Жилищный адвокат

Українці в Бургасі не постраждали

    Українці в Бургасі не постраждалиКількість жертв вибуху в автобусі з ізраїльськими туристами, що стався у середу в аеропорту болгарського міста Бургас, зросла до семи осіб.

    Міністр закордонних справ Болгарії Микола Младенов інформував, що серед загиблих є один громадянин Болгарії — 36-річний водій автобуса. Інші шестеро — громадяни Ізраїлю. Раніше повідомляли про шістьох загиблих. Понад 30 людей отримали травми різного ступеня тяжкості, їх доставили в лікарні.

    Громадян України немає серед загиблих та поранених в результаті теракту в аеропорту Бургаса, повідомили «Урядовому кур’єру» в МЗС України. За словами речника МЗС Олександра Дикусарова, наше зовнішньополітичне відомство й надалі стежить за ситуацією та контактує з правоохоронцями Болгарії.

    Офіційні особи цієї країни повідомили, що атаку, ймовірно, вчинив терорист-смертник, як видається, чоловік з американськими документами, можливо, підробленими.

    У свою чергу прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу звинуватив у вибуху Іран. «Все вказує на Іран», — заявив глава ізраїльського уряду та пообіцяв дати відповідь на те, що він назвав «іранським терором», повідомляє Бі-Бі-Сі.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Через месяц МЧС окончательно войдет в состав Минобороны

    Министр обороны Павел Лебедев заявил, что в течение месяца планируется завершить вхождение Государственной службы Украины по чрезвычайным ситуациям в структуру Минобороны, сообщает пресс-служба ...

    Без надзвичайних ситуацій

    Для оперативного реагування на надзвичайні ситуації, повязані з несприятливими погодними умовами в зимовий період, у Державній службі з надзвичайних ситуацій створено оперативний штаб.

    Василь Берташ: «Моя совість — це тисяча свідків…»

    Природно, що напередодні цієї дати очільник краю провів підсумкову прес-конференцію, на якій розставив акценти вже зробленого й задуманого. Одне із ключових запитань кореспондента УК звучало ...

    Сын экс-лидера Ливии М.Каддафи предстал перед судом за «угрозу национальной безопасности»

    Старший сын бывшего ливийского лидера Муаммара Каддафи, Сейф аль-Ислам, впервые предстал перед судом в Ливии 17 января, сообщает Agence France-Presse.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!

    Просто отличный сайт! Хорошенький интернет портальчик! Классно! Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный ресурс!

    Просто замечательный! Хорошенький ресурсик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный интернет сайт!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66