Жилищный адвокат

Щодо опису розділів та схем ХМL-файлів електронної форми інформації компаній з управління активами та осіб, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів, та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринкуНАЦІОНАЛЬНА КОМІСІЯ З ЦІННИХ ПАПЕРІВ ТА ФОНДОВОГО РИНКУ

НАКАЗ

  1. 20.11.2013  № 627
  2. Щодо опису розділів та схем ХМL-файлів електронної форми інформації компаній з управління активами та осіб, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів відповідно до Положення про порядок складання та розкриття інформації компаніями з управління активами та особами, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів, та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку

    Відповідно до пункту 4 рішення Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 13 травня 2011 року № 491( z0658-11 ) "Про затвердження відкритого формату передачі даних між Державною комісією з цінних паперів та фондового ринку та суб'єктами інформаційної взаємодії", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 2 червня 2011 року за № 658/19396 та з метою упорядкування складання компаніями з управління активами та осіб, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів електронної форми інформації відповідно до Положення про порядок складання та розкриття інформації компаніями з управління активами та особами, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів, та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку( z1764-12 ), затвердженого рішенням Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку 2 жовтня 2012 року № 1343 (із змінами і доповненнями), зареєстроване в Міністерстві юстиції України 19 жовтня 2012 року за № 1764/22076 (далі — Положення), НАКАЗУЮ:

    1. Визнати таким, що втратив чинність наказ Голови Комісії від 16.04.2013 № 227 "Щодо опису розділів та схем ХМL-файлів електронної форми інформації компаній з управління активами та осіб, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів відповідно до Положення про порядок складання та розкриття інформації компаніями з управління активами та особами, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів, та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку".

    2. Затвердити описи розділів та схем файлів в електронному вигляді на основі специфікації eXtensible Markup Language (XML) (далі — електронна форма) (додається), яка подається компаній з управління активами та осіб, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів (далі — Компанія) до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку відповідно до Положення( z1764-12 ) (далі — Дані).

    3. Електронна форма інформації Компаній складається з файлу в електронному вигляді:

    інформації щодо фінансового стану Компанії (далі — КУА):

    Щомісячні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "MonthKUA.xsd";

    Щоквартальні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "QwartKUA.xsd";

    Щорічні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "YearKUA.xsd".

    інформація про результати діяльності та розрахунок вартості чистих активів інститутів спільного інвестування (пайових та корпоративних інвестиційних фондів) (далі — ІСІ):

    Щоденні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "DayICI.xsd";

    Щомісячні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "MonthICI.xsd";

    Щоквартальні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "QwartICI.xsd";

    Щорічні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "YearICI.xsd";

    Нерегулярні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "NregICI.xsd".

    інформація про управління активами недержавного пенсійного фонду (відкритого, корпоративного, професійного) (далі — НПФ):

    Щомісячні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "MonthNPF";

    Щоквартальні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "QwartNPF.xsd";

    Щорічні Дані: Report.xml", який відповідає схемі "YearNPF.xsd".

    4. Відповідно до п. 4 розділу І Порядку Дані НБУ складаються з використанням Системи довідників та класифікаторів Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку( z0831-12 ), затвердженої рішенням Комісії від 8 травня 2012 року № 646, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 25 травня 2012 року за № 831/21143 (зі змінами) (далі — Система довідників та класифікаторів).

    5. Цей наказ набирає чинності відповідно до п. 4 рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 10.10.2013 № 2349 ( z1828-13 ) "Про затвердження Змін до Положення про порядок складання та розкриття інформації компаніями з управління активами та особами, що здійснюють управління активами недержавних пенсійних фондів, та подання відповідних документів до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку", зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29.10.2013 за № 1828/24360.

    6. Кожна подана електронна форма повинна відповідати всім правилам побудови XML-документа відповідно до відкритого стандарту W3C (http://www.w3.org/TR/REC-xml). Контроль за цілісністю структури та правильністю заповнення для кожного виду Даних в електронній формі, яка містить XML-схему, що відповідає стандарту W3C — (http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance) встановлюється цим наказом.

    7. Всі XML-схеми поширюються Національною комісії з цінних паперів та фондового ринку. Порядок елементів у XML — документі повинен точно відповідати порядку, описаному XML-схемою.

    8. Дані, які складаються в електронній формі формуються з використанням кодування "Windows-1251".

    9. Відділу програмного забезпечення, захисту інформації та адміністрування баз даних управління інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (О. Макогон) забезпечити оприлюднення цього наказу на веб-сайті Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку.

    10. Відділу зовнішніх та внутрішніх комунікацій управління інформаційних технологій, зовнішніх та внутрішніх комунікацій (Ю. Жулій) забезпечити опублікування цього наказу в офіційному друкованому виданні.

  3. 11. Цей наказ є окремим документом нормативно-технічного характеру.
  4. 12. Контроль за виконанням цього наказу покласти на члена Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку М. Назарчука.

