Жилищный адвокат

Анджеліна Джолі за рік заробила 33 мільйони доларів

    Анджеліна Джолі за рік заробила 33 мільйони доларівЖурнал Forbes назвав Анджеліну Джолі найбільш високооплачуваною акторкою Голлівуду. Щорічний рейтинг журналу був опублікований у понеділок, 29 липня.

    У період з червня 2012 року по червень 2013 року Джолі заробила 33 мільйони доларів. Значну частину доходу актриси склав гонорар за участь у фільмі «Малефісента», який вийде на екрани навесні 2014 року: роль злої чаклунки принесла Джолі 15 мільйонів доларів, повідомляє Gazeta ua.

    Другий рядок у списку зайняла Дженніфер Лоуренс, чий заробіток за минулі 12 місяців склав 26 мільйонів доларів. Доходи 22-річної актриси, що отримала в лютому Оскара за кращу жіночу роль, значно зросли завдяки фільму «Голодні ігри», який зібрав у прокаті 690 мільйонів доларів при 80-ти мільйонному бюджеті.

    Крістен Стюарт, яка очолила аналогічний список Forbes торік, цього разу опинилася на третьому місці. За звітний період дохід актриси склав 22 мільйона, що на 12,5 мільйона менше, ніж Стюарт заробила роком раніше.

    Повністю десятка найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду за версією Forbes виглядає наступним чином:

    1. Анджеліна Джолі (33 млн доларів)

    2. Дженніфер Лоуренс (26 млн доларів)

    3. Крістен Стюарт (22 млн доларів)

    4. Дженніфер Еністон (20 млн доларів)

    5. Емма Стоун (16 млн доларів)

    6. Шарліз Терон (15 млн доларів)

    7. Сандра Буллок (14 млн доларів)

    8. Наталі Портман (14 млн доларів)

    9. Міла Куніс (11 млн доларів)

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    ДАІ застерігає: 29-31 січня сніг, мокрий сніг, на дорогах України ожеледиця

    За прогнозами Гідрометцентру у наступні три доби на дорогах України ожеледиця, часом сніг, мокрий сніг, місцями туман.

    Нестабільний графік роботи впливає на здатність завагітніти

    Вчені у Великій Британії встановили зв'язок між робочими змінами жінки та ризиком мати проблеми з заплідненням.

    ЄВРО-2012: сьогодні чехи зіграють з греками, а поляки з росіянами

    Сьогодні на Чемпіонаті Європи з футболу відбудуться другі матчі у групі А. Зокрема, між збірними Греції та Чехії; Польщі та Росії передає УНН.

    Щодо забезпечення сплати митних платежів, Державна митна служба України

    Начальникам митних органів У зв'язку із запитами суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності та відповідно до листа Міністерства фінансів України від 07.11.2012 № 31-08170-10-24/26728 Державною митною службою України опрацьовано питання надання митним органам забезпечення сплати митних платежів при поміщенні товарів у митні режими експорту, реекспорту, тимчасового вивезення, переробки за межами митної території. За результатами опрацювання зазначеного питання повідомляємо.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет сайт суперовый! работал на нем очень часто. Этот интернет сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!

    Благодарим всех за качественную работу. Ваш портал,действительно, на сегодняшний день - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие полезные интернет порталы. Интернет проект очень прост в использовании. На нем здорово работать - просто, удобно,быстро.

    Просто замечательный! Хорошенький интернет проектик! Очень здорово. Всё очень удобно и просто. Спасибочки за профессиональный сайт!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66