Жилищный адвокат

перерозподілу та використання коштів спеціального фонду від власних надходжень територіальних органів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України та бюджетних установ, що належать до сфери її управління, Міністерство аграрної політики та продовольства УкраїниМІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ ТА ПРОДОВОЛЬСТВА УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 15.10.2013  № 606
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 жовтня 2013 р. за № 1820/24352

    Про затвердження Порядку акумулювання, перерозподілу та використання коштів спеціального фонду від власних надходжень територіальних органів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України та бюджетних установ, що належать до сфери її управління

    Відповідно до пункту 7 частини п’ятої статті 22 Бюджетного кодексу України( 2456-17 ), пунктів 5( 500/2011 ) та 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України( 500/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 23 квітня 2011 року № 500, та розділу Х Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами( z0130-13 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24 грудня 2012 року № 1407, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 січня 2013 року за № 130/22662, НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Порядок акумулювання, перерозподілу та використання коштів спеціального фонду від власних надходжень територіальних органів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України та бюджетних установ, що належать до сфери її управління, що додається.

    2. Визнати такими, що втратили чинність:

    наказ Міністерства аграрної політики України від 2 лютого 2009 року № 60( z0158-09 ) "Про затвердження Порядку акумулювання, перерозподілу та використання коштів спеціального фонду Державної служби з карантину рослин України", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 18 лютого 2009 року за № 158/16174;

    наказ Державного комітету ветеринарної медицини України від 10 листопада 2010 року № 487( z1242-10 ) "Про затвердження Порядку акумулювання, перерозподілу та використання коштів спеціального фонду за надання платних послуг бюджетними установами, що входять до сфери управління Державного комітету ветеринарної медицини України", зареєстрований в Міністерстві юстиції України 10 грудня 2010 року за № 1242/18537.

    3. Департаменту тваринництва (Гетя А. А.) забезпечити подання цього наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

    4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    5. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Міністра Давиденка В. М.

    Перший заступник Міністра

    І. Ю. Бісюк

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України 15.10.2013 № 606

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 28 жовтня 2013 р. за № 1820/24352

    ПОРЯДОК акумулювання, перерозподілу та використання коштів спеціального фонду від власних надходжень територіальних органів Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України та бюджетних установ, що належать до сфери її управління

    I. Загальні положення

    1.1. Цей Порядок визначає механізм акумулювання на рівні Держветфітослужби України, перерозподіл та використання коштів спеціального фонду від власних надходжень територіальних органів Держветфітослужби України та бюджетних установ, що належать до сфери її управління (далі — спеціальний фонд).

    1.2. Перерозподіл та використання коштів спеціального фонду проводяться з метою забезпечення належного фінансування основної діяльності територіальних органів та бюджетних установ, які не забезпечені або частково забезпечені коштами загального фонду державного бюджету та які не мають можливості наповнити спеціальний фонд за рахунок власних надходжень.

    1.3. Акумулювання, перерозподіл і використання коштів спеціального фонду проводяться за кодами програмної класифікації видатків та кредитування державного бюджету КПКВК 2802010 "Керівництво та управління у сфері ветеринарної медицини та фітосанітарної служби України" та КПКВК 2802030 "Організація і регулювання діяльності установ в системі Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України", які передбачені законом України про Державний бюджет України на бюджетний період.

    II. Акумулювання коштів спеціального фонду

    2.1. Обсяги власних надходжень бюджетних установ, які перевищують обсяги відповідних витрат, за умови забезпечення ресурсами заходів з виконання основних функцій підлягають акумулюванню на рівні Держветфітослужби України.

    2.2. Перерахування зазначених у пункті 2.1 цього розділу коштів спеціального фонду визначається на кожний бюджетний період.

    Повноту та своєчасність перерахування коштів забезпечують керівники відповідних територіальних органів Держветфітослужби України та бюджетних установ, що входять до сфери її управління.

    2.3. Перерахування коштів спеціального фонду до Держветфітослужби України та подальший їх перерозподіл здійснюються лише в межах однієї програми й однієї групи власних надходжень відповідно до розділу Х Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами ( z0130-13 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24 грудня 2012 року № 1407, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17 січня 2013 року за № 130/22662.

