Жилищный адвокат

Про затвердження Інструкції з обліку адміністративних правопорушень, Міністерство внутрішніх справ УкраїниМІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 07.11.2012  № 1017
  2. Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 грудня 2012 р. за № 2021/22333

    Про затвердження Інструкції з обліку адміністративних правопорушень

    Відповідно до пункту 13 частини першої статті 11 Закону України "Про міліцію"( 565-12 ), підпункту 23 пункту 4 Положення про Міністерство внутрішніх справ України( 383/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 06 квітня 2011 року № 383, з метою обліку адміністративних правопорушень НАКАЗУЮ:

    1. Затвердити Інструкцію з обліку адміністративних правопорушень , що додається.

    2. Начальникам головних управлінь, управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті відповідно до положень цієї Інструкції:

    2.1. Організувати формування інформаційних обліків про адміністративні правопорушення.

    2.2. Забезпечити подання до Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення МВС України (далі — ДІАЗ МВС України) інформації до звіту форми № 1-АП.

    3. ДІАЗ МВС України (Аршинов І. А.):

    3.1. Забезпечити узагальнення в цілому по Україні звітів форми № 1-АП та подання до структурних підрозділів МВС України зведених даних у терміни, визначені Інструкцією.

    3.2. Забезпечити подання наказу на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України в установленому порядку.

    4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на першого заступника Міністра генерал-полковника міліції Черних С. П.

    5. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

    Міністр генерал внутрішньої служби України

    В. Ю. Захарченко

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства внутрішніх справ України 07.11.2012  № 1017

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 4 грудня 2012 р. за № 2021/22333

    ІНСТРУКЦІЯ з обліку адміністративних правопорушень

    І. Загальні положення

    1.1. Ця Інструкція визначає порядок створення в органах внутрішніх справ України системи обліку адміністративних правопорушень.

    1.2. Відповідно до цієї Інструкції здійснюється облік адміністративних правопорушень у системі органів внутрішніх справ України (далі — ОВС), у тому числі для надання інформації на запити в процесі проведення спеціальних перевірок щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних з виконанням функцій держави та органів місцевого самоврядування, відповідно до Указу Президента України від 25 січня 2012 року № 33( 33/2012 ) "Про Порядок організації проведення спеціальної перевірки відомостей щодо осіб, які претендують на зайняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування", а також для перевірок щодо осіб, які вчинили адміністративні правопорушення повторно, та для формування статистичної звітності.

    ІІ. Облік адміністративних правопорушень

    2.1. Облік адміністративних правопорушень здійснюється в ОВС України на підставі інформаційної картки про адміністративне правопорушення, наведеної в додатку 1 до цієї Інструкції (далі — картка форми 1-АПР), крім порушень Правил дорожнього руху( 1306-2001-п ).

    2.2. Картка форми 1-АПР заповнюється працівником ОВС, який склав протокол про адміністративне правопорушення. При прийнятті рішення за адміністративними правопорушеннями органами внутрішніх справ у картці форми 1-АПР одночасно заповнюється інформація про прийняте рішення.

    2.3. Картка форми 1-АПР надається уповноваженій особі для подальшого приведення її в електронний вигляд. Надалі інформація, яка міститься в картці форми 1-АПР, щодоби в електронному вигляді надсилається до управлінь (відділів) інформаційно-аналітичного забезпечення головних управлінь, управлінь МВС України в Автономній Республіці Крим, областях, містах Києві та Севастополі, на транспорті (далі — ГУМВС, УМВС) для поставлення на централізований облік підсистеми "Апра" інтегрованої інформаційно-пошукової системи ОВС (далі — інформаційна підсистема "Апра").

    2.3.1. Відомості про прийняті рішення за адміністративними правопорушеннями судами та адміністративними комісіями при виконавчих органах сільських, селищних, міських рад, виконавчими комітетами сільських, селищних рад уповноваженою особою вносяться до картки форми 1-АПР та надалі приводяться в електронний вигляд.

    2.3.2. Електронний контур картки форми 1-АПР міститься в інформаційній підсистемі "Апра" інтегрованої інформаційно-пошукової системи органів внутрішніх справ України, яка зареєстрована у Державній службі України з питань захисту персональних даних.

    2.4. Знімаються з обліку адміністративних правопорушень відомості про осіб, щодо яких було розпочато провадження у справі про адміністративне правопорушення, у разі закриття провадження за відсутності події або складу адміністративного правопорушення, неосудності особи, яка вчинила адміністративне правопорушення.

    Зняття з обліку адміністративних правопорушень відомостей щодо осіб, яких притягнуто до адміністративної відповідальності за вчинені адміністративні правопорушення, а також яких звільнено від адміністративної відповідальності за іншими підставами, здійснюється у зв’язку із закінченням строків накладення адміністративного стягнення або якщо після закінчення строків особа вважається такою, що не була піддана адміністративному стягненню, згідно зі статтями 38( 80731-10 ), 39 Кодексу України про адміністративні правопорушення( 80731-10 ).

    2.5. Інформаційна картка форми 1-АПР знищується одночасно зі зняттям з обліку адміністративних правопорушень відомостей щодо особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, крім карток форми 1-АПР, які містять інформацію про вчинення адміністративних корупційних правопорушень.

    2.6. Начальники ОВС особисто визначають уповноважених працівників ОВС, яким у зв’язку з виконанням ними службових обов’язків необхідно надати доступ до інформаційної підсистеми "Апра" .

    2.7. Надання доступу до інформаційної підсистеми "Апра" здійснюється на підставі заявки, підписаної начальником ОВС або особою, яка виконує його обов’язки, надісланої до управлінь (відділів) інформаційно-аналітичного забезпечення відповідного рівня (далі — УІАЗ (ВІАЗ)) ГУМВС, УМВС.

    2.8. Відомості стосовно наданого користувачу рівня доступу до інформаційної підсистеми "Апра", номер та дата заявки вносяться адміністратором інтегрованої інформаційно-пошукової системи ОВС (працівником УІАЗ (ВІАЗ)) до електронного журналу обліку користувачів.

    2.9. При заповненні даних про країну громадянства та рід занять, службове становище правопорушника, а також відомостей про вилучення наркотичних засобів або психотропних речовин слід керуватися довідниками для заповнення інформаційної картки про адміністративні правопорушення за формою 1-АПР, наведеними в додатку 2 до цієї Інструкції.

    2.10. Показники картки форми 1-АПР повинні відповідати наявним матеріалам, об’єктивно і достовірно відображати суть адміністративних правопорушень. Реквізити карток заповнюються розбірливо, без скорочень. Прізвище, ім’я та по батькові особи, яка вчинила адміністративне правопорушення, записуються друкованими літерами. Прізвище особи, яка підписує картку, необхідно писати чітко та розбірливо.

    ІІІ. Звіт про адміністративну діяльність органів внутрішніх справ

    3.1. З метою належного відстеження результатів роботи органів внутрішніх справ з виявлення адміністративних правопорушень та притягнення до адміністративної відповідальності винних осіб складається звіт про адміністративну діяльність органів внутрішніх справ (форма № 1-АП (місячна)), що наведений в додатку 3 до цієї Інструкції (далі — форма № 1-АП).

    3.2. Звіт форми № 1-АП формується на підставі карток форми 1-АПР та відомостей про дотримання законності при здійсненні адміністративної практики (рядки 37-41 розділу ІІІ зазначеного звіту).

    3.3. Звіт форми № 1-АП складається щомісяця з наростаючим підсумком по міському, районному, лінійному органах внутрішніх справ ГУМВС, УМВС і за підписом керівника органу подається до 6-го числа місяця, що настає за звітним періодом, до управлінь (відділів) інформаційно-аналітичного забезпечення ГУМВС, УМВС.

    3.4. Облік порушень Правил дорожнього руху( 1306-2001-п ) здійснюється безпосередньо підрозділами Державної автомобільної інспекції ГУМВС, УМВС, які складають звіт за даним напрямом роботи, відповідно до пункту 3.2 цього розділу.