    Голова Комісії

    Д. Тевелєв

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Голови Комісії 20.11.2013 № 627

    ОПИСИ розділів та схем файлів в електронному вигляді

    1. Опис структури файлу "Report.xml" щомісячних даних КУА:

    <?xml version="1.0" encoding="Windows-1251"?>

    Заголовочний тег файлу

    <?xml version='1.0' encoding='Windows-1251'?><z:root xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://nssmc.gov.ua/Schem/MonthKUA MonthKUA.xsd' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/MonthKUA' D_EDRPOU= 'Дані: Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ Компанії/Особи' D_NAME= 'Дані: Повне найменування Компанії/Особи' STD= 'Дані: Дата першого дня звітнього періоду' FID= 'Дані: Дата останнього дня звітнього періоду (у разі заповнення дати, станом на яку складено Дані або дати заповнення, STD та FID повинні співпадати)' NREG= 'False' TTYPE= '008'>

    Відкриття головного тегу

    <DTSDOV_SVK>

    Тег відкриття структури "DOV_SVK"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DOV_SVK"

    </DTSDOV_SVK>

    Заключний тег структури "DOV_SVK"

    <DTSPER_F>

    Тег відкриття структури "PER_F"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "PER_F"

    </DTSPER_F>

    Заключний тег структури "PER_F"

    <DTSDPRUD_19>

    Тег відкриття структури "DPRUD_19"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DPRUD_19"

    </DTSDPRUD_19>

    Заключний тег структури "DPRUD_19"

    <DTSDPRUD_20>

    Тег відкриття структури "DPRUD_20"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DPRUD_20"

    </DTSDPRUD_20>

    Заключний тег структури "DPRUD_20"

    <DTSTITL>

    Тег відкриття структури "TITL"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "TITL"

    </DTSTITL>

    Заключний тег структури "TITL"

    </z:root >

    Заключний тег файлу

    Файл схеми: "MonthKUA.xsd"-*

    <schema xmlns='http://www.w3.org/2001/XMLSchema' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/MonthKUA' targetNamespace='http://nssmc.gov.ua/Schem/MonthKUA' elementFormDefault='qualified'> <simpleType name='EDRPOU'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='ISIN'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type20'> <restriction base='string'> <maxLength value='20' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type254'> <restriction base='string'> <maxLength value='254' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type10'> <restriction base='string'> <maxLength value='10' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type6'> <restriction base='string'> <maxLength value='6' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type50'> <restriction base='string'> <maxLength value='50' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type1'> <restriction base='string'> <maxLength value='1' /> </restriction> </simpleType> <element name='root'> <complexType> <all> <element name='DTSTITL'> <complexType> <all minOccurs='1' maxOccurs='1'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='E_ADRES' type='z:Type254' /> <attribute name='K_POS' type='z:Type254' /> <attribute name='K_FIO' type='z:Type254' /> <attribute name='E_SL' type='z:Type10' /> <attribute name='E_NL' type='z:Type10' /> <attribute name='E_DL' type='dateTime' /> <attribute name='E_TL' type='dateTime' /> <attribute name='KON_POS' type='z:Type254' /> <attribute name='KON_FIO' type='z:Type254' /> <attribute name='KON_TEL' type='z:Type50' /> <attribute name='KON_MAIL' type='z:Type50' /> </complexType> </element> </all> </complexType> </element> <element name='DTSDPRUD_19'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='DATEROZ' type='dateTime' /> <attribute name='R_VK' type='double' /> <attribute name='R_DOLG' type='double' /> <attribute name='Z_PAYMENT' type='double' /> <attribute name='B_PAYMENT' type='double' /> <attribute name='B_VKKUA' type='double' /> <attribute name='R_ACTIV' type='double' /> <attribute name='Z_PFS' type='double' /> <attribute name='B_PFS' type='double' /> <attribute name='RZ_STK' type='double' /> <attribute name='B_VKOSOBY' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSDPRUD_20'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='B_P_SF' type='double' /> <attribute name='B_P_MZ' type='double' /> <attribute name='B_P_DR' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSPER_F'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='F_EDRICI' type='z:Type10' /> <attribute name='F_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='F_NAME' type='string' /> <attribute name='F_VYD' type='z:Type10' /> <attribute name='F_TYP' type='z:Type10' /> <attribute name='F_REG_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_VIZ_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_POV_K_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_DOG_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_BVA' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSDOV_SVK'> <complexType> <all minOccurs='1' maxOccurs='1'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='R_VK1' type='double' /> <attribute name='R_VK3' type='double' /> <attribute name='RZ_STK_1' type='double' /> <attribute name='RZ_STK_3' type='double' /> <attribute name='RS_STK_1' type='double' /> <attribute name='RS_STK_3' type='double' /> </complexType> </element> </all> </complexType> </element> </all> <attribute name='D_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='D_NAME' type='string' /> <attribute name='STD' type='dateTime' /> <attribute name='FID' type='dateTime' /> <attribute name='NREG' type='string' /> <attribute name='TTYPE' type='string' /> </complexType> </element> </schema>

    __________ -* Опис структури даних "DOV_SVK" до файлу схеми "MonthKUA.xsd". Довідка про відповідність розміру статутного та власного капіталу вимогам Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ( z1576-13 )

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    R_VK1

    Розмір власного капіталу Компанії/Особи на початок року, грн

    R_VK3

    Розмір власного капіталу Компанії/Особи на кінець звітного періоду, грн

    RZ_STK_1

    Розмір статутного капіталу Компанії/Особи на початок року, грн

    RZ_STK_3

    Розмір статутного капіталу Компанії/Особи на кінець звітного періоду, грн

    RS_STK_1

    Фактично сплачений розмір статутного капіталу Компанії/Особи на початок року, грн

    RS_STK_3

    Фактично сплачений розмір статутного капіталу Компанії/Особи на кінець звітного періоду, грн

    __________ -* Опис структури даних "PER_F" до файлу схеми "MonthKUA.xsd". Перелік інституційних інвесторів, активами яких управляє Компанія/Особа

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    F_EDRICI

    Код за ЄДРІСІ (для інституту спільного інвестування), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ (для недержавних пенсійних фондів), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ (для страхової компанії, страхові резерви якої знаходяться в управлінні)

    F_EDRPOU

    Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ для корпоративних фондів

    F_NAME

    Повне найменування фонду / страхової компанії

    F_VYD

    Вид фонду 1)

