Жилищный адвокат

Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ НАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

РІШЕННЯ

  1. 09.04.2013  № 589
  2. Щодо зупинення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів, випущених ВАТ "Васильківський шкірзавод"

    Відповідно до пункту 30 статті 8 Закону України "Про державне регулювання ринку цінних паперів в Україні"( 448/96-ВР ), у зв'язку із виявленням Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку (далі — Комісія) порушення Відкритим акціонерним товариством "Васильківський шкірзавод" (далі — ВАТ "Васильківський шкірзавод") вимог п. 5 розділу XVII "Прикінцеві та перехідні положення" Закону України "Про акціонерні товариства"( 514-17 ) в частині неприведення статуту та внутрішніх положень у відповідність до норм цього Закону, та з метою захисту інтересів інвесторів у цінні папери, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку ВИРІШИЛА:

    1. Зупинити з 09.04.2013 року внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862) та до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862) на строк до усунення порушення.

    2. Заборонити будь-якому реєстратору, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862), здійснювати операції щодо внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862).

    3. Заборонити ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ "Національний депозитарій України" (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862) у депозитарній системі України, здійснювати облікові операції щодо внесення змін до системи депозитарного обліку щодо цінних паперів ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862).

    4. Зобов'язати ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ "Національний депозитарій України" (код за ЄДРПОУ 30370711) невідкладно довести до відома зберігачів, що здійснюють облік прав власності на цінні папери ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862) у депозитарній системі України, дане рішення Комісії.

    5. Зобов'язати ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862) невідкладно довести до відома реєстратора, що здійснює ведення системи реєстру власників іменних цінних паперів ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862), дане рішення Комісії.

    6. ПрАТ "Всеукраїнський депозитарій цінних паперів" (код за ЄДРПОУ 35917889), ПАТ "Національний депозитарій України" (код за ЄДРПОУ 30370711) та зберігачам, що здійснюють облік прав власності на цінні папери ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862) у депозитарній системі України, у триденний термін з моменту отримання ними копії цього рішення повідомити Комісію про його виконання.

    7. Зобов'язати ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862) у п'ятиденний термін з моменту усунення порушення повідомити Центральний територіальний департамент Комісії з доданням копій відповідних документів.

    8. Центральному територіальному департаменту Комісії за результатом аналізу отриманих документів надати до Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) інформацію про усунення порушення ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862) з доданням копій відповідних документів та проекту рішення щодо відновлення внесення змін до системи реєстру власників іменних цінних паперів та до системи депозитарного обліку цінних паперів.

    9. Департаменту корпоративного управління та корпоративних фінансів (А. Папаіка) протягом трьох робочих днів забезпечити відправлення у встановленому порядку копії цього рішення ВАТ "Васильківський шкірзавод" (код за ЄДРПОУ 00307862), Центральному територіальному департаменту та відповідним учасникам Національної депозитарної системи України.

    10. Управлінню інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (А. Заїка) забезпечити опублікування цього рішення в офіційному друкованому виданні Комісії.

  3. 11. Контроль за виконанням цього рішення покласти на члена Комісії Є. Воропаєва.
  4. Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    Протокол засідання Комісії від 9 квітня 2013 р. № 18

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Державної митної служби України, Адміністрації Державної прикордонної служби України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Міністерства культури і туризму України, Міністерство фінансів України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 вересня 2012 р. за № 1573/21885 Про визнання такими, що втратили чинність, деяких наказів Державної митної служби України, Адміністрації Державної прикордонної служби України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства аграрної політики України, Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, Міністерства культури і туризму України

    Про реалізацію рішення колегії Держкомтелерадіо України від 6 серпня 2013 року № 7/28, Державний комітет телебачення і радіомовлення України

    Про реалізацію рішення колегії Держкомтелерадіо України від 6 серпня 2013 року № 7/28 З метою виконання рішення колегії Держкомтелерадіо України від 6 серпня 2013 року № 7/28( vr_28603-13 ) "Про нагородження працівників інформаційної сфери України" НАКАЗУЮ:

    Щодо набрання чинності міжнародним договором, Міністерство закордонних справ України

    Копія: Міністерство юстиції України Апарат Верховної Ради України Секретаріат Кабінету Міністрів України Державна служба України з надзвичайних ситуацій Посольство України в Російській Федерації

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш портал - увлекательный.

    Хочется просто сказать огромное спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот сайт, чему сильно рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!

    Ваш сайт не просто лучший друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66