Нововведення розраховане на країни, писемність яких відрізняється від латиниці, — Китай, Індію і так далі. Україна однією з перших подала заявку на реєстрацію кириличної зони, проте до другого етапу реєстрації підійшла останньою з 25 держав, що подали заявки. ICANN підтвердила бронювання для нашої країни доменної зони .укр в березні 2011 року, а в кінці лютого 2013 року схвалила заявку.

    Запуск домена .укр не обійшовся без курйозів. В середу виявилося, що сайт технічного адміністратора нової зони, компанії «Технічний центр Інтернет» зламаний бангладешським угрупуванням хакерів 3xp1r3 Cyber Army, які замінили головну сторінку сайту власним банером. Судячи з інформації з бази даних атак хакерів hack-db.com, злом стався ще 14 березня і майже тиждень залишався непоміченим, поки на сторінку, вказану в інформації про новий домен, не почали заходити українські доменні реєстратори. «Злом торкнувся лише інформаційної сторінки компанії, система технічного адміністрування не постраждала» — завірив директор УМІЦ Юрій Гончарук.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Кабінет Міністрів України Постанова, Кабінет Міністрів України

    (Для службового користування) {Вносить зміни до Постанови КМ № 1684 від 29.10.2003( 1684-2003-п )}

    В Киеве станцию метро «Политехнический институт» закрывают на ремонт

    С 9 января начнется ремонт эскалатора на киевской станции метро Политехнический институт. Станцию закроют на вход.

    Врожай і на гриби, і на отруєння

    До рятувальників на-дійшло повідомлення про госпіталізацію в реанімаційне відділення Первомайської центральної районної лікарні трьох осіб, які напередодні вживали в їжу гриби, зібрані у лісі ...

    Раскрыть убийство судьи в Харькове – дело чести правоохранителей, – В.Янукович

    Президент Украины Виктор Янукович считает вопросом чести правоохранительных органов раскрытие убийства судьи Фрунзенского райсуда Харькова Владимира Трофимова и его семьи.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

    Ваш интернет проект просто класс очень много чего тут интересного и нужного. Хочу пожелать держаться высоко и всего самого... наилучшего во всем.

    Благодарим всех за качественную работу. Этот портал - сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто, удобно,быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66