Жилищный адвокат

Про стан проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів, Державне агентство земельних ресурсів УкраїниКОЛЕГІЯ ДЕРЖАВНОГО АГЕНТСТВА ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ УКРАЇНИ

РІШЕННЯ

  1. 05.07.2013  № 2/2
  2. Про стан проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів

    {Рішення введено в дію Наказом Державного агентства земельних ресурсів № 297 від 18.07.2013 ( v0297821-13 )}

    Заслухавши та обговоривши доповідь заступника Голови Держземагентства України Берднікова Є.С. про стан проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів у першому півріччі 2013 року та про завдання на друге півріччя 2013 року, а також проаналізувавши відповідні інформаційні матеріали, колегія ВИРІШИЛА:

    Інформацію взяти до відома.

    1. В цілому визнати роботу з проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів у першому півріччі 2013 року задовільною.

    2. Визнати незадовільною роботу головного управління Держземагентства України у Івано-Франківській області із забезпечення проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів відповідно до запланованих на перше півріччя 2013 року обсягів робіт та розглянути питання про вжиття до начальника зазначеного головного управління Держземагентства заходів дисциплінарного впливу.

    3. Начальникам головних управлінь Держземагентства у Дніпропетровській, Житомирській, Запорізькій, Миколаївській та Харківській областях забезпечити безумовне виконання підпункту 202.1 пункту 202 Національного плану дій на 2013 рік( 128/2013 ) щодо стовідсоткового завершення проведення первинної нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

    Термін — до 15 липня 2013 року

    1. Враховуючи вагомі результативні показники виконання робіт з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів у першому півріччі 2013 року, визнати позитивною роботу головних управлінь Держземагентства у Львівській та Харківській областях та рекомендувати розглянути питання щодо відзначення начальників головних управлінь Держземагентства у Львівській (Ярмус С. С.) та Харківській (Перекупський Ю. П.) областях.

    2. Відмітити позитивну роботу працівників центрального апарату Держземагентства України в частині забезпечення проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів та рекомендувати розглянути питання щодо їх відзначення.

    3. Голові Рескомзему АР Крим, начальникам головних управлінь Держземагентства в областях:

    7.1. Вжити вичерпних організаційних заходів щодо забезпечення виконання визначених Держземагентством України на основі даних Довідника показників нормативної грошової оцінки земель населених пунктів обсягів робіт з проведення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів у другому півріччі 2013 року та подати до Управління ринку та оцінки земель плани-графіки проведення зазначених робіт, погоджені Головою Ради міністрів АР Крим та головами відповідних обласних державних адміністрацій.

    Термін — 30 липня 2013 року

    7.2. Повідомити Управління ринку та оцінки земель про вжиті заходи для забезпечення обов'язкового виконання показників планів-графіків проведення робіт з нормативної грошової оцінки земель населених пунктів.

    Термін — щомісячно, до 2 числа місяця, наступного за звітним

    8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника Голови Берднікова Є.С.

    Голова колегії

    С. М. Тимченко

    {Текст взято з сайту Держземагентства України http://www.http://land.gov.ua/}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Шестилетнего ребенка в США обвинили в сексуальном домогательстве за поцелуй в руку

    В США ученика начальных классов временно исключили из школы, обвинив в сексуальных домогательствах к соседке по парте, которую он поцеловал в руку. Руководство школы сочло поведение первоклассника ...

    У Великобританії воскресла жінка після 45 хвилин клінічної смерті

    У Великобританії 52-річна мати чотирьох дітей Таслім Рафік воскресла саме тоді, коли сім'я оплакувала її смерть.

    ГАИ оштрафовала мэра Сум за «следственный эксперимент» со скоростью 120 км/час

    Сотрудники ГАИ оштрафовали мэра Сум за езду на автомобиле со скоростью 120 км/час. В Сумах мэру города Геннадию Минаеву сотрудники Госавтоинспекции выписали штраф – 600 гривен за движение в областном ...

    що міститься у системі реєстру власників іменних цінних паперів, до системи депозитарного обліку», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 30 вересня 2013 р. за № 1677/24209 Про внесення змін до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 18 квітня 2013 року № 729 «Про затвердження Порядку передачі інформації, що міститься у системі реєстру власників іменних цінних паперів, до системи депозитарного обліку»

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш сайт на данный момент - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные сайты. Интернет портал многообразен в пользовании. На нем полезно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

    Добрый день!

    Ваш интернет сайт - класс так много чего тут любопытного и нужного. Хочу пожелать держаться так же высоко и в будующем и всего самого... Не снижайте планку!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66