    3.5. Узагальнений звіт форми № 1-АП у цілому по Автономній Республіці Крим, областях, містах Києву та Севастополю, управлінню внутрішніх справ на транспорті надсилається до Департаменту інформаційно-аналітичного забезпечення МВС України (далі — ДІАЗ) до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом, а інформація стосовно звіту надсилається каналами електронної пошти до 09 числа місяця, що настає за звітним періодом.

    3.6. Звіт форми № 1-АП надається без супровідного листа, за винятком випадків, коли в листі слід надати необхідні пояснення. Звіти форми № 1-АП реєструються, пересилаються та зберігаються згідно з правилами діловодства.

    3.7. ДІАЗ до 12 числа місяця, що настає за звітним періодом, забезпечує узагальнення звіту форми № 1-АП та надання інформації щодо цього звіту до структурних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України.

    Начальник ДІАЗ МВС України генерал-майор міліції

    І. А. Аршинов

    Додаток 1 до Інструкції з обліку адміністративних правопорушень

    ІНФОРМАЦІЙНА КАРТКА( z2021-12 BF157.doc ) про адміністративне правопорушення (Ф. 1-АПР)

    Додаток 2 до Інструкції з обліку адміністративних правопорушень

    ДОВІДНИКИ для заповнення інформаційної картки про адміністративне правопорушення за формою 1-АПР

    Довідник 1

    Класифікатор держав світу

    Код

    Коротка назва держави

    Коротка назва держави (англійською мовою)

  3. 004
  4. Афганістан

    Afghanistan

  5. 008
  6. Албанія

    Albania

  7. 012
  8. Алжир

    Algeria

  9. 016
  10. Американське Самоа

    American Samoa

  11. 020
  12. Андорра

    Andorra

  13. 024
  14. Ангола

    Angola

  15. 028
  16. Антигуа і Барбуда

    Antigua and Barbuda

  17. 031
  18. Азербайджан

    Azerbaijan

  19. 032
  20. Аргентина

    Argentina

  21. 036
  22. Австралія

    Australia

  23. 040
  24. Австрія

    Austria

  25. 044
  26. Багами

    Bahamas

  27. 048
  28. Бахрейн

    Bahrain

  29. 050
  30. Бангладеш

    Bangladesh

  31. 051
  32. Вірменія

    Armenia

  33. 052
  34. Барбадос

    Barbados

  35. 056
  36. Бельгія

    Belgium

  37. 060
  38. Бермуди

    Bermuda

  39. 064
  40. Бутан

    Bhutan

  41. 068
  42. Болівія

    Bolivia

  43. 070
  44. Боснія і Герцеговина

    Bosnia and Herzegovina

  45. 072
  46. Ботсвана

    Botswana

  47. 074
  48. Острів Буве

    Bouvet Island

  49. 076
  50. Бразилія

    Brazil

  51. 084
  52. Беліз

    Belize

  53. 086
  54. Британська Територія в Індійському океані

    British Indian Ocean Territory

  55. 090
  56. Соломонові Острови

    Solomon Islands

  57. 092
  58. Віргінські Острови, Британські

    Virgin Islands, British

  59. 096
  60. Бруней-Даруссалам

    Brunei Darussalam

  61. 100
  62. Болгарія

    Bulgaria

  63. 104
  64. М'янма

    Myanmar

  65. 108
  66. Бурунді

    Burundi

  67. 112
  68. Білорусь

    Belarus

  69. 116
  70. Камбоджа

    Cambodia

  71. 120
  72. Камерун

    Cameroon

  73. 124
  74. Канада

    Canada

  75. 132
  76. Кабо-Верде

    Cape Verde

  77. 136
  78. Острови Кайман

    Cayman Islands

  79. 140
  80. Центральноафриканська Республіка

    Central African Republic

  81. 144
  82. Шрі-Ланка

    Sri Lanka

  83. 148
  84. Чад

    Chad

  85. 152
  86. Чілі

    Chile

  87. 156
  88. Китай

    China

  89. 158
  90. Тайвань, провінція Китаю

    Taiwan, Province of China

  91. 162
  92. Острів Різдва

    Christmas Island

  93. 166
  94. Кокосові (Кілінг) Острови

    Cocos (Keeling) Islands

  95. 170
  96. Колумбія

    Colombia

  97. 174
  98. Комори

    Comoros

  99. 175
  100. Майотта

    Mayotte

  101. 178
  102. Конго

    Congo

  103. 180
  104. Демократична Республіка Конго

    Congo, the Democratic Republic of

  105. 184
  106. Острови Кука

    Cook Islands

  107. 188
  108. Коста-Рика

    Costa Rica

  109. 191
  110. Хорватія

    Croatia

  111. 192
  112. Куба

    Cuba

  113. 196
  114. Кіпр

    Cyprus

  115. 203
  116. Чеська Республіка

    Czech Republic

  117. 204
  118. Бенін

    Benin

  119. 208
  120. Данія

    Denmark

  121. 212
  122. Домініка

    Dominica

  123. 214
  124. Домініканська Республіка

    Dominican Republic

  125. 218
  126. Еквадор

    Ecuador

  127. 222
  128. Сальвадор

    El Salvador

  129. 226
  130. Екваторіальна Гвінея

    Equatorial Guinea

  131. 231
  132. Ефіопія

    Ethiopia

  133. 232
  134. Еритрея

    Eritrea

  135. 233
  136. Естонія

    Estonia

  137. 234
  138. Фарерські Острови

    Faroe Islands

  139. 238
  140. Фолклендські Острови (Мальвінські)

    Falkland Islands (Malvinas)

  141. 239
  142. Південна Джорджія та Південні Сандвічеві Острови

    South Georgia and the South Sandwich Islands

  143. 242
  144. Фіджі

    Fiji

  145. 246
  146. Фінляндія

    Finland

  147. 248
  148. Аландські Острови

    Aland Islands

  149. 250
  150. Франція

    France

  151. 254
  152. Французька Гвіана

    French Guiana

  153. 258
  154. Французька Полінезія

    French Polynesia

  155. 260
  156. Французькі Південні Території

    French Southern Territories

  157. 262
  158. Джибуті

    Djibouti

  159. 266
  160. Габон

    Gabon

  161. 268
  162. Грузія

    Georgia

  163. 270
  164. Гамбія

    Gambia

  165. 275
  166. Палестинська Територія

    Palestinian Territory, Occupied

  167. 276
  168. Німеччина

    Germany

  169. 288
  170. Гана

    Ghana

  171. 292
  172. Гібралтар

    Gibraltar

  173. 296
  174. Кірибаті

    Kiribati

  175. 300
  176. Греція

    Greece

  177. 304
  178. Гренландія

    Greenland

  179. 308
  180. Гренада

    Grenada

  181. 312
  182. Гваделупа

    Guadeloupe

  183. 316
  184. Гуам

    Guam

  185. 320
  186. Гватемала

    Guatemala

  187. 324
  188. Гвінея

    Guinea

  189. 328
  190. Гайана

    Guyana

  191. 332
  192. Гаїті

    Haiti

  193. 334
  194. Острів Херд і Острови Макдональд

    Heard Island and McDonald Islands

  195. 336
  196. Папський Престол (Держава-Місто Ватикан)

    HOLY SEE (Vatican City State)

