Жилищный адвокат

ДАІ Одещини нагадує пішоходам про правила безпечної поведінки на дорозі

    ДАІ Одещини нагадує пішоходам про правила безпечної поведінки на дорозіЗа минулий рік на автодорогах Одеської області загинули 123 пішохода та 920 пішоходів отримали травми різного ступеню тяжкості. З цього числа 81 пішохід загинув та 375 травмувалися з їх власної вини. Січень цього року виключенням не став. Майже половина ДТП, які сталися на території міста Одеса та області — за участю пішоходів.

    Аби попередити травмування та загибель людей, Державтоінспекція Одещини постійно проводить профілактичні заходи звернені на безпеку дорожнього руху серед пішоходів. До проведення такої роботи часто долучаються журналісти.

    Одне з таких спільних патрулювань правоохоронці та представники ЗМІ провели на центральних вулицях Одеси, де переходити проїзну частину без дотримання ПДР вкрай небезпечно, до того ж дорожня обстановка з ранку ускладнилася туманом. Втім, навіть ця перешкода не зупиняє порушників.

    Працівники Державтоінспекції проводили з порушниками профілактичну бесіду про наслідки такої необережної поведінки на дорозі, наголошуючи, що відповідальна поведінка на дорозі рятує життя. Окрім цього відзначалось, що в зимовий період, коли світловий день короткий, а на дорогах через складні погодні умови часто недостатня видимість, пішим учасникам дорожнього руху вкрай важливо виділити себе на дорозі, тому увага зверталася на необхідність використання світлоповертаючих елементів, що дозволить водієві завчасно побачити пішохода на дорозі й заздалегідь подбати про зупинку або зниження швидкості руху.

    Порушників — пішоходів попереджали, але зазначали що наступного разу вони понесуть адміністративну відповідальність за всією суворістю закону.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про відставку заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України - керівника апарату В. Макухи, Президент України

    Указ  Президента України Відповідно до статті 31 Закону України «Про державну службу»( 3723-12 ) прийняти відставку заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України — керівника апарату МАКУХИ Володимира Олексійовича.

    В Одессе русский язык получил статус регионального

    Одесский городской совет на внеочередной сессии в понедельник принял решение, согласно которому русский язык получил в городе статус регионального.

    Виходиш сам на сам, а думаєш про команду

    Змішані види двобоїв стають дедалі популярнішими в різних країнах світу. Синтез ударної техніки та прийомів боротьби у партері приваблює спортсменів до цих багатосторонніх поєдинків.

    областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій у 2013 році, Національне агентство України з питань державної служби

    Про внесення змін до персонального складу Організаційного комітету з питань підготовки та проведення XV Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій у 2013 році

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Весьма уникальный, актуальный и абсолютно не похожий на существующие сайт! Хочется отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!

    Доброе утро!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66