Жилищный адвокат

Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «Дельта Вест Ойл Груп», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетикиНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ, ЩО ЗДІЙСНЮЄ ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ У СФЕРІ ЕНЕРГЕТИКИ

ПОСТАНОВА

  1. 12.12.2013  № 1572
  2. Про встановлення «зеленого» тарифу ТОВ «Дельта Вест Ойл Груп»

    Відповідно до Закону України «Про електроенергетику» ( 575/97-ВР ), Указу Президента України від 23 листопада 2011 року № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики» та Порядку встановлення, перегляду та припинення дії «зеленого» тарифу для суб’єктів господарської діяльності( z1957-12 ), затвердженого постановою НКРЕ від 2 листопада 2012 року № 1421, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Установити Товариству з обмеженою відповідальністю «Дельта Вест Ойл Груп» «зелений» тариф на електричну енергію, вироблену на об’єктах електроенергетики, що використовують альтернативні джерела енергії, до 01.01.2030.

    Голова Комісії

    С. Тітенко

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про підсумки 2-го етапу Всеукраїнського конкурсу "Парк педагогічної майстерності", Міністерство освіти і науки України

    Про підсумки 2-го етапу Всеукраїнського конкурсу "Парк педагогічної майстерності" Відповідно до Положення про Всеукраїнський конкурс "Парк педагогічної майстерності"( z0857-11 ), затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 20 червня 2011 року № 596, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 13 липня 2011 року за № 857/19595 та з метою підведення підсумків та нагородження переможців 2-го етапу Всеукраїнського конкурсу "Парк педагогічної майстерності" НАКАЗУЮ:

    У ДТП на Донеччині загинув 20-річний юнак, ще п’ятеро людей травмовано

    8 вересня, о 21 годині 45 хвилин, в селищі Володимирівка Волноваського району Донецької області сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.

    Про звільнення П. Порошенка з посади Міністра економічного розвитку і торгівлі України, Президент України

    Указ  Президента України Звільнити ПОРОШЕНКА Петра Олексійовича з посади Міністра економічного розвитку і торгівлі України у зв'язку з обранням його народним депутатом України.

    Про скорочення терміну дії реєстраційних посвідчень, Міністерство охорони здоров'я України

    Про скорочення терміну дії реєстраційних посвідчень Відповідно до частини 16 статті 9 Закону України "Про лікарські засоби"( 123/96-ВР ), згідно з рекомендаціями науково-експертної ради ДП "Державного експертного центру МОЗ України" від 28.07.2011 (протокол № 07) та на підставі заяви Компанії "Ферросан Інтернейшнл А/С", Данія, в Україні від 06.07.2011 № 003-07 НАКАЗУЮ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет портал отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще! Действуйте!

    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Желаю творческих успехов!

    Для меня это огромная находка! Третью неделю разбираюсь развлекаюсь учусь у Вас на сайте и уходить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66