Жилищный адвокат

Урок безпеки для підростаючого покоління

    Урок безпеки для підростаючого поколінняУ навчально-виховному комплексі №45 міста Полтави відбувся театралізований захід, завданням якого було збагатити знання підростаючого покоління у сфері дорожнього руху.

    Активну участь у цьому дійстві разом з вчителями та вихователями закладу, приймали працівники управління ДАІ в Полтавській області.

    У розважально-ігровій формі діти та дорослі вивчали правила поведінки на проїжджій частині та продемонстрували вивчений матеріал у театралізованому дійстві. За словами заступника директора з виховної роботи ПСНВК №45 Лідія Корсунська, такі зустрічі з працівниками ДАІ є дуже корисні та цікаві, діти завжди з нетерпінням чекають на представників цього підрозділу.

    Загалом в цьому святі прийняло участь близько 70 вихованців закладу. Діти змогли відчути себе у ролі юних інспекторів руху, та зрозуміти, яку важливу та корисну справу роблять працівники ДАІ. В свою чергу, дорослі побували у яскравій казці під назвою «Країна дорожніх знаків», у якій згадали своє дитинство та відчули, що їхня праця не даремна.

    «Профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму є одним із головних завдань Державтоінспекції» — зазначає начальник управління ДАІ Олександр Штепа. «Ми дорослі, повинні прикласти всі зусилля аби, зберегти життя та здоров’я дітей, і забезпечити їм щасливе майбутнє. І тому робота з підростаючи поколінням повинна бути всебічна: як у школі, вдома на вулиці».

    Цього ж дня, у Полтавській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №3 відбулася тематична лекція на тему: «Безпека дорожнього руху», де учні 2-4 класів освіжили в пам’яті правила поведінки на дорозі.

    Діти активно спілкувалися з правоохоронцями, дізналися багато нового про діяльність Державтоінспекції та знайшли собі нових дорослих друзів, які завжди готові прийти на допомогу.

    Сподіваємося, що такі теплі та приємні зустрічі в колі малечі будуть якомога частіше, адже нам також є чому повчитися у підростаючого покоління.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Аграрный фонд намерены реорганизовать в ПАО, потратив 5 млрд грн

    В Минагрополитики решили ликвидировать Аграрный фонд, от работы которого зависит продовольственная безопасность страны, и передать его полномочия одноименному акционерному обществу. На него также ...

    Україна взяла найбільші кліматичні зобов’язання

    Із 26 листопада по 8 грудня 2012 року делегація України брала участь у 18-й Конференції Сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату та 8-й Зустрічі Сторін Кіотського протоколу, які відбувалися ...

    Про прийняття за основу проекту Закону України про внесення змін до Закону України "Про Державний земельний кадастр" щодо скасування плати за внесення відомостей до Державного земельного кадастру та змін до них, Верховна Рада України

    ПОСТАНОВА  Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє: 1. Прийняти за основу проект Закону України про внесення змін до Закону України "Про Державний земельний кадастр" щодо скасування плати за внесення відомостей до Державного земельного кадастру та змін до них (реєстр. № 3061), поданий народним депутатом України Калетніком Г. М.

    Під довгострокову стратегію коштів не жаль

    Поліпшити якість транспортних послуг, запровадити нові методи енергозбереження та підвищити ефективність управління галуззю передбачає Транспортна стратегія України на період до 2020 року. Документ, ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Добрый вечер!

    Ваш сайт не просто лучший друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!

    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66