    F_TYP

    Тип фонду 2)

    F_REG_D

    Дата реєстрації фонду

    F_VIZ_D

    Дата досягнення нормативів ПІФ

    F_POV_K_D

    Дата отримання повідомлення Комісії про досягнення нормативів діяльності ПІФ

    F_DOG_D

    Дата укладання договору (для корпоративних інвестиційних фондів, недержавних пенсійних фондів, страхових компаній)

    F_BVA

    Балансова вартість активів в управлінні (грн)

    __________ -* Опис структури даних "DPRUD_19" до файлу схеми "MonthKUA.xsd". Опис структури даних "DPRUD_19" до файлу схеми "MonthKUA.xsd". Інформація про пруденційні нормативи, що застосовуються до Компаній/Осіб, розраховані за кожний робочий день місяця

    Назва елемента

    Зміст

    DATEROZ

    Дата розрахунку

    R_VK

    Розмір власного капіталу

    R_DOLG

    Розмір зобов'язань

    Z_payment

    Розрахункове значення показника покриття зобов'язань власним капіталом

    B_payment

    Бал показника покриття зобов'язань власним капіталом

    B_VKKUA

    Бал показника рівня власного капіталу Компанії

    R_ACTIV

    Вартість активів

    Z_PFS

    Розрахункове значення показника фінансової стійкості

    B_PFS

    Бал показника фінансової стійкості

    RZ_STK

    Розмір зареєстрованого статутного капіталу Особи

    B_VKOSOBY

    Бал показника рівня власного капіталу Особи

    __________ -* Опис структури даних "DPRUD_20" до файлу схеми "MonthKUA.xsd". Інформація про пруденційні нормативи, що застосовуються до Компаній та Осіб, розраховані на кінець звітного місяця

    Назва елемента

    Зміст

    B_P_SF

    Бал показника дотримання кількості сертифікованих фахівців (у тому числі керівних посадових осіб)

    B_P_MZ

    Бал показника здійснення діяльності за місцезнаходженням

    B_P_DR

    Бал показника професійної репутації

    __________ -* Опис структури даних  "TITL" до файлу схеми "MonthKUA.xsd". Титульний аркуш

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    E_ADRES

    Місцезнаходження Компанії/Особи

    K_POS

    Посада керівника

    K_FIO

    Прізвище, ім'я, по батькові керівника

    E_SL

    Серія ліцензії

    E_NL

    Номер ліцензії

    E_DL

    Дата видачі ліцензії

    E_TL

    Строк дії ліцензії

    KON_POS

    Посада уповноваженої особи, що діє від імені керівника

    KON_FIO

    Прізвище, ім'я, по батькові контактної особи з питань складання звітності

    KON_TEL

    Міжміський код, телефон, факс контактної особи з питань складання звітності

    KON_MAIL

    E-mail контактної особи з питань складання звітності

    2. Опис структури файлу "Report.xml" щоквартальних даних КУА:

    <?xml version="1.0" encoding="Windows-1251"?>

    Заголовочний тег файлу

    <?xml version='1.0' encoding='Windows-1251'?><z:root xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://nssmc.gov.ua/Schem/QwartKUA QwartKUA.xsd' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/QwartKUA' D_EDRPOU= 'Дані: Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ Компанії/Особи' D_NAME= 'Дані: Повне найменування Компанії/Особи' STD= 'Дані: Дата першого дня звітнього періоду' FID= 'Дані: Дата останнього дня звітнього періоду (у разі заповнення дати, станом на яку складено Дані або дати заповнення, STD та FID повинні співпадати)' NREG= 'False' TTYPE= '008'>

    Відкриття головного тегу

    <z:Fin>

    Тег відкриття блоку структур "Fin"

    Блок даних Фінансової звітності, структура та склад якого встановлюються окремим документом нормативно-технічного характеру щодо структури та складу фінансової звітності, і відповідно, визначаються схемою "FinRep.xsd"

    Блоки даних структур "Fin"

    </z:Fin>

    Заключний тег блоку структур "Fin"

    <DTSDOV_SVK>

    Тег відкриття структури "DOV_SVK"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DOV_SVK"

    </DTSDOV_SVK>

    Заключний тег структури "DOV_SVK"

    <DTSPER_F>

    Тег відкриття структури "PER_F"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "PER_F"

    </DTSPER_F>

    Заключний тег структури "PER_F"

    <DTSDPRUD_19>

    Тег відкриття структури "DPRUD_19"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DPRUD_19"

    </DTSDPRUD_19>

    Заключний тег структури "DPRUD_19"

    <DTSDPRUD_20>

    Тег відкриття структури "DPRUD_20"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DPRUD_20"

    </DTSDPRUD_20>

    Заключний тег структури "DPRUD_20"

    <DTSPER_IPOT>

    Тег відкриття структури "PER_IPOT"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "PER_IPOT"

    </DTSPER_IPOT>

    Заключний тег структури "PER_IPOT"

    <DTSTITL>

    Тег відкриття структури "TITL"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "TITL"

    </DTSTITL>

    Заключний тег структури "TITL"

