Жилищный адвокат

Віктор ЯНУКОВИЧ: «Ми з вами повинні пройти всі іспити, які дає нам Господь Бог»

    Віктор ЯНУКОВИЧ: «Ми з вами повинні пройти всі іспити,  які дає нам Господь Бог»

    Президент привітав українців із Різдвом Христовим

    На Різдво Віктор Янукович побував на святковій літургії у Свято-Успенському Святогорському Зимненському жіночому монастирі в с. Зимне Волинської області. Там Різдвяну літургію відправив керуючий справами УПЦ архієпископ Бориспільський Антоній.

    Глава держави передав настоятельниці монастиря ігумені Стефані церковний посуд для здійснення обряду освячення хліба, пшениці, вина та єлею. А керуючий справами УПЦ архієпископ Бориспільський Антоній та ігуменя Стефана подарували Президентові Зимненську ікону Божої матері на згадку про перебування у монастирі.

    Уже по завершенні Різдвяної літургії Віктор Янукович оглянув монастир і відвідав печери преподобного Варлаама та храм святої Юліанії княгині Ольшанської.

    Як повідомляє прес-служба Президента, у день Різдва Христового Віктор Янукович побажав українському народу щастя та сили духу. «Ми з вами повинні пройти всі іспити, які дає нам Господь Бог, — сказав він, коли завершилася святкова літургія у Свято-Успенському Святогорському Зимненському жіночому монастирі. — Ми бажаємо собі, своїм сім’ям, всьому українському народу щастя, і щоб наша земля квітла».

    У Зимненському монастирі главу держави вітала ігуменя Стефана. Фото Валерія МЕЛЬНИКА

    На переконання глави держави, відродження Зимненського монастиря свідчить про те, що православна віра є непохитною, а святині, які ми бережемо і яким вклоняємося, допомагають кожному поколінню тримати цю силу духу.

    Того самого дня в Успенській Києво-Печерській лаврі у різдвяному молебні взяв участь Прем’єр-міністр Микола Азаров. Також були присутні Голова Верховної Ради Володимир Рибак, Секретар РНБО Андрій Клюєв, представники уряду, Київської обласної державної адміністрації, народні депутати та віряни, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабміну.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    С введением ответственности чиновники перестали нарушать законодательство о регистрации нормативных актов, – Минюст

    После введения 5 января 2012 года персональной административной ответственности Министерством юстиции не было выявлено ни одного факта нарушения законодательства о регистрации нормативно-правовых ...

    впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 9 жовтня 2012 р. за № 1704/22016 Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)

    Компроміс під 40 відсотків

    Сьогодні нарешті мають відкритися кіпрські банки, які не працюють з вечора 15 березня. Схоже, набігів вкладників таки вдасться уникнути: люди вихлюпнули свою енергію у вуличних протестах.

    Чоловік помер у тій самій електричці, яка його збила

    Чоловік помер в одному з вагонів міської електрички через травми, отримані після того, як його збила ця сама електричка.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ребята класс!!! Все что делаете для нас вне всякого сомнения- важно!!!

    Как много необходимой информации.

    Огромное спасибо создателям этого портала!!! Он на самом деле - большая находка! Дерзайте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66