  197. 340
  198. Гондурас

    Honduras

  199. 344
  200. Гонконг

    Hong Kong

  201. 348
  202. Угорщина

    Hungary

  203. 352
  204. Ісландія

    Iceland

  205. 356
  206. Індія

    India

  207. 360
  208. Індонезія

    Indonesia

  209. 364
  210. Іран, Ісламська Республіка

    Iran, Islamic Republic of

  211. 368
  212. Ірак

    Iraq

  213. 372
  214. Ірландія

    Ireland

  215. 376
  216. Ізраїль

    Israel

  217. 380
  218. Італія

    Italy

  219. 384
  220. Кот-д'Івуар

    Cote d'Ivoire

  221. 388
  222. Ямайка

    Jamaica

  223. 392
  224. Японія

    Japan

  225. 398
  226. Казахстан

    Kazahstan

  227. 400
  228. Йорданія

    Jordan

  229. 404
  230. Кенія

    Kenya

  231. 408
  232. Корейська Народно-Демократична Республіка

    Korea, Democratic People’s Republic

  233. 410
  234. Корея, Республіка

    Korea, Republic of

  235. 414
  236. Кувейт

    Kuwait

  237. 417
  238. Киргизстан

    Kyrgyzstan

  239. 418
  240. Лаоська Народно-Демократична Республіка

    Lao People’s Democratic Republic

  241. 422
  242. Ліван

    Lebanon

  243. 426
  244. Лесото

    Lesotho

  245. 428
  246. Латвія

    Latvia

  247. 430
  248. Ліберія

    Liberia

  249. 434
  250. Лівійська Арабська Джамахірія

    Libyan Arab Jamahiriya

  251. 438
  252. Ліхтенштейн

    Liechtenstein

  253. 440
  254. Литва

    Lithuania

  255. 442
  256. Люксембург

    Luxembourg

  257. 446
  258. Макао

    Macaо

  259. 450
  260. Мадагаскар

    Madagascar

  261. 454
  262. Малаві

    Malawi

  263. 458
  264. Малайзія

    Malaysia

  265. 462
  266. Мальдіви

    Maldives

  267. 466
  268. Малі

    Mali

  269. 470
  270. Мальта

    Malta

  271. 474
  272. Мартиніка

    Martinique

  273. 478
  274. Мавританія

    Mauritania

  275. 480
  276. Маврикій

    Mauritius

  277. 484
  278. Мексика

    Mexico

  279. 492
  280. Монако

    Monaco

  281. 496
  282. Монголія

    Mongolia

  283. 498
  284. Молдова

    Moldova, Republic of

  285. 500
  286. Монтсеррат

    Montserrat

  287. 504
  288. Марокко

    Morocco

  289. 508
  290. Мозамбік

    Mozambique

  291. 512
  292. Оман

    Oman

  293. 516
  294. Намібія

    Namibia

  295. 520
  296. Науру

    Nauru

  297. 524
  298. Непал

    Nepаl

  299. 528
  300. Нідерланди

    Netherlands

  301. 530
  302. Нідерландські Антильські Острови

    Netherlands Antilles

  303. 533
  304. Аруба

    Aruba

  305. 540
  306. Нова Каледонія

    New Caledonia

  307. 548
  308. Вануату

    Vanuatu

  309. 554
  310. Нова Зеландія

    New Zealand

  311. 558
  312. Нікарагуа

    Nicaragua

  313. 562
  314. Нігер

    Niger

  315. 566
  316. Нігерія

    Nigeria

  317. 570
  318. Ніуе

    Niue

  319. 574
  320. Острів Норфолк

    Norfolk Island

  321. 578
  322. Норвегія

    Norway

  323. 580
  324. Північні Маріанські Острови

    Northern Mariana Islands

  325. 581
  326. Малі Віддалені Острови Сполучених Штатів

    United States Minor Outlying Islands

  327. 583
  328. Мікронезія, Федеративні Штати

    Micronesia, Federated States of

  329. 584
  330. Маршаллові Острови

    Marshall Islands

  331. 585
  332. Палау

    Palau

  333. 586
  334. Пакистан

    Pakistan

  335. 591
  336. Панама

    Panama

  337. 598
  338. Папуа-Нова Гвінея

    Papua New Guinea

  339. 600
  340. Парагвай

    Paraguay

  341. 604
  342. Перу

    Peru

  343. 608
  344. Філіппіни

    Philippines

  345. 612
  346. Піткерн

    Pitcairn

  347. 616
  348. Польща

    Poland

  349. 620
  350. Португалія

    Portugal

  351. 624
  352. Гвінея-Бісау

    Guinea-Bissau

  353. 626
  354. Тімор-Лешті

    Timor-Leste

  355. 630
  356. Пуерто-Рико

    Puerto Rico

  357. 634
  358. Катар

    Qatar

  359. 638
  360. Реюньйон

    Reunion

  361. 642
  362. Румунія

    Romania

  363. 643
  364. Російська Федерація

    Russian Federation

  365. 646
  366. Руанда

    Rwanda

  367. 654
  368. Острів Святої Єлени

    Saint Helena

  369. 659
  370. Сент-Кітс і Невіс

    Saint Kitts аnd Nevis

  371. 660
  372. Ангілья

    Anguilla

  373. 662
  374. Сент-Люсія

    Saint Lucia

  375. 666
  376. Сен-П'єр і Мікелон

    Saint Pierre and Miquelon

  377. 670
  378. Сент-Вінсент і Гренадини

    Saint Vincent and the Grenadines

  379. 674
  380. Сан-Марино

    San Marino

  381. 678
  382. Сан-Томе і Принсіпі

    Sao Tome and Principe

  383. 682
  384. Саудівська Аравія

    Saudi Arabia

  385. 686
  386. Сенегал

    Senegal

  387. 690
  388. Сейшели

    Seychelles

  389. 694
  390. Сьєрра-Леоне

    Sierra Leone

  391. 702
  392. Сінгапур

    Singapore

  393. 703
  394. Словаччина

    Slovakia

  395. 704
  396. В'єтнам

    Viet Nam

  397. 705
  398. Словенія

    Slovenia

  399. 706
  400. Сомалі

    Somalia

  401. 710
  402. Південна Африка

    South Africa

  403. 716
  404. Зімбабве

    Zimbabwe

  405. 724
  406. Іспанія

    Spain

  407. 732
  408. Західна Сахара

    Western Sahara

  409. 736
  410. Судан

    Sudan

  411. 740
  412. Суринам

    Suriname

  413. 744
  414. Острови Свальбард та Ян-Маєн

    Svalbard and Jan Mayen

  415. 748
  416. Свазіленд

    Swaziland

  417. 752
  418. Швеція

    Sweden

  419. 756
  420. Швейцарія

    Switzerland

  421. 760
  422. Сирійська Арабська Республіка

    Syrian Arab Republic

  423. 762
  424. Таджикистан

    Tajikistan

  425. 764
  426. Таїланд

    Thailand

  427. 768
  428. Того

    Togo

  429. 772
  430. Токелау

    Tokelau

  431. 776
  432. Тонга

    Tonga

  433. 780
  434. Тринідад і Тобаго

    Trinidad and Tobago

  435. 784
  436. Об'єднані Арабські Емірати

    United Arab Emirates

  437. 788
  438. Туніс

    Tunisia

  439. 792
  440. Туреччина

    Turkey

  441. 795
  442. Туркменістан

    Turkmenistan

  443. 796
  444. Теркс і Кайкос, острови

    Turks and Caicos Islands

  445. 798
  446. Тувалу

    Tuvalu

  447. 800
  448. Уганда

    Uganda

  449. 804
  450. Україна

    Ukraine

  451. 807
  452. Македонія, колишня Югославська Республіка

    Macedonia, the former Yugoslav Republic of

  453. 818
  454. Єгипет

    Egypt

  455. 826
  456. Сполучене Королівство*

    United Kingdom

  457. 834
  458. Об'єднана Республіка Танзанія

    Tanzania, United Republic of

  459. 840
  460. Сполучені Штати Америки

    United States

  461. 850
  462. Віргінські Острови, США

    Virgin Islands, U.S.

  463. 854
  464. Буркіна-Фасо

    Burkina Faso

  465. 858
  466. Уругвай

    Uruguay

  467. 860
  468. Узбекистан

    Uzbekistan

  469. 862
  470. Венесуела

    Venezuela

  471. 876
  472. Уолліс і Футуна

    Wallis and Futuna

  473. 882
  474. Самоа

    Samoa

  475. 887
  476. Ємен

    Yemen

  477. 891
  478. Сербія і Чорногорія

    Serbia and Montenegro

  479. 894
  480. Замбія

    Zambia

    __________ * Скорочена назва "Сполучене Королівство" або "Британія" відповідає повній назві держави: "Сполучене Королівство Великобританії та Північної Ірландії", при застосуванні скороченої назви "Великобританія" мова йде тільки про Англію, Уельс та Шотландію.