    </z:root >

    Заключний тег файлу

    Файл схеми: "QwartKUA.xsd"-**

    <schema xmlns='http://www.w3.org/2001/XMLSchema' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/QwartKUA' targetNamespace='http://nssmc.gov.ua/Schem/QwartKUA' elementFormDefault='qualified'> <include schemaLocation="FinRep.xsd" /> <simpleType name='EDRPOU'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='ISIN'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type20'> <restriction base='string'> <maxLength value='20' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type254'> <restriction base='string'> <maxLength value='254' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type10'> <restriction base='string'> <maxLength value='10' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type50'> <restriction base='string'> <maxLength value='50' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type100'> <restriction base='string'> <maxLength value='100' /> </restriction> </simpleType><simpleType name='Type1'> <restriction base='string'> <maxLength value='1' /> </restriction> </simpleType> <element name='root'> <complexType> <all> <element name='Fin' type='z:FinRep' form='qualified'> </element> <element name='DTSTITL'> <complexType> <all minOccurs='1' maxOccurs='1'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='E_ADRES' type='z:Type254' /> <attribute name='K_POS' type='z:Type254' /> <attribute name='K_FIO' type='z:Type254' /> <attribute name='E_SL' type='z:Type10' /> <attribute name='E_NL' type='z:Type10' /> <attribute name='E_DL' type='dateTime' /> <attribute name='E_TL' type='dateTime' /> <attribute name='KON_POS' type='z:Type254' /> <attribute name='KON_FIO' type='z:Type254' /> <attribute name='KON_TEL' type='z:Type50' /> <attribute name='KON_MAIL' type='z:Type50' /> </complexType> </element> </all> </complexType> </element> <element name='DTSPER_IPOT'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='D_NAME' type='string' /> <attribute name='D_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='ISIN' type='z:ISIN' /> <attribute name='D_NOMREG' type='z:Type254' /> <attribute name='D_DATREG' type='dateTime' /> <attribute name='D_NOMDOG' type='z:Type254' /> <attribute name='D_ROZPOK' type='double' /> <attribute name='D_SUMZOB' type='double' /> <attribute name='D_ZAGDOH' type='double' /> <attribute name='D_DATFIN' type='dateTime' /> <attribute name='D_VID' type='z:Type100' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSDPRUD_19'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='DATEROZ' type='dateTime' /> <attribute name='R_VK' type='double' /> <attribute name='R_DOLG' type='double' /> <attribute name='Z_PAYMENT' type='double' /> <attribute name='B_PAYMENT' type='double' /> <attribute name='B_VKKUA' type='double' /> <attribute name='R_ACTIV' type='double' /> <attribute name='Z_PFS' type='double' /> <attribute name='B_PFS' type='double' /> <attribute name='RZ_STK' type='double' /> <attribute name='B_VKOSOBY' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSDPRUD_20'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='B_P_SF' type='double' /> <attribute name='B_P_MZ' type='double' /> <attribute name='B_P_DR' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSPER_F'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='F_EDRICI' type='z:Type10' /> <attribute name='F_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='F_NAME' type='string' /> <attribute name='F_VYD' type='z:Type10' /> <attribute name='F_TYP' type='z:Type10' /> <attribute name='F_REG_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_VIZ_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_POV_K_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_DOG_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_BVA' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSDOV_SVK'> <complexType> <all minOccurs='1' maxOccurs='1'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='R_VK1' type='double' /> <attribute name='R_VK3' type='double' /> <attribute name='RZ_STK_1' type='double' /> <attribute name='RZ_STK_3' type='double' /> <attribute name='RS_STK_1' type='double' /> <attribute name='RS_STK_3' type='double' /> </complexType> </element> </all> </complexType> </element> </all> <attribute name='D_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='D_NAME' type='string' /> <attribute name='STD' type='dateTime' /> <attribute name='FID' type='dateTime' /> <attribute name='NREG' type='string' /> <attribute name='TTYPE' type='string' /> </complexType> </element> </schema>

    __________ -** Опис структури даних "DOV_SVK" до файлу схеми "QwartKUA.xsd". Довідка про відповідність розміру статутного та власного капіталу вимогам Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами)

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    R_VK1

    Розмір власного капіталу Компанії/Особи на початок року, грн

    R_VK3

    Розмір власного капіталу Компанії/Особи на кінець звітного періоду, грн

    RZ_STK_1

    Розмір статутного капіталу Компанії/Особи на початок року, грн

    RZ_STK_3

    Розмір статутного капіталу Компанії/Особи на кінець звітного періоду, грн

    RS_STK_1

    Фактично сплачений розмір статутного капіталу Компанії/Особи на початок року, грн

    RS_STK_3

    Фактично сплачений розмір статутного капіталу Компанії/Особи на кінець звітного періоду, грн

    __________ -** Опис структури даних "PER_F" до файлу схеми "QwartKUA.xsd". Перелік інституційних інвесторів, активами яких управляє Компанія/Особа

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    F_EDRICI

    Код за ЄДРІСІ (для інституту спільного інвестування), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ (для недержавних пенсійних фондів), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ (для страхової компанії, страхові резерви якої знаходяться в управлінні)

    F_EDRPOU

    Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ для корпоративних фондів

    F_NAME

    Повне найменування фонду / страхової компанії

    F_VYD

    Вид фонду 1)

    F_TYP

    Тип фонду 2)

    F_REG_D

    Дата реєстрації фонду

    F_VIZ_D

    Дата досягнення нормативів ПІФ

    F_POV_K_D

    Дата отримання повідомлення Комісії про досягнення нормативів діяльності ПІФ

    F_DOG_D

    Дата укладання договору (для корпоративних інвестиційних фондів, недержавних пенсійних фондів, страхових компаній)

    F_BVA

    Балансова вартість активів в управлінні (грн)

