Жилищный адвокат

У Європарламенті дискутують за бюджет ЄС

    У Європарламенті дискутують за бюджет ЄССтворенню робочих місць і відновленню економічного зростання у ЄС може завадити скорочення бюджету Євросоюзу у 2013 році. На цю тему ведуть у Страсбургу дискусію депутати Європарламенту. Так, Єврокомісія хоче збільшити бюджет на наступний рік до 138 мільярдів євро. А країни ЄС нагадують про кризу і пропонують бюджет на 6 мільярдів євро менше.

    «На саміті Євросоюзу кілька місяців тому Рада ЄС погодилася з Єврокомісією, а Європарламент сказав, що мати таку домовленість дуже важливо. І раптом за кілька днів після цього уряди країн ЄС пропонують скоротити бюджет. Але Європарламент хоче бути послідовним і виступає за фінансування тих галузей, де Рада ЄС хоче урізати бюджет»,- зазначила іспанська євродепутатка від соціалістів Ейдер Гардіасабал.

    ЄС може таким чином не виконати взяті зобов’язання в галузі інновацій, досліджень і створення робочих місць, упевнений доповідач, італієць Джованні Ля Віа з Європейської народної партії:

    «Європейський Союз в останні роки, перебуваючи під тиском країн-членів, узяв на себе величезні зобов’язання. Сьогодні необхідно завершити ці програми, сплативши рахунок. Не виконано зобов’язань на 207 мільярдів євро. Тож ми повинні оплатити ці рахунки, ось чому ми просимо держави-члени виконувати свої обіцянки».

    Голосування по бюджету в першому читанні має відбутися в жовтні. Якщо рішення ухвалено не буде, законодавча процедура може затягнутися.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Порядок формирования тарифов на платную парковку станет обязательным

    Правительство внесло изменения в постановление №258 от 2 марта 2010 года, которое определяет Порядок формирования тарифов на услуги по содержанию площадок для платной парковки транспортных средств.

    Образована Комиссия по присвоению уровней квалификации арбитражным управляющим

    Министерство юстиции Украины издало Приказ №331/7 об образовании Комиссии по присвоению уровней квалификации арбитражным управляющим (распорядителям имущества, управляющим санацией, ликвидаторам).

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — депозитарної діяльності, а саме депозитарної діяльності зберігача цінних паперів, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 за № 345, зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), відповідно до рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 02.10.2012 № 1380 НАКАЗУЮ:

    Результатом наблюдения за выборами должно стать улучшение законов о выборах, – Омбудсмен

    24 октября с. г. Уполномоченный Верховного Совета Украины по правам человека Валерия Лутковская приняла участие во встрече министра иностранных дел Украины Константина Грищенко с наблюдателями ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Весьма уникальный, актуальный и абсолютно не похожий на существующие сайт! Хочется отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

    Огромное спасибо всем, кто работал над созданием сайта. Этот интернет портал на сегодняшний день - уникальный в своем роде. Хорошо, что есть такие так необходимые всем интернет проекты. Этот интернет портал достаточно удобен в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто и быстро.

    Довольно уникальный, актуальный и полностью отличающийся от существующих интернет проект! Хочется поддержать Вас материально. Как это можно сделать?
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66