    Довідник 2

    Рід занять, службове становище

    Власник підприємства — 01, співвласник на паях приватної власності — 02, приватний підприємець — 03, кооператор — 04, особа, яка займається індивідуальною або творчою діяльністю — 05, рантьє — 11.

    Робітник підприємства, організації, установи — 07, робітник сільськогосподарського підприємства — 14, у т. ч. фермерського — 15, службовець (фахівець) — 08, інженерно-технічний працівник — 26.

    Служитель культу — 12, представник наукової або творчої інтелігенції — 13, лікар — 16, фармацевт — 17, учитель — 18, журналіст — 19, редактор — 20, кореспондент — 21, інший працівник засобів масової інформації — 22, листоноша — 23, інший працівник пошти — 24, працівник культури та мистецтва — 25.

    Учні, студенти, курсанти, слухачі тощо: середніх навчальних закладів (шкіл, колегіумів, ліцеїв, гімназій та інших) — 30, професійно-технічних навчальних закладів (ПТУ, вищих професійних училищ, ліцеїв та інших) — 34, вищих навчальних закладів (технікумів, училищ, коледжів, інститутів, університетів, академій та інших) — 36.

    Особа, яка перебуває на соціальному забезпеченні — 37, особа без постійного джерела доходів — 38, утриманець — 39, безробітний — 40, пенсіонер — 41, інвалід 1-2 груп — 42, вагітна — 43, перебуває у відпустці по догляду за дитиною — 44, працездатний, який не працює і не навчається — 45.

    Службове становище: керівник підприємства, організації, установи — 46, керівник підрозділу — 47, керівник сільськогосподарського підприємства — 48, у т. ч. фермерського — 49, працівник фінансово-кредитної сфери — 50, з них банківських установ — 51, фінансово-бухгалтерський працівник — 52, касир — 53, інкасатор — 54, матеріально відповідальна особа — 55.

    Депутати всіх рівнів: Верховної Ради України та Верховної Ради Автономної Республіки Крим — 58, обласної ради (міських рад міст Києва та Севастополя) — 59, міської ради — 60, районної ради — 61, селищної та сільської ради — 62. Помічник-консультант депутата та інших виборних осіб — 29.

    Працівники: ОВС — 63, прокуратури, у т. ч. військової — 64, судів — 65, СБУ — 66, податкової міліції — 67, органів державної податкової служби — 68, прикордонної служби — 124, митної служби — 69, адвокатури — 70, підрозділів цивільного захисту — 108, Державної кримінально-виконавчої служби — 109, Державної виконавчої служби Міністерства юстиції — 110.

    Інше службове становище — 71.

    Член громадського формування з охорони громадського порядку — 72.

    Працівник транспорту: водій автомототранспорту — 73, у т. ч. таксист — 74, машиніст, помічник машиніста — 75, прийомоздавач вантажної служби — 76, працівник охорони — 77, працівник поїздової бригади — 78, екіпажу повітряного, водного судна — 79, працівник станції, порту — 80, інші працівники транспорту — 81.

    Бродяга — 118, жебрак — 119.

    Працівник Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України — 131.

    Судді — 65, судді Конституційного Суду — 133, службові особи Вищої кваліфікаційної комісії суддів України — 210, службові особи Вищої ради юстиції — 211, інші працівники суду — 134, народні засідателі та присяжні — 135.

    Військові посадові особи: Збройних Сил України — 138, інших утворених відповідно до законів військових формувань — 139, інші військовослужбовці — 57.

    Посадові та службові особи Кабінету Міністрів — 140, Адміністрації Президента — 141, міністерств — 142, Центральних органів виконавчої влади — 143, Центральних органів виконавчої влади зі спеціальним статусом — 144, інших центральних органів та установ — 145.

    Посадові та службові особи державних адміністрацій: голова обласної державної адміністрації — 146, заступник голови обласної державної адміністрації — 147, начальник управління обласної державної адміністрації — 148, заступник начальника управління обласної державної адміністрації — 149, начальник відділу обласної державної адміністрації — 150, заступник начальника відділу обласної державної адміністрації — 151, інші посадові та службові особи обласної державної адміністрації — 152, голова районної (міської) державної адміністрації — 153, заступник голови районної (міської) державної адміністрації — 154, начальник управління районної (міської) державної адміністрації — 155, заступник начальника управління районної (міської) державної адміністрації — 156, начальник відділу районної (міської) державної адміністрації — 157, заступник начальника відділу районної (міської) державної адміністрації — 158, інші посадові та службові особи районної (міської) державної адміністрації — 159, працівник місцевої державної адміністрації — 10, інших органів державної влади — 28.

    Посадові особи та працівники дипломатичної служби України — 160.

    Посадові особи іноземних держав — 161, дипломат іноземної держави — 56.

    Посадові особи міжнародних організацій — 162.

    Посадові особи місцевого самоврядування: голови та заступник голови сільської, селищної ради — 170, міський голова — 171, заступник міського голови — 172, голова районної — 173, обласної ради — 174, інші посадові особи місцевого самоврядування — 27.

    Члени окружних, територіальних та дільничних виборчих комісій — 175.

    Керівники громадських організацій — 176.

    Особи, які не є державними службовцями, посадовими особами місцевого самоврядування, але надають публічні послуги: аудитори — 185, нотаріуси — 186, експерти, оцінювачі — 187, незалежні посередники чи члени трудового арбітражу — 188, третейські судді — 189, інші — 190.

    Особи, які виконують організаційно-розпорядчі чи адміністративно-господарчі обов’язки — 195.

    Інші — 120.

    Довідник 3

    Вилучення наркотичних засобів і психотропних речовин

    Наркотичні засоби в грамах

    Код

    Назва наркотичних засобів

    Невеликі розміри (г)

    1

    2

    3

  481. 65
  482. Бупренорфін

  483. до 0,08
  484. 67
  485. Канабісу смола

  486. до 0,5
  487. 68
  488. Канабісу екстракти (настойки)

  489. до 0,3
  490. 275
  491. Дезоморфін

  492. до 0,01
  493. 277
  494. Декстропропоксифен

  495. до 0,6
  496. 70
  497. Канабіс — цілі або різного ступеня подрібнення будь-які частини рослини роду коноплі або їх суміш

  498. до 5,0
  499. 71
  500. Героїн

  501. до 0,005
  502. 72
  503. Етилморфіну гідрохлорид (діонін)

  504. до 0,2
  505. 73
  506. Кодеїн (основа та солі)

  507. до 0,2
  508. 74
  509. Кокаїн (основа та солі)

  510. до 0,02
  511. 75
  512. Метадон (фенадон)

  513. до 0,02
  514. 76
  515. Меткатинон (ефедрон)

  516. до 0,01
  517. 77
  518. Морфін (основа та солі)

  519. до 0,03
  520. 500
  521. Метилфентаніл

  522. до 0,0002
  523. 501
  524. Кустарно виготовлені препарати з ефедрину, псевдоефедрину або препаратів, які їх містять

  525. до 0,15
  526. 80
  527. Макова солома — цілі або різного ступеня подрібнення будь-які частини рослини виду «мак снотворний» або їх суміш

  528. до 50,0
  529. 81
  530. Опій екстракційний (речовини, концентрат, що отримують з макової соломи способом екстракції)

  531. до 0,5
  532. 84
  533. Опій — сік снотворного маку, що згорнувся, у т. ч. медичний, який містить хоча б один наркотичний алкалоїд або їх суміш

  534. до 0,1
  535. 82
  536. Омнопон

  537. до 0,03
  538. 85
  539. Опій ацетильований — засіб, що містить у своєму складі ацельовані похідні алкалоїдів опію

  540. до 0,005
  541. 86
  542. Піритрамід (дипідолор)

  543. до 0,03
  544. 324
  545. Пентазоцин

  546. до 2,0
  547. 87
  548. Тримеперидин (промедол)