    __________ -** Опис структури даних "TITL" до файлу схеми "QwartKUA.xsd". Титульний аркуш

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    E_ADRES

    Місцезнаходження Компанії/Особи

    K_POS

    Посада керівника

    K_FIO

    Прізвище, ім'я, по батькові керівника

    E_SL

    Серія ліцензії

    E_NL

    Номер ліцензії

    E_DL

    Дата видачі ліцензії

    E_TL

    Строк дії ліцензії

    KON_POS

    Посада уповноваженої особи, що діє від імені керівника

    KON_FIO

    Прізвище, ім'я, по батькові контактної особи з питань складання звітності

    KON_TEL

    Міжміський код, телефон, факс контактної особи з питань складання звітності

    KON_MAIL

    E-mail контактної особи з питань складання звітності

    __________ -* Опис структури даних "DPRUD_19" до файлу схеми "QwartKUA.xsd". Інформація про пруденційні нормативи, що застосовуються до Компаній/Осіб, розраховані за кожний робочий день місяця

    Назва елемента

    Зміст

    DATEROZ

    Дата розрахунку

    R_VK

    Розмір власного капіталу

    R_DOLG

    Розмір зобов'язань

    Z_payment

    Розрахункове значення показника покриття зобов'язань власним капіталом

    B_payment

    Бал показника покриття зобов'язань власним капіталом

    B_VKKUA

    Бал показника рівня власного капіталу Компанії

    R _ACTIV

    Вартість активів

    Z_PFS

    Розрахункове значення показника фінансової стійкості

    B_PFS

    Бал показника фінансової стійкості

    RZ_STK

    Розмір зареєстрованого статутного капіталу Особи

    B_VKOSOBY

    Бал показника рівня власного капіталу Особи

    __________ -* Опис структури даних "DPRUD_20" до файлу схеми "QwartKUA.xsd". Інформація про пруденційні нормативи, що застосовуються до Компаній та Осіб, розраховані на кінець звітного місяця

    Назва елемента

    Зміст

    B_P_SF

    Бал показника дотримання кількості сертифікованих фахівців (у тому числі керівних посадових осіб)

    B_P_MZ

    Бал показника здійснення діяльності за місцезнаходженням

    B_P_DR

    Бал показника професійної репутації

    __________ -** Опис структури даних "PER_IPOT" до файлу схеми "QwartKUA.xsd". Перелік емітентів іпотечних облігацій, іпотечним покриттям яких управляє Компанія

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    D_NAME

    Найменування емітента іпотечних облігацій

    D_EDRPOU

    Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента

    ISIN

    Міжнародний ідентифікаційний номер цінного папера

    D_NOMREG

    Номер реєстрації в окремому реєстрі випусків іпотечних цінних паперів

    D_DATREG

    Дата укладання договору про управління іпотечним покриттям

    D_NOMDOG

    Номер договору про управління іпотечним покриттям

    D_ROZPOK

    Розмір іпотечного покриття в управлінні, грн

    D_SUMZOB

    Загальна сума зобов'язань за іпотечними облігаціями, грн

    D_ZAGDOH

    Загальна вартість доходів від управління іпотечним покриттям, грн

    D_DATFIN

    Дата погашення випуску (серії) іпотечних облігацій

    D_VID

    Вид іпотечних облігацій

    3. Опис структури файлу "Report.xml" щорічних даних КУА:

    <?xml version="1.0" encoding="Windows-1251"?>

    Заголовочний тег файлу

    <?xml version='1.0' encoding='Windows-1251'?><z:root xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://nssmc.gov.ua/Schem/YearKUA YearKUA.xsd' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/YearKUA' D_EDRPOU= 'Дані: Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ Компанії/Особи' D_NAME= 'Дані: Повне найменування Компанії/Особи' STD= 'Дані: Дата першого дня звітнього періоду' FID= 'Дані: Дата останнього дня звітнього періоду (у разі заповнення дати, станом на яку складено Дані або дати заповнення, STD та FID повинні співпадати)' NREG= 'False' TTYPE= '008'>

    Відкриття головного тегу

    <z:Fin>

    Тег відкриття блоку структур "Fin"

    Блок даних Фінансової звітності, структура та склад якого встановлюються окремим документом нормативно-технічного характеру щодо структури та складу фінансової звітності, і відповідно, визначаються схемою "FinRep.xsd"

    Блоки даних структур "Fin"

    </z:Fin>

    Заключний тег блоку структур "Fin"

    <DTSDOV_SVK>

    Тег відкриття структури "DOV_SVK"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DOV_SVK"

    </DTSDOV_SVK>

    Заключний тег структури "DOV_SVK"

    <DTSPER_F>

    Тег відкриття структури "PER_F"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "PER_F"

    </DTSPER_F>

    Заключний тег структури "PER_F"

    <DTSDPRUD_19>

    Тег відкриття структури "DPRUD_19"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DPRUD_19"

    </DTSDPRUD_19>

    Заключний тег структури "DPRUD_19"

    <DTSDPRUD_20>

    Тег відкриття структури "DPRUD_20"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DPRUD_20"

    </DTSDPRUD_20>

    Заключний тег структури "DPRUD_20"

    <DTSPER_IPOT>

    Тег відкриття структури "PER_IPOT"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "PER_IPOT"

    </DTSPER_IPOT>

    Заключний тег структури "PER_IPOT"

    <DTSTITL>

    Тег відкриття структури "TITL"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "TITL"

    </DTSTITL>

    Заключний тег структури "TITL"

