Жилищный адвокат

Народжувати стали більше

    Народжувати стали більше

    Прем’єр наголошує на реальних плюсах програми підвищення соціальних стандартів

    Діяльність уряду спрямована на реалізацію соціальних програм з поліпшення добробуту громадян, і, відповідно, їх виконання перебуває на контролі. У цьому Прем’єр-міністр Микола Азаров укотре запевнив користувачів соціальної мережі Фейсбук.

    Реагуючи на звернення про затримки зарплати вчителям, Микола Азаров наголосив на персональній відповідальності керівництва за невчасну виплату заробленого працівникам бюджетної сфери. Він звернув увагу на те, що уряд продовжує підвищувати оплату праці бюджетним працівникам, повідомивши, що у проекті держбюджету 2013 року передбачено збільшення видатків на зарплату працівникам сфери соціального захисту населення.

    Прем’єр-міністр також пообіцяв розібратися, чому не повертають дитячий садок селу Русанів Броварського району Київської області. Він нагадав, що уряд ухвалив рішення повернути всі дитячі садки у комунальну власність, тож Фонд держмайна не має права не виконувати його.

    Під час спілкування з користувачами Фейсбуку Микола Азаров відповів на запитання гуманітарного напрямку, про забезпечення громадян доступним житлом тощо, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Реалізація програми поліпшення соціальних стандартів громадян дає результати: в Україні зафіксовано перевищення народжуваності над смертністю. «За вісім місяців цього року народжуваність зросла на 20 тис. осіб, а смертність зменшилася на 2 тис. осіб. Нехай це ще не так багато, але є вже позитивна тенденція. Якщо раніше населення України скорочувалося приблизно на 200 тис. осіб на рік, то зараз це 100 тис. Так, це багато, дуже багато, але це вже вдвічі менше, ніж було ще кілька років тому», — підкреслив Прем’єр.

    Він акцентував, що політику уряду спрямовано на поліпшення соціальних стандартів, і вона реалізується за багатьма напрямками: збільшення допомоги при народженні дитини, на утримання дітей, будівництво та ремонт дитячих садків, підвищення зарплат, пенсій, стабільність цін і створення нових робочих місць. «Одне слово, велика і серйозна робота, а в результаті — у людей з’являється впевненість у майбутньому, що й виливається у підвищення народжуваності», — зазначив Микола Азаров.

    При цьому Прем’єр-міністр упевнений, що завдання Президента щодо поліпшення соціальних стандартів громадян, зокрема щодо збільшення народжуваності, буде виконано.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Право собственника на истребование имущества из чужого незаконного владения

    Истребование собственником своего имущества из чужого незаконного владения осуществляется путем подачи в суд виндикационного иска.

    Модернізувати країну допоможуть гарні дороги

    Сучасний стан автомагістралей загальнодержавного значення й комунальної власності цього року не критикував хіба що ледачий. Зростаючи разом зі сніговим покривом і надто тривалим очікуванням бодай ...

    Про затвердження Порядку використання у 2012 році коштів, передбачених у державному бюджеті для формування статутного капіталу публічного акціонерного товариства “Національна акціонерна компанія “Укрсвітлолізинг”, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження Порядку використання у 2012 році коштів, передбачених у державному бюджеті для формування статутного капіталу публічного акціонерного товариства "Національна акціонерна компанія "Укрсвітлолізинг"

    Про офіційні (облікові) курси банківських металів, Національний банк України

    Національний банк України 29.08.2013 встановлює офіційні (облікові) курси банківських металів Код цифровий Код літерний Кількість унцій Назва Облікові курси

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!

    Ребята класс!!! Все что делаете для нас вне всякого сомнения- важно!!!

    Довольно уникальный, актуальный и полностью отличающийся от существующих интернет проект! Хочется поддержать Вас материально. Как это можно сделать?
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66