Жилищный адвокат

Samsung визнали винною в порушенні патенту Apple

    Samsung визнали винною в порушенні патенту AppleСуд Нідерландів визнав південнокорейську компанію Samsung винною в несанкціонованому використанні запатентованої технології конкурента Apple у низці смартфонів і планшетів брендової лінійки Galaxy, передає УНІАН.

    Суд наклав заборону на продаж на голландському ринку деяких пристроїв лінійки Samsung Galaxy, що працюють під керуванням мобільної платформи Android версій від 2.2.1 до 3.0. Заборона накладена на ті пристрої, які використовують запатентований Apple метод прокрутки зображень у фотогалереї на сенсорному екрані замість більш пізньої власної технології Samsung під назвою blue flash.

    Заборону на продаж пристроїв, точний список яких не наводиться, було накладено після того, як представники Samsung відмовилися підписати так звану «декларацію про утримання», в якій вони могли заявити про те, що не будуть порушувати спірний патент в майбутньому.

    Крім заборони на продаж пристроїв-порушників Samsung в Нідерландах, суд ухвалив, що компанія повинна компенсувати Apple матеріальний збиток, сума якого буде визначатися прибутком, отриманим Samsung від продажу цих гаджетів.

    Протягом восьми тижнів Samsung повинна повідомити Apple обсяг чистого прибутку, отриманого з продажів цих пристроїв, починаючи з 27 липня 2011 року. Якщо вона не надасть дані до цього терміну, їй належить виплатити Apple 100 тисяч євро за кожен день невиконання рішення суду, і все одно згодом розкрити показники, на основі яких буде визначений підсумковий розмір збитку.

    Рішення голландського суду стало черговим витком у масштабному патентному розгляді Apple і Samsung, яке триває з весни 2011 року. Конфлікт розв'язала американська компанія, яка звинуватила південнокорейського конкурента у «раболіпному» копіюванні технологій та дизайну смартфона iPhone і планшета iPad. Samsung відповіла позовами, що викривають Apple в незаконному використанні низки важливих технологій для бездротового зв'язку. Компанії подали один проти одного десятки позовів до судів різних країн по всьому світу.

    Минулого місяця Samsung виграла справу в суді Нідерландів, який постановив, що виробник на порушував патенти Apple на низку мультитач-технологій в смартфонах і планшетах Galaxy, інформує РИА «Новости».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Порядок формирования тарифов на платную парковку станет обязательным

    Правительство внесло изменения в постановление №258 от 2 марта 2010 года, которое определяет Порядок формирования тарифов на услуги по содержанию площадок для платной парковки транспортных средств.

    Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України, Кабінет Міністрів України

    Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України Кабінет Міністрів України постановляє: Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.

    Про затвердження Змін до Положення про порядок відбору страховиків та порядок відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок професійної помилки посадової особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 23 січня 2013 р. за № 176/22708 Про затвердження Змін до Положення про порядок відбору страховиків та порядок відшкодування шкоди, заподіяної внаслідок професійної помилки посадової особи Фонду гарантування вкладів фізичних осіб

    Про підписання Протоколу про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту, Кабінет Міністрів України

    Про підписання Протоколу про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту Схвалити проект Протоколу про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту від 20 березня 1993 року.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш сайт не просто лучший друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!

    Чувствуется настоящая забота о пользователях. Благодаря интересному порталу, наконец, решился обзавестись безлимитом.

    С огромной благодарностью отзываемся о тех, от кого зависит продвижение интернет проекта.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66