    </z:root >

    Заключний тег файлу

    Файл схеми: "YearKUA.xsd"-***

    <schema xmlns='http://www.w3.org/2001/XMLSchema' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/YearKUA' targetNamespace='http://nssmc.gov.ua/Schem/YearKUA' elementFormDefault='qualified'> <include schemaLocation="FinRep.xsd" /> <simpleType name='EDRPOU'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='ISIN'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type20'> <restriction base='string'> <maxLength value='20' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type254'> <restriction base='string'> <maxLength value='254' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type10'> <restriction base='string'> <maxLength value='10' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type50'> <restriction base='string'> <maxLength value='50' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type100'> <restriction base='string'> <maxLength value='100' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type1'> <restriction base='string'> <maxLength value='1' /> </restriction> </simpleType> <element name='root'> <complexType> <all> <element name='Fin' type='z:FinRep' form='qualified'> </element> <element name='DTSTITL'> <complexType> <all minOccurs='1' maxOccurs='1'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='E_ADRES' type='z:Type254' /> <attribute name='K_POS' type='z:Type254' /> <attribute name='K_FIO' type='z:Type254' /> <attribute name='E_SL' type='z:Type10' /> <attribute name='E_NL' type='z:Type10' /> <attribute name='E_DL' type='dateTime' /> <attribute name='E_TL' type='dateTime' /> <attribute name='KON_POS' type='z:Type254' /> <attribute name='KON_FIO' type='z:Type254' /> <attribute name='KON_TEL' type='z:Type50' /> <attribute name='KON_MAIL' type='z:Type50' /> </complexType> </element> </all> </complexType> </element> <element name='DTSPER_IPOT'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='D_NAME' type='string' /> <attribute name='D_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='ISIN' type='z:ISIN' /> <attribute name='D_NOMREG' type='z:Type254' /> <attribute name='D_DATREG' type='dateTime' /> <attribute name='D_NOMDOG' type='z:Type254' /> <attribute name='D_ROZPOK' type='double' /> <attribute name='D_SUMZOB' type='double' /> <attribute name='D_ZAGDOH' type='double' /> <attribute name='D_DATFIN' type='dateTime' /> <attribute name='D_VID' type='z:Type100' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSPER_F'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='F_EDRICI' type='z:Type10' /> <attribute name='F_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='F_NAME' type='string' /> <attribute name='F_VYD' type='z:Type10' /> <attribute name='F_TYP' type='z:Type10' /> <attribute name='F_REG_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_VIZ_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_POV_K_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_DOG_D' type='dateTime' /> <attribute name='F_BVA' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSDPRUD_19'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='DATEROZ' type='dateTime' /> <attribute name='R_VK' type='double' /> <attribute name='R_DOLG' type='double' /> <attribute name='Z_PAYMENT' type='double' /> <attribute name='B_PAYMENT' type='double' /> <attribute name='B_VKKUA' type='double' /> <attribute name='R_ACTIV' type='double' /> <attribute name='Z_PFS' type='double' /> <attribute name='B_PFS' type='double' /> <attribute name='RZ_STK' type='double' /> <attribute name='B_VKOSOBY' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSDPRUD_20'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='B_P_SF' type='double' /> <attribute name='B_P_MZ' type='double' /> <attribute name='B_P_DR' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSDOV_SVK'> <complexType> <all minOccurs='1' maxOccurs='1'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='R_VK1' type='double' /> <attribute name='R_VK3' type='double' /> <attribute name='RZ_STK_1' type='double' /> <attribute name='RZ_STK_3' type='double' /> <attribute name='RS_STK_1' type='double' /> <attribute name='RS_STK_3' type='double' /> </complexType> </element> </all> </complexType> </element> </all> <attribute name='D_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='D_NAME' type='string' /> <attribute name='STD' type='dateTime' /> <attribute name='FID' type='dateTime' /> <attribute name='NREG' type='string' /> <attribute name='TTYPE' type='string' /> </complexType> </element> </schema>

    __________ -*** Опис структури даних "DOV_SVK" до файлу схеми "YearKUA.xsd". Довідка про відповідність розміру статутного та власного капіталу вимогам Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами) ( z1576-13 )

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    R_VK1

    Розмір власного капіталу Компанії/Особи на початок року, грн

    R_VK3

    Розмір власного капіталу Компанії/Особи на кінець звітного періоду, грн

    RZ_STK_1

    Розмір статутного капіталу Компанії/Особи на початок року, грн

    RZ_STK_3

    Розмір статутного капіталу Компанії/Особи на кінець звітного періоду, грн

    RS_STK_1

    Фактично сплачений розмір статутного капіталу Компанії/Особи на початок року, грн

    RS_STK_3

    Фактично сплачений розмір статутного капіталу Компанії/Особи на кінець звітного періоду, грн

    __________ -*** Опис структури даних "PER_F" до файлу схеми "YearKUA.xsd". Перелік інституційних інвесторів, активами яких управляє Компанія/Особа

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    F_EDRICI

    Код за ЄДРІСІ (для інституту спільного інвестування), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ (для недержавних пенсійних фондів), ідентифікаційний код за ЄДРПОУ (для страхової компанії, страхові резерви якої знаходяться в управлінні)

    F_EDRPOU

    Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ для корпоративних фондів

    F_NAME

    Повне найменування фонду / страхової компанії

    F_VYD

    Вид фонду 1)

    F_TYP

    Тип фонду 2)

    F_REG_D

    Дата реєстрації фонду

    F_VIZ_D

    Дата досягнення нормативів ПІФ

    F_POV_K_D

    Дата отримання повідомлення Комісії про досягнення нормативів діяльності ПІФ

    F_DOG_D

    Дата укладання договору (для корпоративних інвестиційних фондів, недержавних пенсійних фондів, страхових компаній)

    F_BVA

    Балансова вартість активів в управлінні (грн)

