Жилищный адвокат

Анатолій Сіренко: кожен працівник ДАІ, який отримає хабара буде звільнений з органів внутрішніх справ

    Анатолій Сіренко: кожен працівник ДАІ, який отримає хабара буде звільнений з органів внутрішніх справНаразі керівництвом Департаменту ДАІ робиться все можливе, аби відновити довіру населення о Державтоінспекції, налагодити діалог з громадськістю, побудувати роботу служби на принципах прозорості та відкритості.

    На сьогодні вже доволі успішно діють спільні патрулювання інспекторів ДАІ та небайдужих громадян, запроваджений щоденний прийом відвідувачів керівним складом Департаменту та керівниками регіональних підрозділів.

    Я вимагаю від особового складу якісного та професійного виконання своїх функціональних обов’язків. Працівникам, які не вміють або не хочуть працювати чесно, не місце в Державтоінспекції.

    Про всі факти корупційних діянь, громадяни можуть повідомити керівникам відповідного підрозділу під час прийому, телефонним зв’язком або відправивши інформацію на електронну адресу Департаменту ДАІ МВС України info@sai.gov.ua.

    Запевняю всіх учасників дорожнього руху: ні один факт прояву корупції працівниками ДАІ не залишиться без уваги. До кожного винного працівника будуть прийняті відповідні міри реагування.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "ХОЛДИНГ ГРУП" до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензії на провадження професійної діяльності на фондовому ринку відповідно до пункту 9 розділу I Ліцензійних умов провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з управління активами інституційних інвесторів (діяльності з управління активами)( z0864-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26 травня 2006 року № 341 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України від 24 липня 2006 року за № 864/12738 (зі змінами та доповненнями), НАКАЗУЮ:

    Про видачу ліцензії з централізованого водопостачання та водовідведення Лисичанському комунальному спеціалізованому підприємству по видобутку, реалізації води та очищенню стоків "Лисичанськводоканал", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про видачу ліцензії з централізованого водопостачання та водовідведення Лисичанському комунальному спеціалізованому підприємству по видобутку, обробці, реалізації води та очищенню стоків "Лисичанськводоканал"

    Змагання до штрафмайданчика довели

    В Черкасах працівники ДАІ розігнали стріт-рейсерів, які намагалися влаштувати незаконні перегони на вулицях міста: на штрафмайданчик потрапило 20 автомобілів. Зібрання відбулося пізно увечері ...

    В московской полиции созданы подразделения по борьбе с незаконной миграцией

    В полиции города Москвы (РФ) созданы подразделения по раскрытию преступлений, связанных с организацией незаконной миграции.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Всем большое спасибо. Этот интернет сайт,без всякого сомнения, сейчас - неповторимый в своем роде. Как здорово, что есть такие так необходимые всем интернет сайты. Портал весьма многофункционален в использовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.

    Добрый день!

    Благодарим всех за качественную работу. Ваш портал,действительно, на сегодняшний день - единственный в своем роде. Хорошо, что есть такие полезные интернет порталы. Интернет проект очень прост в использовании. На нем здорово работать - просто, удобно,быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66