  549. до 0,03
  550. 347
  551. Трамадол

  552. до 0,5
  553. 88
  554. Фентаніл

  555. до 0,0004
  556. Психотропні речовини в грамах

    Код

    Назва психотропних речовин

    Невеликі розміри (г)

    1

    2

    3

  557. 89
  558. Алобарбітал

  559. до 1,0
  560. 90
  561. Альпразолам

  562. до 0,01
  563. 91
  564. Амобарбітал

  565. до 1,0
  566. 92
  567. Амфепрамон

  568. до 0,75
  569. 93
  570. Амфетамін

  571. до 0,15
  572. 94
  573. Барбітал

  574. до 5,0
  575. 95
  576. Бензфетамін

  577. до 0,75
  578. 503
  579. Бензилпіперазин, BZP

  580. до 0,15
  581. 96
  582. Бромазепам

  583. до 1,0
  584. 352
  585. Бротізолам

  586. до 0,0025
  587. 97
  588. Буталбітал

  589. до 0,75
  590. 98
  591. Бутобарбітал

  592. до 1,5
  593. 99
  594. Броламфетамін (ДОБ, DOB)

  595. до 0,15
  596. 100
  597. Вінілбітал

  598. до 1,5
  599. 101
  600. Галазепам

  601. до 1,0
  602. 102
  603. Галоксазолам

  604. до 0,075
  605. 104
  606. N — гідрокси-МДА (N-гідроксиметилен, діоксіамфетамін)

  607. до 0,15
  608. 505
  609. Гамма — оксимасляна кислота (ГОМК, GHB), а також її складні ефіри та солі

  610. до 0,5
  611. 105
  612. Глютетимід

  613. до 2,5
  614. 106
  615. Тофізопан (грандаксин)

  616. до 0,3
  617. 349
  618. 2С-В (4-бром-2, 5-диметоксифенетиламін)
  619. до 0,01
  620. 107
  621. Делоразепам

  622. до 0,03
  623. 108
  624. Дексамфетамін

  625. до 0,15
  626. 109
  627. Дельта-9-тетрагідроканабінол

  628. до 0,3
  629. 110
  630. Діазепам

  631. до 0,1
  632. 111
  633. ДМА (2,5-диметоксіамфетамін)

  634. до 0,15
  635. 112
  636. ДОЕТ (2,5-диметокси-4-етиламфетамін)

  637. до 0,15
  638. 113
  639. N — етилтенамфетамін (МДЕ, N-етил-МДА)

  640. до 0,15
  641. 114
  642. Естазолам

  643. до 0,03
  644. 115
  645. Етиламфетамін

  646. до 0,3
  647. 116
  648. Етиллофлазепат

  649. до 0,02
  650. 117
  651. Етинамат

  652. до 5,0
  653. 118
  654. Етхлорвінол

  655. до 5,0
  656. 359
  657. Золпідем (INN)

  658. до 0,1
  659. 119
  660. Камазепам

  661. до 0,3
  662. 120
  663. Катин

  664. до 0,2
  665. 121
  666. Катинон

  667. до 0,15
  668. 122
  669. Кетазолам

  670. до 0,3
  671. 123
  672. Клобазам

  673. до 0,2
  674. 124
  675. Клоназепам

  676. до 0,08
  677. 507
  678. Клоразепат

  679. до 0,2
  680. 508
  681. Клотіазепам

  682. до 0,15
  683. 509
  684. Клоксазолам

  685. до 0,09
  686. 128
  687. Левамфетамін

  688. до 0,15
  689. 129
  690. Левометамфетамін

  691. до 0,15
  692. 510
  693. Лефетамін

  694. до 0,75
  695. 131
  696. (+) — Лізергід (ЛСД)

  697. до 0,00001
  698. 512
  699. Лоразепам

  700. до 0,025
  701. 513
  702. Лопразолам

  703. до 0,01
  704. 514
  705. Лорметазепам

  706. до 0,01
  707. 515
  708. Мазиндол

  709. до 0,01
  710. 516
  711. Медазепам

  712. до 0,2
  713. 517
  714. Мепробамат

  715. до 2,0
  716. 138
  717. Мескалін 4-метиламінорекс

  718. до 0,15
  719. 139
  720. Метаквалон

  721. до 2,0
  722. 140
  723. Метамфетамін (первитин)

  724. до 0,15
  725. 141
  726. Метамфетамін-рацемат

  727. до 0,15
  728. 518
  729. Метилфенобарбітал

  730. до 1,0
  731. 519
  732. Метилприлон

  733. до 2,0
  734. 520
  735. Мефенорекс

  736. до 0,6
  737. 145
  738. МДМА (3,4-метилендіоксиметамфетамін)

  739. до 0,15
  740. 146
  741. ММДА (5-метокси-3,4 -метилендіоксиамфетамін)

  742. до 0,15
  743. 521
  744. 4 -ММС (4-метилметкатинон)
  745. до 0,15
  746. 522
  747. 5-МеО- DIPT
  748. до 0,15
  749. 523
  750. 5- МеО- DMT, 5-метоксидиметилтриптамін
  751. до 0,15
  752. 524
  753. Метилендіоксипіровалерон, MDPV

  754. до 0,15
  755. 525
  756. Мідазолам

  757. до 0,2
  758. 526
  759. Німетазепам

  760. до 0,05
  761. 527
  762. Нітразепам

  763. до 0,05
  764. 528
  765. Нордазепам

  766. до 0,15
  767. 529
  768. Оксазолам

  769. до 0,4
  770. 530
  771. Оксазепам

  772. до 0,5
  773. 531
  774. Пемолін

  775. до 0,4
  776. 532
  777. Піназепам

  778. до 0,15
  779. 533
  780. Пентобарбітал (етамітал натрію)

  781. до 1,0
  782. 534
  783. Піпрадрол

  784. до 0,3
  785. 535
  786. Піровалерон

  787. до 0,4
  788. 536
  789. Празепам

  790. до 0,3
  791. 160
  792. ПМА (параметоксиамфетамін)

  793. до 0,15
  794. 364
  795. Псилоцибін

  796. до 0,01
  797. 365
  798. Псилоцин

  799. до 0,01
  800. 537
  801. Плодове тіло грибів, що містить псилоцин і псилоцибін

  802. до 0,5
  803. 538
  804. Сальвінорин А

  805. до 0,015
  806. 539
  807. Секбутабарбітал

  808. до 0,75
  809. 162
  810. Секобарбітал

  811. до 0,75
  812. 540
  813. Сибутрамін

  814. до 0,5
  815. 163
  816. СТП (ДОМ)

  817. до 0,15
  818. 511
  819. Темазепам

  820. до 0,2
  821. 165
  822. Тенамфетамін (МДА)

  823. до 0,015
  824. 166
  825. Тетрагідроканабінол, усі ізомери

  826. до 0,015
  827. 541
  828. Тетразепам

  829. до 1,0
  830. 168
  831. ТМА (3,4,5-триметоксіамфетамін)

  832. до 0,15
  833. 542
  834. ТРМРР (3-трифторметилфенилпіперазин, мета-трифторметилфенилпіперазин)

  835. до 0,15
  836. 543
  837. Тріазолам

  838. до 0,0025
  839. 544
  840. Феназепам

  841. до 0,01
  842. 545
  843. Фендиметразин

  844. до 0,7
  845. 172
  846. Фенетилін

  847. до 0,5
  848. 546
  849. Фенкамфамін

  850. до 0,8
  851. 174
  852. Фенметразин

  853. до 0,5
  854. 547
  855. Фенобарбітал

  856. до 1,0
  857. 548
  858. Фенпропорекс

  859. до 0,2
  860. 549
  861. Фентермін

  862. до 0,15
  863. 368
  864. Фенциклідин (РСР)

  865. до 0,0001
  866. 550
  867. Флудіазепам

  868. до 0,0075
  869. 551
  870. Флунітразепам

  871. до 0,01
  872. 552
  873. Флуразепам

  874. до 0,3
  875. 553
  876. Хлордіазепоксид

  877. до 0,3
  878. 554
  879. 1-(4-хлорфеніл)-піперазин
  880. до 0,15
  881. 555
  882. Циклобарбітал

