Жилищный адвокат

Звернення начальника ДДАІ МВС України Анатолія Сіренка до представників дорожніх організацій

    Звернення начальника ДДАІ МВС України Анатолія Сіренка до представників дорожніх організаційШановні керівники дорожніх та комунальних підприємств!

    Звертаю Вашу увагу на необхідність максимально швидкого реагування щодо забезпечення належних умов для руху транспорту в зимовий період. Від оперативної роботи дорожньої техніки залежить не тільки комфорт та зручність пересування автодорогами, але й безпека учасників дорожнього руху, забезпечення життєдіяльності населених пунктів, а також вчасне доставляння вантажів військовим у зону АТО.

    Ви несете персональну відповідальність за наслідки пригод, що стаються в разі бездіяльності або халатного відношення ваших підлеглих до виконання своїх функціональних обов’язків. Мною направлено доручення до регіональних підрозділів ДАІ щодо жорсткого контролю за станом доріг та вулиць. Попереджаю вас, що по кожному випадку неналежного утримання вулично-дорожньої мережі, посадові особи будуть притягнуті до відповідальності згідно Кодексу України про адміністративні правопорушення.

    Також, нагадую вам, що законодавством України за порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху, яке спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження, тяжке тілесне ушкодження або смерть, передбачена кримінальна відповідальність.

    Розумію, що в скрутній економічній ситуації, доволі тяжко гарантувати стовідсоткову готовність снігоприбиральної техніки, наявність паливно-мастильних матеріалів та достатню кількість протиожеледних сумішей та фрикційних матеріалів. Однак, безпека людей має превалювати понад усе в діяльності служб, що за своїми функціональними обов’язками повинні її забезпечувати.

    Запевняю Вас, зі свого боку Державтоінспекція готова до виконання поставлених завдань, вжиття невідкладних заходів та наданню допомоги у межах своєї компетенції.

    Сподіваюся на ваше відповідальне ставлення до своїх обов’язків та плідну співпрацю.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 р. за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 р. за № 890/12764 (із змінами), НАКАЗУЮ:

    Суд не признал незаконным бездействие следствия по делу о теракте «Норд-Ост»

    Лефортовский суд Москвы (РФ) не признал незаконным бездействие следователя, не ставшего возбуждать уголовное дело в отношении должностных лиц, руководивших спасательной операцией по освобождению ...

    На Полтавщині Державтоінспекція та ЮІРівці разом навчають дітей дорожній грамоті

    Днями працівники обласного управління Державтоінспекції та загін ЮІР Світлофор Полтавської загальноосвітньої школи №19 завітали до вихованців Полтавського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) ...

    У Хмельницькому в ДТП загинуло троє людей

    26 грудня, о пів на восьму ранку, в м. Хмельницький на вул. Західно-окружній сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та легковика.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш ресурс - супер очень много чего тут интересного и необходимого. Хочу пожелать так держать и всего самого... наилучшего во всем.

    Этот сайт - отпад. Чрезвычайно нужный и удобный ресурс.

    Ваш интернет проект просто класс очень много чего тут интересного и нужного. Хочу пожелать держаться высоко и всего самого... наилучшего во всем.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66