Жилищный адвокат

Жито шепоче в позачассі

    Жито шепоче в позачассі

    «Брате мій, лелеко…» — таку назву має нова виставка відомої художниці Любові Міненко

    Юлія КАПШУЧЕНКО для «Урядового кур’єра», Світлана СКРЯБІНА, (фото) «Урядовий кур’єр»

    У серпні в Національному музеї літератури України зібралися друзі та шанувальники творчості художниці, щоб привітати свою улюблену мисткиню з цією подією й побачити її нові твори.

    Захід також відвідав відомий український письменник Євген Сверстюк. Він зазначив, що для нього виставки Любові Міненко — це свято: «Її роботи проникають у глибину віків, їх важко зарахувати до якогось часу. Не можна сказати, що вона втікає від годинникової стрілки, — вона десь поза нею».

    Ракурси сприйняття прекрасного.

    Мистецтвознавець Ганна Снітко знайшла такі слова для характеристики творчості художниці: «Хоч до якої теми вона звертається, скрізь відчувається глибина страждання, переживання. Це те, що вона побачила ще дитячими очима, — обриси Канева, дніпрових круч. Безперервну лінію, яку творить Любов Міненко, вона проносить крізь усі роботи».

    Сама ж мисткиня була втішена: «Уперше за 40 років не тремчу і не переймаюсь, а приймаю від вас тепло. Я сьогодні щаслива».

    У кожного своя дорога — до Бога.

    Любов Міненко — самобутня художниця. Її картини «Блаженство», «Багатогранна», «Таємниця гір», «Шепіт жита», «Ліс прокинувся» та інші — це своєрідне осмислення категорії часу — позачасся. Модерна мова живопису художниці по-новому відкриває Україну, адже її роботи — не розкішно декорована етнографія краю, а сама сутність душі України.

    Поки що соняшники по цей бік рами.

    Художниця народжена і виплекана в Каневі, про це на виставці промовляє серія робіт, присвячена рідному місту. Не випадково вона створила і цикл ілюстрацій до творчості Тараса Шевченка. По-своєму, отже, неповторно прочитує художниця «Сон», «Лілею», «Сповідь», «Бесіду». А з дитинства улюблена Леся Українка представлена через художні образи до «Лісової пісні»: «Мавка і Лукаш», «Щось там в хаті», «Потерчата» та інші.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Украина должна выполнить решение Евросуда по делу Ю.Луценко, – В.Лутковская

    Уполномоченный Верховного Совета Украины по правам человека Валерия Лутковская отмечает, что Украина должна выполнить решение Европейского суда по правам человека по делу «Луценко против Украины». ...

    Працівники ДАІ проводять профілактичні заходи під назвою «Автомобіль»

    На дорогах Донецької області проходить загальнодержавна профілактична операція Автомобіль. Під час заходів правоохоронці перевірятимуть транспортні засоби за відповідними автоматизованими базами ...

    Про призначення Литвина С.С. генеральним директором Державного концерну “Ядерне паливо”, Кабінет Міністрів України

    Про призначення Литвина С. С. генеральним директором Державного концерну "Ядерне паливо" Призначити Литвина Сергія Семеновича генеральним директором Державного концерну "Ядерне паливо".

    В понедельник состоится заседание ВККС

    В понедельник, 22 сентября в 11:00, состоится заседание Высшей квалификации комиссии судей Украины. Об этом сообщает пресс-служба ВККС.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот сайт здоровский! работал на нем очень часто. Этот интернет портал ждет хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще!

    Просто замечательный! Хорошенький сайтик! Классно! Всё очень удобно и просто. Спасибочки за профессиональный интернет портал!

    Спасибо его создателям и тем, от кого зависит продвижение портала.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66