Жилищный адвокат

Оновили вокзал, який «пливе» до моря

    Оновили вокзал, який «пливе» до моря Пам’ятці національного значення — Жмеринському залізничному вокзалу повернули молодість. Після завершення реставраційних робіт, які тривали два роки, він набув первісного вигляду. Зведене у стилі українського модерну приміщення вокзалу (архітектори Риков та Журавський) схоже на корабель, що пливе до Чорного моря. Гості й жителі подільського міста тепер задоволені затишком і теплом у вокзалі та з неабиякою зацікавленістю розглядають зроблене під час реставрації. Зауважимо, що його відновлення почалося з ініціативи перших керівників Вінницької області. Загальний кошторис виконаних робіт — 70 мільйонів гривень.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    за якими диференціюється рівень тарифів для населення, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Редактору інформаційного агентства «Наш продукт» Канєвському І. М. м. Київ Шановний Ігоре Миколайовичу! Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики (далі — НКРЕ, Комісія), розглянула Ваш запит на інформацію від 05 листопада 2013 року № 911 щодо обсягів споживання електричної енергії, за якими диференціюється рівень тарифів для населення, та в межах компетенції повідомляє.

    У Китаї скоротять кількість міністерств і змінять структуру органів влади

    Керівництво Китаю оголосило в неділю плани скоротити кількість міністерств в уряді і змінити структуру низки інших владних органів.

    Про призначення Плотнікової О.М. заступником генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України, Кабінет Міністрів України

    Про призначення Плотнікової О. М. заступником генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України Призначити Плотнікову Оксану Миколаївну заступником генерального директора Державної адміністрації залізничного транспорту України.

    Емір Катару зрікається престолу на користь сина

    63-річний шейх Хамад бін Халіфа аль-Тані на спеціальній нараді ухвалив рішення передати синові Таміму владне кермо у карликовій державі Перської затоки, надзвичайно багатій на нафту.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет проект здоровский! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами чаще!

    Этот интернет сайт суперовый! работал на нем очень часто. Этот интернет сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!

    Хочется просто сказать огромное спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот сайт, чему сильно рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66