Жилищный адвокат

Про відмову від частини вимог по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення грошової суми та визнання прав на майно - Малиновський районний суд м. Одеси - Роїк Д. Я.

  1. УХВАЛА
  2. ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24.12.2014

Справа № 521/7455/14-ц

Провадження № 2/521/4927/14

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

07 жовтня 2014 року Малиновський райсуд м. Одеси

в складі: головуючого судді- Роїк Д.Я.,

при секретарі- Гречко І.О.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Одесі клопотання ОСОБА_1 про відмову від частини вимог по справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення грошової суми та визнання прав на майно, -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернулась до Малиновського районного суду м. Одеси з позовом до ОСОБА_2 про стягнення грошової суми та визнання прав на майно.

До суду було надано клопотання позивача про закриття провадження по справі. При цьому заявник посилається на те, що відмовляється від вимог щодо стягнення з відповідача грошової суми в розмірі 268027 грн. та просить закрити провадження по справі в цієї частині позовних вимог.

Сторони в судове засідання не зявились, про час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином, про причини неявки суд не повідомили.

Дослідивши матеріали справи, суд вважає, що клопотання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлено, що ОСОБА_1 звернулась до Малиновського районного суду м. Одеси з позовом до ОСОБА_2 про стягнення грошової суми та визнання прав на майно.

До суду було надано клопотання позивача про закриття провадження по справі. При цьому заявник посилається на те, що відмовляється від вимог щодо стягнення з відповідача грошової суми в розмірі 268027 грн. та просить закрити провадження по справі в цієї частині позовних вимог.

У відповідності до п. 3 ч. 1 ст. 205 ЦПК України суд своєю ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

На підставі всього вищевикладеного суд вважає, що провадження по справі в частині про стягнення грошової суми слід закрити.

Керуючись ст.ст. 205, 206, 208 210 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання ОСОБА_1 задовольнити.

Закрити провадження по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 в частині стягнення грошової суми та визнання прав на майно.

Ухвалу може бути оскаржено, про що протягом пяти днів з дня проголошення подається Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, або проголошено вступну та резолютивну частину ухвали суду, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії повного тексту ухвали.

Суддя:

Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


Вам это будет интересно:

виданої ТОВ «ГК «ГАЗОВИЙ АЛЬЯНС», Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

Про переоформлення ліцензії на постачання природного газу за нерегульованим тарифом, виданої ТОВ «ГК «ГАЗОВИЙ АЛЬЯНС» Відповідно до Закону України «Про ліцензування певних видів господарської діяльності»( 1775-14 ), Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики» та постанови Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 № 1698( 1698-2000-п ) «Про затвердження переліку органів ліцензування» Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

Міністром молоді та спорту призначено Равіля Сафіулліна

Президент України Віктор Янукович своїм указом №103/2013 призначив Равіля Сафіулліна міністром молоді та спорту України. Текст документа розміщено на офіційному сайті Глави держави.

У Полтаві працівники спецзагону ДПС виявили позашляховик, що розшукується правоохоронцями Російської Федерації з 2006 року

Водій Range Rover пояснив працівникам ДАІ, що придбав позашляховик за генеральною довіреністю близько пяти років тому через Інтернет, з продавцем не зустрічався.

А своє яблуко — краще!

Цього яблучного року садівники Черкащини зібрали понад 20 тис. тонн плодів і ягід. Самих же яблук, за словами начальника відділу рослинництва головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації ...

Консультации по недвижимости
Адвокат по ЖКХ
Рекомендовано !
Киевские судебные решения

№910/22831/14

Судья: Васильченко Т.В.
07.01.2015

№757/24024/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015
Новости жилищных адвокатов
Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

Об Адвокате
Просто замечательный! Хорошенький ресурсик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный интернет сайт!

Этот ресурс - удивительный.

Довольно уникальный, актуальный и полностью отличающийся от существующих интернет проект! Хочется поддержать Вас материально. Как это можно сделать?
Публикации о недвижимости
О налогообложении операции с недвижимостью ...

О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

Что лучше агент по недвижимости или адвокат

Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66