Жилищный адвокат

Будуть, як новенькі

    Будуть, як новенькі

    Крюківчани модернізують вагони столичної підземки

    95 вагонів Київського метрополітену (а це 19 п’ятивагонних поїздів) буде модернізовано Крюківським вагонобудівним заводом. Таку угоду на суму майже 985 мільйонів гривень підписав із заводом департамент транспортної інфраструктури столичної міськдержадміністрації. Це кошти цільових екологічних (зелених) інвестицій, пов’язаних із реалізацією відповідних проектів і виконанням зобов’язань сторін Кіотського протоколу до Рамкової конвенції ООН про зміну клімату.

    Ремонтники продовжать термін експлуатації вагонів не менш ніж на 20 років. Перший реконструйований п’ятивагонний поїзд очікують уже в грудні 2013 року. Всі роботи завершать за 20 місяців від дня здійснення авансового платежу, який зроблено 27 лютого 2013 року. Загалом же модернізація пройде у два етапи. Під час першого — оновлять п’ять вагонів одного поїзда з проведенням повного комплексу випробувань і процедурою проходження міжвідомчої комісії для введення цього поїзда в експлуатацію (з березня по грудень 2013 року). На другому етапі здійснять модернізацію 90 вагонів (18 поїздів), яку виконають за 10 місяців (з січня по жовтень 2014 року).

    Оновлення вагонів, проведене на Крюківському вагонобудівному заводі, не лише зробить їх інтер’єр та екстер’єр сучасним, а й дасть змогу споживати менше електроенергії і повертати її в мережу при гальмуванні поїзда. Скоротяться витрати електричної енергії на тягу поїздів до 43,5% (з розрахунку на один зчеп). Цього досягнуть через заміни електричного тягового приводу постійного струму на асинхронний привід змінного струму та впровадження іншого енергозберігаючого обладнання і технологій, що приведе ще й до зменшення обсягів антропогенних викидів парникових газів.

    Однак і це ще не всі вигоди. Приміром, підвищиться плавність руху поїздів, а отже й рівень комфорту й культури обслуговування пасажирів. Зменшаться динамічні навантаження на вузли та агрегати вагонів, що збільшить міжремонтні пробіги. Обсяги ремонтів і витрат на придбання запасних частин зменшаться, заощаджуватимуться і трудові та фінансові ресурси.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Фиктивные юридические услуги обернулись штрафом в 2 млн гривен

    Налоговой милицией столицы прекращена деятельность своеобразного подпольного юридического треста, сообщает ГНС в г. Киеве.

    Телефонуйте — і вас обов’язково почують

    Порівняно з минулим роком Урядовий контактний центр приймає удвічі більше звернень від громадян.Тут працюють переважно дівчата. У них значно міцніші нерви, й вони здатні витримувати більші психологічні ...

    Держслужба має стати престижною

    Формат діяльності колегії Національного агентства з питань державної служби цього року зазнав певних змін. У відомчому положенні щодо цього дорадчого органу знайшли відображення завдання, визначені ...

    Утвержден Регламент назначения и увольнения судей КСУ с должности по квоте съезда судей Украины

    Сегодня, 25 сентября, съезд судей Украины утвердил Регламент назначения и увольнения судей КСУ с должности по квоте съезда с учетом двух поправок.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Вы супер!!! Все что делаете для всех пользователей вне всякого сомнения- необходимо!!!

    С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш сайт на данный момент - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные сайты. Интернет портал многообразен в пользовании. На нем полезно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

    Этот портал классный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами чаще! Дерзайте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66