Жилищный адвокат

Спрощення візового режиму з ЄС почне діяти з 1 липня

    Спрощення візового режиму з ЄС почне діяти з 1 липняПосилена Угода про спрощення оформлення віз між Україною і ЄС набуде чинності з 1 липня цього року, передає УНІАН.

    Про це повідомив на брифінгу в. о. директора Департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

    Він повідомив, що сьогодні в Брюсселі в рамках 8-го засідання спільного комітету експертів з реалізації Угоди між Україною і ЄС про спрощення оформлення віз сторони обмінялися офіційними повідомленнями про завершення виконання процедур, необхідних для набрання чинності Угоди між Україною і ЄС про внесення змін до Угоди про спрощення оформлення віз.

    «Відповідно до ст. 2, угода набере чинності 1 липня цього року», — сказав Перебийніс.

    За його словами, документ є результатам спільних зусиль сторін, спрямований удосконалення існуючих процедур видачі віз, що стане важливою складовою полегшення міжлюдських контактів, та прискорить інтеграцію України в єдиний європейський простір.

    «Таким чином, вже з 1 липня цього року на додаток до 14 категорій, передбачених чинною угодою, пільгами та перевагами посиленої Угоди про спрощення оформлення віз зможуть скористатися ще 9 категорій громадян», — додав Перебийніс.

    Нагадаємо, 18 квітня Європейський парламент ратифікував Угоду між Україною та Європейським Союзом про внесення змін до Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про спрощення оформлення віз.

    Верховна Рада України ратифікувала Угоду про внесення змін до Угоди про спрощення оформлення віз з ЄС 22 березня 2013 року.

    13 травня Рада міністрів Євросоюзу затвердила ратифікацію Угоди між Україною та ЄС про внесення змін до Угоди між Україною та Європейським Співтовариством про спрощення оформлення віз.

    Угода була підписана 23 липня 2012 року у Брюсселі.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Агентства недвижимости. Юрист по договорам купли-продажи

    Помощь агентства недвижимости может быть очень полезной. Однако подготовку договора купли-продажи лучше доверить юристу.

    У Сумщини — мільйон, на Вінниччині — два

    Президент Віктор Янукович привітав хліборобів Сумської області з намолотом першого мільйона тонн зерна нового врожаю, а хліборобів Вінниччини з намолотом другого мільйона тонн.

    ВАСУ призывает увезти тысячи заявлений, не приобщенных к делу по иску к Президенту

    В Четверг, 6 Сентября с. г., в Высший административный суд Украины поступило более 200 коробок с заявлениями граждан Украины, в которых высказывается просьба включить их к участию в деле по иску ...

    В Мехіко вибухнула будівля: 25 осіб загинуло

    25 осіб загинуло і 101 людина дістала поранення в результаті вибуху в будівлі державної нафтогазової компанії Пемекс у мексиканській столиці.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Доброе утро!

    Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Классно! Всё очень удобно и просто. Благодарю за профессиональный интернет проект!

    Огромное количество необходимой информации. Большое Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто умнички.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66