  883. до 2,0
  884. 557
  885. СР 47,497

  886. до 0,015
  887. 558
  888. (СР 47,497)-С6

  889. до 0,015
  890. 559
  891. (СР 47,497)-С8

  892. до 0,015
  893. 560
  894. (СР 47,497)-С9

  895. до 0,015
  896. 561
  897. JWH — 073

  898. до 0,015
  899. 562
  900. JWH — 196

  901. до 0,015
  902. 563
  903. JWH — 194

  904. до 0,015
  905. 564
  906. JWH — 197

  907. до 0,015
  908. 565
  909. JWH — 007

  910. до 0,015
  911. 566
  912. JWH — 149

  913. до 0,015
  914. 567
  915. JWH — 098

  916. до 0,015
  917. 568
  918. JWH — 195

  919. до 0,015
  920. 569
  921. JWH — 192

  922. до 0,015
  923. 570
  924. JWH — 199

  925. до 0,015
  926. 571
  927. JWH — 200

  928. до 0,015
  929. 572
  930. JWH — 193

  931. до 0,015
  932. 573
  933. JWH — 198

  934. до 0,015
  935. 574
  936. JWH — 176

  937. до 0,015
  938. 575
  939. JWH -122

  940. до 0,015
  941. 576
  942. JWH — 250

  943. до 0,015
  944. 577
  945. JWH — 081

  946. до 0,015
  947. 578
  948. JWH — 018

  949. до 0,015
  950. 579
  951. JWH — 175

  952. до 0,015
  953. 580
  954. JWH — 184

  955. до 0,015
  956. 581
  957. JWH — 185

  958. до 0,015
  959. 582
  960. JWH — 116

  961. до 0,015
  962. 583
  963. HU — 210

  964. до 0,015
  965. 584
  966. 1-пентил-3-(4-гідроксифенілацетил)-індол
  967. до 0,015
  968. 585
  969. 1-феніл-2 (диметиламіно)бутан-1-он
  970. до 0,015
  971. 586
  972. 2С-Е
  973. до 0,01
  974. 587
  975. 2С-I
  976. до 0,01
  977. 588
  978. 2C-T-2
  979. до 0,01
  980. 589
  981. 2C-T-7
  982. до 0,01
  983. 590
  984. 3,4-DMMC
  985. до 0,15
  986. 591
  987. 3-F-iso-MC
  988. до 0,15
  989. 592
  990. 4-EMC
  991. до 0,15
  992. 593
  993. 4-FA (4-фторамфетамін)
  994. до 0,15
  995. 594
  996. 4-MTA
  997. до 0,15
  998. 595
  999. 4-метил-а-пірролідинопропіофенон
  1000. до 0,01
  1001. 596
  1002. 5-ІАІ
  1003. до 0,015
  1004. 597
  1005. 5-MeO-AMT
  1006. до 0,01
  1007. 598
  1008. 5-МеО-DALT (5-метоксидіалілтриптамін)
  1009. до 0,015
  1010. 599
  1011. 5-MeO-DIPT
  1012. до 0,015
  1013. 600
  1014. 5-MeO-NMT
  1015. до 0,01
  1016. 601
  1017. AM-694

  1018. до 0,015
  1019. 602
  1020. AM-1220 (AM-1296)

  1021. до 0,015
  1022. 603
  1023. AM-2201

  1024. до 0,015
  1025. 604
  1026. GDA-26

  1027. до 0,015
  1028. 605
  1029. HU-308

  1030. до 0,015
  1031. 606
  1032. JWH-015

  1033. до 0,015
  1034. 607
  1035. JWH-019

  1036. до 0,015
  1037. 608
  1038. JWH-203

  1039. до 0,015
  1040. 609
  1041. JWH-210

  1042. до 0,015
  1043. 610
  1044. JWH-251

  1045. до 0,015
  1046. 611
  1047. JWH-307

  1048. до 0,015
  1049. 612
  1050. JWH-370

  1051. до 0,015
  1052. 613
  1053. MABP (буферон)

  1054. до 0,15
  1055. 614
  1056. MBDB

  1057. до 0,15
  1058. 615
  1059. MDON (N-гідрокси-3,4-метилендіоксимфетамін)

  1060. до 0,15
  1061. 616
  1062. MDPBP

  1063. до 0,15
  1064. 617
  1065. MDPPP

  1066. до 0,15
  1067. 618
  1068. MPBP

  1069. до 0,15
  1070. 619
  1071. N-ізопропілбензиламін

  1072. до 0,15
  1073. 620
  1074. N,N-диметил-4-меткатинон (N-метилмефедрон)

  1075. до 0,15
  1076. 621
  1077. NMT (N-метилтриптамін)

  1078. до 0,01
  1079. 622
  1080. PCA

  1081. до 0,01
  1082. 623
  1083. SR-18 (RCS-8, BEM-8)

  1084. до 0,015
  1085. 624
  1086. WIN 48,098 (правадолін)

  1087. до 0,015
  1088. 625
  1089. WIN 55,212-2

  1090. до 0,15
  1091. 626
  1092. SR-19 (BTM-4, ERIc-4, RCS-4)

  1093. до 0,015
  1094. 627
  1095. 1-(3-трифторфеніл)-піперазин)
  1096. до 0,15
  1097. 628
  1098. 2-фторметкатинон
  1099. до 0,15
  1100. 629
  1101. 3-фторметкатинон
  1102. до 0,15
  1103. 630
  1104. 4-метил-N-елиткатинон
  1105. до 0,15
  1106. 631
  1107. Амінептин

  1108. до 2,5
  1109. 632
  1110. Апрофен (тарен)

  1111. до 0,5
  1112. 633
  1113. АТМ (альфа-метилтриптамін)

  1114. до 0,01
  1115. 634
  1116. БДБ (J, BDB)

  1117. до 0,15
  1118. 635
  1119. Бутилон (b-кето MBDB)

  1120. до 0,15
  1121. 636
  1122. Буфотенин (5-ОН-DMT)

  1123. до 0,15
  1124. 637
  1125. Гама-бутиролактон

  1126. до 0,5
  1127. 638
  1128. ДОХ

  1129. до 0,15
  1130. 639
  1131. Етилон (b-кето МДЕА)

  1132. до 0,15
  1133. 640
  1134. Кетамін

  1135. до 1,0
  1136. 641
  1137. Мета-хлорфенілпіперазин (mCPP)

  1138. до 0,15
  1139. 642
  1140. Метилон (b-кето МДМА)

  1141. до 0,15
  1142. 643
  1143. Нафірон (0-2482, NRG-1)

  1144. до 0,15
  1145. 644
  1146. Піперонілацетон (М1-2)

  1147. до 0,15
  1148. 645
  1149. СР 55, 940

  1150. до 0,015
  1151. 646
  1152. Тіанептин

  1153. до 0,7
  1154. 647
  1155. Фенілетиламін

  1156. до 0,15
  1157. __________ Примітка.

    Зазначені наркотичні засоби та психотропні речовини, що перебувають у незаконному обігу, затверджені наказом Міністерства охорони здоров’я України від 01 серпня 2000 року № 188( z0512-00 ) "Про затвердження таблиць невеликих, великих та особливо великих розмірів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, які знаходяться у незаконному обігу", зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 16 серпня 2000 року за № 512/4733 (у редакції наказу Міністерства охорони здоров’я України від 29 липня 2010 року № 634).

    Додаток 3 до Інструкції з обліку адміністративних правопорушень

    ЗВІТ про адміністративну діяльність органів внутрішніх справ (форма № 1-АП (місячна))

    Розділ I. Відомості про виявлені адміністративні правопорушення та осіб, які їх учинили

    Види правопорушень

    Рядок

    Статті КУпАП ( 80731-10 )

    Виявлено осіб, які вчинили адміністративні правопорушення

    З них

  1158. осіб, затриманих у порядку ст.cт. 260-263 КУпАП( 80732-10 )
  1159. вчинили повторно
  1160. неповнолітніх
  1161. А

    Б

    В

    1

    2

    3

    4

    Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах

    1

  1162. 44
  1163.  

