Жилищный адвокат

На посту ДАІ Харківщини правоохоронці затримали озброєного чоловіка

    На посту ДАІ Харківщини правоохоронці затримали озброєного чоловікаЗавдяки професійним діям бійців спеціального батальйону міліції, які ризикуючи власним життям присікли злочинні дії зухвалого злодія, жертв серед цивільних громадян вдалося уникнути.

    Подія сталася на виїзді з Харкова на блокпосту «ХТЗ» на жвавій автомагістралі. Близько 20-ї години до правоохоронців підійшов чоловік, одягнений у камуфляжну форму. В одній руці він тримав автомат, в іншій — гранату. Безапеляційним тоном невідомий потребував від правоохоронців надати йому автомобіль з повним баком бензину. Коли правоохоронці доклали зусиль заспокоїти його та без емоцій в усьому розібратися, той зробив із автомату чергу у повітря, підкреслюючи серйозність своїх намірів.

    Розуміючи, які наслідки тягне за собою ця ситуація, бійці спецпідрозділу методом морального впливу постаралися відволікти його увагу. У цей час один з правоохоронців викликав на місце події працівників слідчо-оперативної групи Орджонікідзевського райвідділу.

    Побачивши підкріплення, невідомий вистрілив з автомату по автівках працівників міліції, висмикнув чеку з гранати та пообіцяв привести її в дію.

    Завдяки професійним та злагодженим діям правоохоронців, озброєного зловмисника вдалося затримати.

    «Хочу відзначити високий професійний рівень бійців спеціального батальйону харківської міліції», — прокоментував подію начальник ГУМВС України в Харківській області генерал-майор міліції Анатолій Дмитрієв, що прибув на місце події. — «Оперативність та мужність цих сміливих хлопців допомагала уникнути трагічних наслідків. Їх чіткі та грамотні дії також отримали високу оцінку з боку Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова».

    Наразі всі обставини події та особа невідомого зловмисника встановлюються слідчими органами. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. За вчинення тяжкого злочину затриманому загрожує тюремне ув’язнення на строк до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Право собственника на истребование имущества из чужого незаконного владения

    Истребование собственником своего имущества из чужого незаконного владения осуществляется путем подачи в суд виндикационного иска.

    У Пекіні занепокоєні новою японською владою

    Відновлення японської економіки та жорстка зовнішня політика такі основні гасла нового японського премєра Шинзо Абе. Його ліберал-демократична партія повернулася до влади після трирічної перерви.

    Про організацію проведення конкурсу з визначення культурно-мистецьких програм (проектів, розроблених всеукраїнськими громадськими організаціями та творчими спілками, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка, Міністерство культури України

    Зареєстровано у Міністерстві юстиції України 27 червня 2013 р. за № 1102/23634 Про організацію проведення конкурсу з визначення культурно-мистецьких програм (проектів, заходів), розроблених всеукраїнськими громадськими організаціями та творчими спілками, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка

    Про форми подань щодо кандидатур до складу окружних та дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України, Центральна виборча комісія

    Про форми подань щодо кандидатур до складу окружних та дільничних виборчих комісій з виборів народних депутатів України Відповідно до частин четвертої — шостої статті 27( 4061-17 ), частин шостої( 4061-17 ), сьомої ( 4061-17 ), дванадцятої( 4061-17 ), тринадцятої статті 28( 4061-17 ), частин третьої ( 4061-17 ), четвертої( 4061-17 ), шостої статті 29( 4061-17 ), пункту 6 частини другої статті 30 Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11-13( 1932-15 ), пунктами 4( 1932-15 ), 13 статті 17 ( 1932-15 ), пунктом 8 статті 19( 1932-15 ), частиною другою статті 27 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря занимательному интернет сайту я, наконец-то, решился купить отдельную линию.

    Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

    Ваш портал - увлекательный.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66