Жилищный адвокат

У Берліні евакуювали Консульство США через загрозу теракту

    У Берліні евакуювали Консульство США через загрозу терактуКонсульство США в Берліні сьогодні було евакуйовано через загрозу теракту.

    За інформацією телеканалу, близько 11-ї години невідомий залишив біля входу до візового відділу консульства підозрілий пакет. Про повідомляє РІА «Новости» з посиланням на телеканал N-24.

    Відразу після цього співробітників консульства евакуювали. Наразі на місці працюють фахівці. Інші подробиці поки не повідомляються, передає УНІАН.

    Раніше в Інтернеті були поширені фрагменти фільму англійською мовою «Невинуватість мусульман», який викликав хвилю протестів у ряді ісламських країн і спровокував напади на американські посольства.

    Ісламісти атакували Посольство США в Каїрі, американські диппредставництва в Лівії та Тунісі.

    В результаті обстрілу консульства в лівійському місті Бенгазі був убитий посол США Крістофер Стівенс і троє інших дипломатів.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    На станції метро «Дорогожичі» шукають бомбу

    Київська станція метро Дорогожичі тимчасово закрита для входу і виходу у зв'язку з повідомленням про замінування. Про це повідомляє прес-служба Київського метрополітену.

    Завтра в Україні ожеледь та налипання мокрого снігу

    У найближчу добу, 18 січня, погоду обумовить циклон, що йде в Україну з південного заходу. У більшості областей очікується сніг, дощ, у Карпатах сильні опади; ожеледь, налипання мокрого снігу, ...

    McDonald’s відкриє перший ресторан у В’єтнамі

    Керуватиме ним зять премєр-міністра країни. Герні Нґуен і сам колись підробляв уMcDonalds, після того, як його родина переїхала до США.

    На Житомирщині працівники ДАІ впродовж доби встановили винуватців двох наїздів на пішоходів

    Випадки травмування людей та залишення водіями місць дорожньо-транспортних пригод сталися увечері на початку листопада в Ємільчинському та Новоград-Волинському районах Житомирщини. Правоохоронці ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Большущее спасибо. Очень благодарны! Ребята - просто молодцы.

    Этот интернет проект просто отпад. Действительно полезный и в тоже время функциональный интернет портал.

    С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш интернет сайт - без всякого сомнения на сегодняшний день - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет проекты. Сайт очень прост в использовании. На нем удобно проводить отдых - просто и быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66