     

     

     

    Ухилення від медичного огляду чи медичного обстеження

    2

  1164. 44-1
  1165.  

     

     

     

    Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення

    3

  1166. 46-1
  1167.  

     

     

     

    Порушення встановлених законодавством вимог щодо заняття народною медициною (цілительством)

    4

  1168. 46-2
  1169.  

     

     

     

    Дрібне викрадення чужого майна

    5

  1170. 51
  1171.  

     

     

     

    Види правопорушень

    Рядок

    Статті КУпАП ( 80731-10 )

    Виявлено адміністративних правопорушень

    З них

  1172. складено адміністративних протоколів
  1173. що вчинені неповнолітніми
  1174. розглянуто та прийнято рішення
  1175. у т. ч.
  1176. ОВС

  1177. з них
  1178. виявлено осіб
  1179. А

    Б

    В

    5

    6

    7

    8

    9

  1180. 10
  1181. Незаконні виробництво, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту в невеликих розмірах

    1

  1182. 44
  1183.  

     

     

     

     

     

    Ухилення від медичного огляду чи медичного обстеження

    2

  1184. 44-1
  1185.  

     

     

     

     

     

    Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення

    3

  1186. 46-1
  1187.  

     

     

     

     

     

    Порушення встановлених законодавством вимог щодо заняття народною медициною (цілительством)

    4

  1188. 46-2
  1189.  

     

     

     

     

     

    Дрібне викрадення чужого майна

    5

  1190. 51
  1191.  

     

     

     

     

     

    А

    Б

    В

    1

    2

    3

    4

    Порушення прав на об'єкт права інтелектуальної власності

    6

  1192. 51-2
  1193.  

     

     

     

    Порушення строку видачі державного акта на право власності на земельну ділянку

    7

  1194. 53-5
  1195.  

     

     

     

    Випуск в експлуатацію транспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднювальних речовин у відпрацьованих газах

    8

  1196. 80
  1197.  

     

     

     

    Експлуатація автомототранспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднювальних речовин у відпрацьованих газах

    9

  1198. 81
  1199.  

     

     

     

    Порушення вимог законодавства про охорону культурної спадщини

  1200. 10
  1201. 92
  1202.  

     

     

     

    Невжиття заходів щодо забезпечення охорони посівів снотворного маку чи конопель, місць їх зберігання та переробки

  1203. 11
  1204. 106-1
  1205.  

     

     

     

    Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель

  1206. 12
  1207. 106-2
  1208.  

     

     

     

    Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог

  1209. 13
  1210. 107
  1211.  

     

     

     

    Порушення правил з охорони порядку і безпеки руху на залізничному транспорті

  1212. 14
  1213. 109
  1214.  

     

     

     

    Порушення правил користування засобами залізничного транспорту

  1215. 15
  1216. 110
  1217.  

     

     

     

    А

    Б

    В

    5

    6

    7

    8

    9

  1218. 10
  1219. Порушення прав на об'єкт права інтелектуальної власності

    6

  1220. 51-2
  1221.  

     

     

     

     

     

    Порушення строку видачі державного акта на право власності на земельну ділянку

    7

  1222. 53-5
  1223.  

     

     

     

     

     

    Випуск в експлуатацію транспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднювальних речовин у відпрацьованих газах

    8

  1224. 80
  1225.  

     

     

     

     

     

    Експлуатація автомототранспортних та інших пересувних засобів з перевищенням нормативів вмісту забруднювальних речовин у відпрацьованих газах

    9

  1226. 81
  1227.  

     

     

     

     

     

    Порушення вимог законодавства про охорону культурної спадщини

  1228. 10
  1229. 92
  1230.  

     

     

     

     

     

    Невжиття заходів щодо забезпечення охорони посівів снотворного маку чи конопель, місць їх зберігання та переробки

  1231. 11
  1232. 106-1
  1233.  

     

     

     

     

     

    Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи конопель

  1234. 12
  1235. 106-2
  1236.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог

  1237. 13
  1238. 107
  1239.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил з охорони порядку і безпеки руху на залізничному транспорті

  1240. 14
  1241. 109
  1242.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил користування засобами залізничного транспорту

  1243. 15
  1244. 110
  1245.  

     

     

     

     

     

    А

    Б

    В

    1

    2

    3

    4

    Порушення правил безпеки польотів

  1246. 16
  1247. 111
  1248.  

     

     

     

    Порушення правил з охорони порядку і безпеки руху на морському транспорті

  1249. 17
  1250. 114, ч. 3
  1251.  

     

     

     

    Порушення правил користування засобами морського транспорту

  1252. 18
  1253. 115, ч. 1
  1254.  

     

     

     

    Порушення правил, що забезпечують безпеку експлуатації суден на внутрішніх водних шляхах

  1255. 19
  1256. 116-2
  1257.  

     

     

     

    Порушення правил користування річковими і маломірними суднами

  1258. 20
  1259. 117, ч. 2
  1260.  

     

     

     

    Порушення правил користування засобами автомобільного транспорту та електротранспорту

  1261. 21
  1262. 119
  1263.  

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1264. 22
  1265. 121, ч. 1
  1266.  

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1267. 23
  1268. 121, ч. 2
  1269.  

     

     

     

    А

    Б

    В

    5

    6

    7

    8

    9

  1270. 10
  1271. Порушення правил безпеки польотів

  1272. 16
  1273. 111
  1274.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил з охорони порядку і безпеки руху на морському транспорті

  1275. 17
  1276. 114, ч. 3
  1277.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил користування засобами морського транспорту

  1278. 18
  1279. 115, ч. 1
  1280.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил, що забезпечують безпеку експлуатації суден на внутрішніх водних шляхах

  1281. 19
  1282. 116-2
  1283.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил користування річковими і маломірними суднами

  1284. 20
  1285. 117, ч. 2
  1286.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил користування засобами автомобільного транспорту та електротранспорту

  1287. 21
  1288. 119
  1289.  

     

     

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1290. 22
  1291. 121, ч. 1
  1292.  

     

     

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1293. 23
  1294. 121, ч. 2
  1295.  

     

     

     

     

     

    А

    Б

    В

    1

    2

    3

    4

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1296. 24
  1297. 121, ч. 3
  1298.  

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1299. 25
  1300. 121, ч. 4
  1301.  

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1302. 26
  1303. 121, ч. 5
  1304.  

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1305. 27
  1306. 121, ч. 6
  1307.  

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1308. 28
  1309. 121, ч. 7
  1310.  

     

     

     

    Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах

  1311. 29
  1312. 121-1
  1313.  

     

     

     

    А

    Б

    В

    5

    6

    7

    8

    9

  1314. 10
  1315. Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1316. 24
  1317. 121, ч. 3
  1318.  

     

     

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1319. 25
  1320. 121, ч. 4
  1321.  

     

     

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1322. 26
  1323. 121, ч. 5
  1324.  

     

     

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1325. 27
  1326. 121, ч. 6
  1327.  

     

     

     

     

     

    Порушення водіями правил керування транспортним засобом, правил користування ременями безпеки або мотошоломами

  1328. 28
  1329. 121, ч. 7
  1330.  

     

     

     

     

     

    Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах

  1331. 29
  1332. 121-1
  1333.  

     

     

     

     

     

    А

    Б

    В

    1

    2

    3

    4

    Порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів

  1334. 30
  1335. 121-2, ч. 1
  1336.  

     

     

     

    Порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів

  1337. 31
  1338. 121-2, ч. 2
  1339.  

     

     

     

    Порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів

  1340. 32
  1341. 121-2, ч. 3
  1342.  

     

     

     

    Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху ( 1306-2001-п )

  1343. 33
  1344. 122, ч. 1
  1345.  

     

     

     

    Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху

  1346. 34
  1347. 122, ч. 2
  1348.  

