Жилищный адвокат

Про затвердження Порядку розподілу, перерахування, а також повернення невикористаних коштів, виділених для підготовки і проведення всеукраїнського референдуму, Кабінет Міністрів УкраїниКАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА

від 13 лютого 2013 р. № 105 Київ

    Про затвердження Порядку розподілу, перерахування, обліку надходження і використання бюджетних коштів, а також повернення невикористаних коштів, виділених для підготовки і проведення всеукраїнського референдуму

    Відповідно до частини четвертої статті 59 Закону України ( 5475-17 ) "Про всеукраїнський референдум" Кабінет Міністрів України постановляє:

    Затвердити Порядок розподілу, перерахування, обліку надходження і використання бюджетних коштів, а також повернення невикористаних коштів, виділених для підготовки і проведення всеукраїнського референдуму ( 105-2013-п ), що додається.

    Прем'єр-міністр України

    М. АЗАРОВ

    Інд. 71

    ЗАТВЕРДЖЕНО постановою Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2013 р. № 105

    ПОРЯДОК розподілу, перерахування, обліку надходження і використання бюджетних коштів, а також повернення невикористаних коштів, виділених для підготовки і проведення всеукраїнського референдуму

    1. Цей Порядок визначає механізм розподілу, перерахування, обліку надходження і використання бюджетних коштів, а також повернення невикористаних коштів, виділених для підготовки і проведення всеукраїнського референдуму з державного бюджету (далі — бюджетні кошти).

    2. Головним розпорядником бюджетних коштів є Центральна виборча комісія, розпорядниками коштів нижчого рівня — окружні комісії референдуму.

    3. Бюджетні кошти перераховуються Казначейством Центральній виборчій комісії відповідно до помісячного розпису асигнувань загального фонду державного бюджету.

    4. Центральна виборча комісія складає і затверджує розподіл показників зведеного кошторису та розподіл показників зведеного плану асигнувань загального фонду державного бюджету для кожної окружної комісії референдуму як розпорядника коштів нижчого рівня та подає їх Казначейству.

    5. Рахунки окружних комісій референдуму відкриваються в органах Казначейства за місцезнаходженням відповідних комісій згідно з Порядком відкриття та закриття рахунків у національній валюті в органах Казначейства, затвердженим Мінфіном.

    Зразки підписів голови, заступника голови, головного бухгалтера та відбитка печатки окружної комісії референдуму на картках, які подаються органові Казначейства для відкриття рахунків, засвідчуються Головою чи заступником Голови Центральної виборчої комісії або нотаріально.

    6. Видатки Центральної виборчої комісії та окружних комісій референдуму здійснюються відповідно до Порядку обслуговування державного бюджету за видатками( z1401-11 ) та операціями з надання та повернення кредитів, наданих за рахунок коштів державного бюджету( z1401-11 ), затвердженого Мінфіном.

    7. Окружна комісія референдуму зобов’язана не пізніше ніж у триденний строк з дня офіційного оголошення результатів всеукраїнського референдуму подати Центральній виборчій комісії виписки з реєстраційного рахунка та припинити рух коштів на ньому.

    Центральна виборча комісія відкликає у п’ятиденний строк з дня офіційного оголошення результатів всеукраїнського референдуму залишки невикористаних бюджетних коштів шляхом подання Казначейству коригуючого розподілу відкритих асигнувань.

    8. Окружна комісія референдуму в десятиденний строк з дня офіційного оголошення результатів всеукраїнського референдуму складає та подає Центральній виборчій комісії фінансовий звіт про надходження та використання бюджетних коштів у порядку, встановленому Центральною виборчою комісією, за затвердженою Центральною виборчою комісією разом з Казначейством формою.

    9. Відображення у первинному та бухгалтерському обліку інформації про отримані (створені) оборотні і необоротні активи, реєстрація та облік бюджетних зобов’язань в органах Казначейства, а також складення бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, здійснюються в установленому законодавством порядку.

    10. Контроль за правильним та цільовим використанням бюджетних коштів здійснюється Центральною виборчою комісією і відповідними органами Держфінінспекції у порядку, встановленому Центральною виборчою комісією разом з Мінфіном.

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.5/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про уповноваження на проведення повірки засобів вимірювальної техніки та розширення галузі уповноваження, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про уповноваження на проведення повірки засобів вимірювальної техніки та розширення галузі уповноваження Відповідно до Закону України "Про метрологію та метрологічну діяльність"( 113/98-ВР ), Правил уповноваження та атестації у державній метрологічній системі( z0392-05 ), затверджених наказом Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 29.03.2005 № 71, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 13.04.2005 за № 392/10672, НАКАЗУЮ:

    Щодо надання методологічної допомоги з питань застосування процедури закупівлі в одного учасника товарів, робіт і послуг, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній державній адміністрації, державній адміністрації у містах Києві та Севастополі, органам місцевого самоврядування, установам, організаціям, підприємствам

    Про застосування спеціальної санкції - тимчасового зупинення зовнішньоекономічної діяльності - до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про застосування спеціальної санкції — тимчасового зупинення зовнішньоекономічної діяльності — до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України

    За прошлый год на служебные авто чиновники потратили минимум 544 млн грн

    В 2012 году в «Вестнике государственных закупок» были опубликованы объявления о приобретении легковых автомобилей государственными и коммунальными учреждениями минимум на 544 млн грн.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Влюбилась в Ваш сайт!!! Какие же Вы молодцы!!! Так хочется пожелать Вам материального благополучия и творческих успехов!

    Для меня это находка! Вторую неделю зависаю на интернет проекте и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

    Вы супер!!! Все что делаете для всех пользователей вне всякого сомнения- необходимо!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66