    __________ -*** Опис структури даних "TITL" до файлу схеми "YearKUA.xsd". Титульний аркуш

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    E_ADRES

    Місцезнаходження Компанії/Особи

    K_POS

    Посада керівника

    K_FIO

    Прізвище, ім'я, по батькові керівника

    E_SL

    Серія ліцензії

    E_NL

    Номер ліцензії

    E_DL

    Дата видачі ліцензії

    E_TL

    Строк дії ліцензії

    KON_POS

    Посада уповноваженої особи, що діє від імені керівника

    KON_FIO

    Прізвище, ім'я, по батькові контактної особи з питань складання звітності

    KON_TEL

    Міжміський код, телефон, факс контактної особи з питань складання звітності

    KON_MAIL

    E-mail контактної особи з питань складання звітності

    __________ -* Опис структури даних "DPRUD_19" до файлу схеми "YearKUA.xsd". Інформація про пруденційні нормативи, що застосовуються до Компаній/Осіб, розраховані за кожний робочий день місяця

    Назва елемента

    Зміст

    DATEROZ

    Дата розрахунку

    R_VK

    Розмір власного капіталу

    R_DOLG

    Розмір зобов'язань

    Z_payment

    Розрахункове значення показника покриття зобов'язань власним капіталом

    B_payment

    Бал показника покриття зобов'язань власним капіталом

    B_VKKUA

    Бал показника рівня власного капіталу Компанії

    R_ACTIV

    Вартість активів

    Z_PFS

    Розрахункове значення показника фінансової стійкості

    B_PFS

    Бал показника фінансової стійкості

    RZ_STK

    Розмір зареєстрованого статутного капіталу Особи

    B_VKOSOBY

    Бал показника рівня власного капіталу Особи

    __________ -* Опис структури даних "DPRUD_20" до файлу схеми "YearKUA.xsd". Інформація про пруденційні нормативи, що застосовуються до Компаній та Осіб, розраховані на кінець звітного місяця

    Назва елемента

    Зміст

    B_P_SF

    Бал показника дотримання кількості сертифікованих фахівців (у тому числі керівних посадових осіб)

    B_P_MZ

    Бал показника здійснення діяльності за місцезнаходженням

    B_P_DR

    Бал показника професійної репутації

    __________ -*** Опис структури даних "PER_IPOT" до файлу схеми "YearKUA.xsd". Перелік емітентів іпотечних облігацій, іпотечним покриттям яких управляє Компанія

    Назва елемента

    Зміст

    ZVTYP

    Вид звіту: 3 — місячний; 2 — квартальний; 1 — річний

    D_NAME

    Найменування емітента іпотечних облігацій

    D_EDRPOU

    Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ емітента

    ISIN

    Міжнародний ідентифікаційний номер цінного папера

    D_NOMREG

    Номер реєстрації в окремому реєстрі випусків іпотечних цінних паперів

    D_DATREG

    Дата укладання договору про управління іпотечним покриттям

    D_NOMDOG

    Номер договору про управління іпотечним покриттям

    D_ROZPOK

    Розмір іпотечного покриття в управлінні, грн

    D_SUMZOB

    Загальна сума зобов'язань за іпотечними облігаціями, грн

    D_ZAGDOH

    Загальна вартість доходів від управління іпотечним покриттям, грн

    D_DATFIN

    Дата погашення випуску (серії) іпотечних облігацій

    D_VID

    Вид іпотечних облігацій

    4. Опис структури файлу "Report.xml" щомісячних даних ІСІ:

    <?xml version="1.0" encoding="Windows-1251"?>

    Заголовочний тег файлу

    <?xml version='1.0' encoding='Windows-1251'?><z:root xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://nssmc.gov.ua/Schem/MonthICI MonthICI.xsd' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/MonthICI' D_EDRPOU= 'Дані: Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ Компанії' F_EDRICI='Реєстраційний код за ЄДРІСІ' D_NAME= 'Дані: Повне найменування ІСІ/фонду' STD= 'Дані: Дата першого дня звітнього періоду' FID= 'Дані: Дата останнього дня звітнього періоду (у разі заповнення дати, станом на яку складено Дані або дати заповнення, STD та FID повинні співпадати)' NREG= 'False' TTYPE= '007'>

    Відкриття головного тегу

    <DTSEARN1>

    Тег відкриття структури "EARN1"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "EARN1"

    </DTSEARN1>

    Заключний тег структури "EARN1"

    <DTSFCHA>

    Тег відкриття структури "FCHA"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "FCHA"

    </DTSFCHA>

    Заключний тег структури "FCHA"

    <DTSTBLCASH>

    Тег відкриття структури "TBLCASH"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "TBLCASH"

    </DTSTBLCASH>

    Заключний тег структури "TBLCASH"

    <DTSTBLCP>

    Тег відкриття структури "TBLCP"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "TBLCP"

    </DTSTBLCP>

    Заключний тег структури "TBLCP"

    <DTSTBLDEBIZ>

    Тег відкриття структури "TBLDEBIZ"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "TBLDEBIZ"

    </DTSTBLDEBIZ>

    Заключний тег структури "TBLDEBIZ"

    <DTSTBLMETAL>

    Тег відкриття структури "TBLMETAL"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "TBLMETAL"

    </DTSTBLMETAL>

    Заключний тег структури "TBLMETAL"

    <DTSTBLNEDV>

    Тег відкриття структури "TBLNEDV"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "TBLNEDV"

    </DTSTBLNEDV>

    Заключний тег структури "TBLNEDV"

    <DTSTBLOTHER>

    Тег відкриття структури "TBLOTHER"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "TBLOTHER"

    </DTSTBLOTHER>

    Заключний тег структури "TBLOTHER"

    <DTSDPRUD_21>

    Тег відкриття структури "DPRUD_21"