     

     

     

    Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху

  1349. 35
  1350. 122, ч. 3
  1351.  

     

     

     

    Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху

  1352. 36
  1353. 122, ч. 4
  1354.  

     

     

     

    Невиконання водіями вимог про зупинку

  1355. 37
  1356. 122-2
  1357.  

     

     

     

    А

    Б

    В

    5

    6

    7

    8

    9

  1358. 10
  1359. Порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів

  1360. 30
  1361. 121-2, ч. 1
  1362.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів

  1363. 31
  1364. 121-2, ч. 2
  1365.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил перевезення пасажирів при наданні послуг з перевезення пасажирів

  1366. 32
  1367. 121-2, ч. 3
  1368.  

     

     

     

     

     

    Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху ( 1306-2001-п )

  1369. 33
  1370. 122, ч. 1
  1371.  

     

     

     

     

     

    Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху

  1372. 34
  1373. 122, ч. 2
  1374.  

     

     

     

     

     

    Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху

  1375. 35
  1376. 122, ч. 3
  1377.  

     

     

     

     

     

    Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонений сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху

  1378. 36
  1379. 122, ч. 4
  1380.  

     

     

     

     

     

    Невиконання водіями вимог про зупинку

  1381. 37
  1382. 122-2
  1383.  

     

     

     

     

     

    А

    Б

    В

    1

    2

    3

    4

    Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди

  1384. 38
  1385. 122-4
  1386.  

     

     

     

    Порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв

  1387. 39
  1388. 122-5
  1389.  

     

     

     

    Порушення особами, які керують транспортними засобами, правил руху через залізничні переїзди

  1390. 40
  1391. 123, ч. 1
  1392.  

     

     

     

    Порушення особами, які керують транспортними засобами, правил руху через залізничні переїзди

  1393. 41
  1394. 123, ч. 2
  1395.  

     

     

     

    Порушення особами, які керують транспортними засобами, правил руху через залізничні переїзди

  1396. 42
  1397. 123, ч. 3
  1398.  

     

     

     

    Порушення правил дорожнього руху( 1306-2001-п ), що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна

  1399. 43
  1400. 124
  1401.  

     

     

     

    Ненадання транспортних засобів працівникам міліції та медичним працівникам тощо

  1402. 44
  1403. 124-1
  1404.  

     

     

     

    Інші порушення правил дорожнього руху

  1405. 45
  1406. 125
  1407.  

     

     

     

    А

    Б

    В

    5

    6

    7

    8

    9

  1408. 10
  1409. Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди

  1410. 38
  1411. 122-4
  1412.  

     

     

     

     

     

    Порушення порядку встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв

  1413. 39
  1414. 122-5
  1415.  

     

     

     

     

     

    Порушення особами, які керують транспортними засобами, правил руху через залізничні переїзди

  1416. 40
  1417. 123, ч. 1
  1418.  

     

     

     

     

     

    Порушення особами, які керують транспортними засобами, правил руху через залізничні переїзди

  1419. 41
  1420. 123, ч. 2
  1421.  

     

     

     

     

     

    Порушення особами, які керують транспортними засобами, правил руху через залізничні переїзди

  1422. 42
  1423. 123, ч. 3
  1424.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил дорожнього руху( 1306-2001-п ), що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна

  1425. 43
  1426. 124
  1427.  

     

     

     

     

     

    Ненадання транспортних засобів працівникам міліції та медичним працівникам тощо

  1428. 44
  1429. 124-1
  1430.  

     

     

     

     

     

    Інші порушення правил дорожнього руху

  1431. 45
  1432. 125
  1433.  

     

     

     

     

     

    А

    Б

    В

    1

    2

    3

    4

    Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки

  1434. 46
  1435. 126, ч. 1
  1436.  

     

     

     

    Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки

  1437. 47
  1438. 126, ч. 2
  1439.  

     

     

     

    Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки

  1440. 48
  1441. 126, ч. 3
  1442.  

     

     

     

    Порушення правил дорожнього руху( 1306-2001-п ) пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин

  1443. 49
  1444. 127, ч. 1
  1445.  

     

     

     

    Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин

  1446. 50
  1447. 127, ч. 2
  1448.  

     

     

     

    Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин

  1449. 51
  1450. 127, ч. 4
  1451.  

     

     

     

    Порушення порядку видачі документа про технічну справність транспортного засобу та порядку видачі спеціального знака державного зразка про укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів

  1452. 52
  1453. 127-1, ч. 1
  1454.  

     

     

     

    А

    Б

    В

    5

    6

    7

    8

    9

  1455. 10
  1456. Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки

  1457. 46
  1458. 126, ч. 1
  1459.  

     

     

     

     

     

    Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки

  1460. 47
  1461. 126, ч. 2
  1462.  

     

     

     

     

     

    Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки

  1463. 48
  1464. 126, ч. 3
  1465.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил дорожнього руху( 1306-2001-п ) пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин

  1466. 49
  1467. 127, ч. 1
  1468.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин

  1469. 50
  1470. 127, ч. 2
  1471.  

     

     

     

     

     

    Порушення правил дорожнього руху пішоходами, велосипедистами та особами, які керують гужовим транспортом, і погоничами тварин

  1472. 51
  1473. 127, ч. 4
  1474.  

     

     

     

     

     

    Порушення порядку видачі документа про технічну справність транспортного засобу та порядку видачі спеціального знака державного зразка про укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів

  1475. 52
  1476. 127-1, ч. 1
  1477.  

     

     

     

     

     

    А

    Б

    В

    1

    2

    3

    4

    Порушення порядку видачі документа про технічну справність транспортного засобу та порядку видачі спеціального знака державного зразка про укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів

  1478. 53
  1479. 127-1, ч. 2
  1480.  

     

     

     

    Випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством

  1481. 54
  1482. 128, ч. 1
  1483.  

     

     

     

    Випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством

  1484. 55
  1485. 128, ч. 2
  1486.  

     

     

     

    Випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством

  1487. 56
  1488. 128, ч. 3
  1489.  

     

     

     

    Порушення або невиконання правил, норм та стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху

  1490. 57
  1491. 128-1, ч. 1
  1492.  

     

     

     

    Порушення або невиконання правил, норм та стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху

  1493. 58
  1494. 128-1, ч. 2
  1495.  

     

     

     

    А

    Б

    В

    5

    6

    7

    8

    9

  1496. 10
  1497. Порушення порядку видачі документа про технічну справність транспортного засобу та порядку видачі спеціального знака державного зразка про укладення договору обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів

  1498. 53
  1499. 127-1, ч. 2
  1500.  

     

     

     

     

     

    Випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством

  1501. 54
  1502. 128, ч. 1
  1503.  

     

     

     

     

     

    Випуск на лінію транспортних засобів, технічний стан яких не відповідає встановленим вимогам або без необхідних документів, передбачених законодавством

  1504. 55
  1505. 128, ч. 2<
  1506. Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    що здійснює державне регулювання у сфері енергетики Постанова, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Для службового користування {Постанова відміняє Постанову Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики № 9-дск від 29.05.2009( va009227-09 )}

    Украинцам могут запретить самовольно устанавливать спутниковые антенны

    Народные депутаты от «Партии регионов» Дмитрий Добкин и Валерий Писаренко предлагают штрафовать провайдеров за самовольное установление спутниковых тарелок и других средств телекоммуникации на ...

    Видобуток газу на морських шельфах збільшується

    Державне акціонерне товариство Чорноморнафтогаз збільшило видобуток природного газу на шельфах Чорного та Азовського морів до 4 мільйонів кубометрів на добу, або на 42% (порівняно з січнем 2012 ...

    Скандинавський циклон несе похолодання

    За прогнозами Українського гідрометеорологічного центру, до 10 січня очікується поступове похолодання. А з 11 січня з Балканського півострова на територію України прийдуть теплі повітряні маси, ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Благодарим всех, от кого зависит работа этого портала.

    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Желаю творческих успехов!

    Как много актуальной информации. Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы умнички.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66