    III. Перерозподіл та використання акумульованих коштів спеціального фонду

    3.1. Територіальні органи Держветфітослужби України та бюджетні установи, що входять до сфери її управління у разі незабезпечення або часткового забезпечення потреби в коштах загального фонду і спеціального фонду до 05 числа місяця, наступного за звітним, подають Держветфітослужбі України обґрунтовані заявки про додаткову потребу в коштах спеціального фонду.

    3.2. Держветфітослужба України щомісяця до 20 числа за результатами розгляду отриманих заявок приймає рішення про перерозподіл акумульованих коштів спеціального фонду та перераховує відповідні суми коштів підпорядкованим підрозділам.

    Перерозподіл обсягу акумульованих коштів спеціального фонду затверджується наказом Держветфітослужби України за погодженням з Міністром аграрної політики та продовольства України.

    3.3. Власні надходження, що надійшли на відповідні рахунки Держветфітослужби України, використовуються в межах фактичних надходжень згідно з кошторисом, який складено та затверджено відповідно до Порядку складання, розгляду, затвердження та основних вимог до виконання кошторисів бюджетних установ( 228-2002-п ), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 28 лютого 2002 року № 228.

    3.4. Закупівля товарів, робіт і послуг за бюджетні кошти здійснюється згідно із чинним законодавством , що діє у сфері державних закупівель.

    IV. Відображення в бухгалтерському обліку та звітності господарських операцій

    4.1. Операції з коштами спеціального фонду відображаються територіальними органами Держветфітослужби України та бюджетними установами, що входять до сфери її управління у бухгалтерському обліку, фінансовій та бюджетній звітності за формами відповідно до Порядку складання фінансової та бюджетної звітності розпорядниками та одержувачами бюджетних коштів( z0196-12 ), затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 24 січня 2012 року № 44, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 9 лютого 2012 року за № 196/20509.

    4.2. Облік операцій з акумулювання та перерозподілу коштів спеціального фонду, що надходять від підпорядкованих установ, здійснюється Держветфітослужбою України в установленому законодавством порядку.

    4.3. Залишки коштів, що не були використані в поточному році, зберігаються на рахунках спеціального фонду державного бюджету для покриття  відповідних витрат у наступному бюджетному періоді з урахуванням їх цільового призначення. У разі відсутності відповідних бюджетних призначень на наступний бюджетний період залишки коштів спеціального фонду перераховуються до загального фонду державного бюджету.

    Директор департаменту тваринництва

    А. Гетя

    Директор Департаменту фінансово-кредитної політики та бухгалтерського обліку

    Б. Ахіджанов

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про затвердження Плану протидії проявам корупції в рамках Проектів з МБРР, Державне агентство автомобільних доріг України

    Про затвердження Плану протидії проявам корупції в рамках Проектів з МБРР З метою виконання умов Угоди про позику від 21.04.2009( 996_067 ) "Проект покращення автомобільних доріг та безпеки руху" між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (стаття IV, розділ 4.01) та набрання чинності Угодою про позику від 11.10.2012 "Другий проект покращення автомобільних доріг України" між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку (стаття V, розділ 5.01) (далі — Проекти) НАКАЗУЮ:

    Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості, Президент України

    Указ  Президента України З метою сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей, створення умов для їх творчого, інтелектуального, духовного та фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей, організації змістовного дозвілля, вдосконалення виховної роботи та розбудови системи позашкільної освіти постановляю:

    Пішла з життя Людина блискучого таланту

    Президент Віктор Янукович висловив співчуття у звязку зі смертю видатного актора, художнього керівника Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, лауреата Шевченківської ...

    оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до пункту 5 Порядку підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм (проектів), що можуть реалізуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Всем большое спасибо. Этот интернет сайт,без всякого сомнения, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет сайты. Портал весьма многофункционален в использовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.

    Огромное количество актуальной информации. Большущее спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто молодцы.

    Для меня это была находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на интернет сайте и валить отсюда совсем не собираюсь.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66