Жилищный адвокат

Привітання зі знаком мінус

    Привітання зі знаком мінусОсь і мене, мабуть, нечистий намовив у Свят-вечір зазирнути у поштову скриньку: а ну-ж бо, якась листівочка чи щось інше приємне. Та замість вітань отримав купу рахунків. І «увєдомлєніє» від фірми «Цифрал-Сервіс», яка обслуговує наш домофон. А «увідомляв» мене «Сервіс» про те, що я начебто заборгував йому 20 гривень. І через цей борг буде мені відключено домофонну трубку. Увімкнуть її знову лише після сплати боргу і за це ще двадцятку стягнуть.

    Стою я з цим «увєдомлєнієм» перед накритим святковим столом і відчуваю, що свято вже закінчилося. Бо тепер аж до початку робочого тижня думатиму, звідки цей борг узявся, шукатиму квитанції за весь 2012-й (бо «цифрали» не повідомили, за який період борг), думатиму, чи потраплять до мене друзі, які збиралися колядувати.

    Квитанції всі наступного дня знайшов, залізши, згадуючи всіх чортів, за ялинку, яка за браком місця у кімнаті на свята перекрила доступ до «архівної» тумбочки. Дивлюсь у квитанції й бачу, що все заплачено. Тож чого ці «цифрали» хочуть? Але поставити це запитання зміг лише 8 січня вранці, після півгодинного сидіння з телефонною трубкою в руках. Спочатку усі три контактні телефони «Сервісу» були зайняті, а коли я нарешті «пробився», то ще довгенько чекав з’єднання з оператором, слухаючи тим часом про широкий спектр «цифралівських» послуг. Добре, що хоч не з мобільного здогадався їм подзвонити.

    Нарешті оператор на зв’язку. Борг у вас, каже, за четвертий квартал. «Чому так вирішили?» — Ми копії квитанції не отримали. І ви тепер крайній. І як хочете довести, що ви, голубчику, заплатили, то шліть, каже, копію вашої квитанції нам. «А хто платитиме, — цікавлюся, — за ксерокс, конверт, послуги пошти?» Та ви ж, відповідає оператор, і платитимете, а як є з цього приводу запитання, то звертайтеся до нашого керівництва.

    Отак! «Цифрал» з Ощадбанком, через який я зазвичай сплачую всю «комуналку» (і з яким у «Цифрала» є спеціальна угода), розібратися не зміг. А мені півдня тепер доводити, що я не верблюд! І витрачений на стояння у чергах до ксерокса й до віконечка прийому рекомендованих листів (навчений, простими листами документи не шлю) час, як і гроші, ніхто мені не поверне.

    А ще тепер думай, як заплатити за перший квартал цього року тому-таки «Цифралу» — він борг, якого не існує, в нову квитанцію вписав! Диспетчер мені: можете зараз не платити, ми вам у квітні, коли квитанцію на сплату за другий квартал надсилатимемо, графу «борг за перший квартал» додамо — усе відразу і заплатите. Це не страшно.

    Ого, не страшно: за четвертий квартал 2012-го он який лемент влаштували — «відключимо трубку»! Ні, кажу, дорогі мої «цифрові» хлопці й дівчата, щось інше запропонуйте.

    Пропонують: шукайте касу чи термінал такого-то (не Ощадного) банку. Або платіть через Інтернет. І не цікавить «сервісів» ні те, що технічної можливості для сплати через Інтернет у мене немає, ні те, що терміналів «такого-то» банку поблизу мого будинку теж не розміщено. Та й не у захваті я від якості роботи отого «такого-то» банку. Так само, як і від «Цифрал-Сервісу», що працює, за моїми оцінками, «на трієчку» (за п’ятибальною шкалою).

    Ось така історія. І такі вітання у Різдвяний вечір — зі знаком мінус.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про переоформлення ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про переоформлення ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на переоформлення ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, у зв'язку зі зміною місцезнаходження професійного учасника, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), НАКАЗУЮ:

    Про затвердження технічного завдання та конфігурації створення системи відеоспостереження, Кабінет Міністрів України

    Про затвердження технічного завдання та конфігурації створення системи відеоспостереження Відповідно до частини другої статті 3( 5175-17 ) та підпункту 1 пункту 3 статті 10 "Прикінцеві положення" Закону України( 5175-17 ) "Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року" Кабінет Міністрів України постановляє:

    зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів, Кабінет Міністрів України

    Про внесення зміни до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів Кабінет Міністрів України постановляє:

    Про внесення змін до Положення про Державне управління охорони навколишнього природного середовища в областях, містах Києві та Севастополі, Міністерство екології та природних ресурсів України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 грудня 2012 р. за № 2085/22397 Про внесення змін до Положення про Державне управління охорони навколишнього природного середовища в областях, містах Києві та Севастополі

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Доброе утро!

    Всем большое спасибо. Ваш интернет проект - без всякого сомнения сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Этот интернет портал весьма многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.

    Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря занимательному интернет сайту я, наконец-то, решился купить отдельную линию.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66