    <z:row ІМ'Я_ПОЛЯ1='Дані_Поля1' ІМ'Я_ПОЛЯ2='Дані_Поля2' …. /> <z:row ……………………………………………………………… />

    Дані структури "DPRUD_21"

    </DTSDPRUD_21>

    Заключний тег структури "DPRUD_21"

    </z:root>

    Заключний тег файлу

    Файл схеми: "MonthICI.xsd"-****

    <schema xmlns='http://www.w3.org/2001/XMLSchema' xmlns:z='http://nssmc.gov.ua/Schem/MonthICI' targetNamespace='http://nssmc.gov.ua/Schem/MonthICI' elementFormDefault='qualified'> <simpleType name='EDRPOU'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='ISIN'> <restriction base='string'> <maxLength value='12' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type20'> <restriction base='string'> <maxLength value='20' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type254'> <restriction base='string'> <maxLength value='254' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type50'> <restriction base='string'> <maxLength value='50' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type10'> <restriction base='string'> <maxLength value='10' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type6'> <restriction base='string'> <maxLength value='6' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type100'> <restriction base='string'> <maxLength value='100' /> </restriction> </simpleType> <simpleType name='Type1'> <restriction base='string'> <maxLength value='1' /> </restriction> </simpleType> <element name='root'> <complexType> <all> <element name='DTSFCHA'> <complexType> <sequence minOccurs='0' maxOccurs='1'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='F_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='F_NAME' type='string' /> <attribute name='RI1' type='z:Type10' /> <attribute name='RI2' type='z:Type10' /> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='F_ACTIV1' type='double' /> <attribute name='F_ACTIV2' type='double' /> <attribute name='F_DOLG1' type='double' /> <attribute name='F_DOLG2' type='double' /> <attribute name='F_VCHA1' type='double' /> <attribute name='F_VCHA2' type='double' /> <attribute name='KLCCP1' type='double' /> <attribute name='KLCCP2' type='double' /> <attribute name='KLCFNR' type='double' /> <attribute name='KLCFR' type='double' /> <attribute name='KLCURNR' type='double' /> <attribute name='KLCURR' type='double' /> <attribute name='KLCUCHURR' type='double' /> <attribute name='KLCUCHURNR' type='double' /> <attribute name='KLCUCHFR' type='double' /> <attribute name='KLCUCHFNR' type='double' /> <attribute name='F_VCHAIS1' type='double' /> <attribute name='F_VCHAIS2' type='double' /> <attribute name='F_A_NOM' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element> <element name='DTSTBLCASH'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='F_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='F_NAME' type='string' /> <attribute name='RI1' type='z:Type10' /> <attribute name='RI2' type='z:Type10' /> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='ACCOUNT' type='z:Type10' /> <attribute name='COSTGRN' type='double' /> <attribute name='COSTFRG' type='double' /> <attribute name='CASHNAME' type='z:Type10' /> <attribute name='BANKNAME' type='z:Type254' /> <attribute name='BANKEDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='BANKMFO' type='z:Type6' /> <attribute name='DEPGRN' type='double' /> <attribute name='DEPFRG' type='double' /> <attribute name='STARTDAT' type='dateTime' /> <attribute name='FINDAT' type='dateTime' /> <attribute name='PEBALAKF' type='double' /> </complexType> </element> </sequence> </complexType> </element><element name='DTSTBLCP'> <complexType> <sequence minOccurs='1' maxOccurs='unbounded'> <element name='row' form='qualified'> <complexType> <attribute name='F_EDRPOU' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='F_NAME' type='string' /> <attribute name='RI1' type='z:Type10' /> <attribute name='RI2' type='z:Type10' /> <attribute name='ZVTYP' type='z:Type1' /> <attribute name='ST_TYPE' type='z:Type10' /> <attribute name='EM_EDRP' type='z:EDRPOU' /> <attribute name='EM_NAME' type='z:Type254' /> <attribute name='C_CODE' type='z:Type10' /> <attribute name='ISIN' type='z:ISIN' /> <attribute name='ST_QUANT' type='double' /> <attribute name='ST_EXPENSE' type='double' /> <attribute name='EXPENSE' type='double' /> <attribute name='BAL_COST' type='double' /> <attribute name='PEALLAKF' type='double' />

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Щодо внесення змін до ТК 4 за клопотанням Одеської залізниці, Державна адміністрація залізничного транспорту України

    Усім: Н, М, ДС вантажних України, ГІОЦ, ЦД, ДП ПКТБ АСУЗТ, ЦКРУ, ТМСофт, РЦП Вносяться зміни до ТК 4 за клопотанням Одеської залізниці: відкриваються до 20.09.2013 рп Лисянка за § 3 рп, до 31.12.2013 Каховка за § 8н 10н на під'їзній колії ПрАТ "Київ-Дніпровське МППЗТ" Новокаховської філії.

    «Миколай у формі»: у Львові працівники ДАІ завітали до малюків із подарунками

    Працівники Державтоінспекції Львова вже традиційно відвідали вихованців міського будинку дитини №1. Правоохоронці завітали сюди напередодні Дня Святого Миколая привезли для малюків солодощі ...

    Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Кодексу цивільного захисту України, Верховна Рада України

    Початок роботи новоутворених підприємств або початок використання суб'єктом господарювання об'єктів нерухомості без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта ...

    У Хмельницькому в ДТП загинуло троє людей

    26 грудня, о пів на восьму ранку, в м. Хмельницький на вул. Західно-окружній сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки та легковика.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш сайт на данный момент - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные сайты. Интернет портал многообразен в пользовании. На нем полезно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

    Доброй ночи!

    Ребята класс!!! Все что делаете для нас вне всякого сомнения- важно!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66