Жилищный адвокат

У дитячому центрі «Молода гвардія» пройшов День з Державтоінспекцією

    У дитячому центрі «Молода гвардія» пройшов День з ДержавтоінспекцієюУ республіканському дитячому центрі «Молода гвардія», розташованому в мальовничому куточку Одеси на березі моря, працівники Державтоінспекції — гості часті. Саме тут традиційно проходять обласні змагання юних інспекторів руху та КВН ЮІР.

    У день народження світлофора, 5 серпня, співробітники Одеської обласної Державтоінспекції вкотре приїхали в дитячий центр, аби у цікавій ігровій формі нагадати дітям про необхідність бути законослухняними учасниками дорожнього руху.

    Прагнення людей, які відповідають за безпеку на дорозі, приїхати до місць відпочинку дітей невипадкове. У дні шкільних канікул, це єдина можливість зустрітися з найбільш незахищеними учасниками дорожнього руху і нагадати про небезпеку, що підстерігає їх на проїжджій частині.

    Захід, як і належить в дитячих літніх таборах, традиційно почався з шикування, лінійки та звернення організаторів.

    У «Молодій гвардії» відпочиває понад тисячу дітей з усіх куточків України.

    Але правила дорожнього руху для них однакові. Де б ти не жив, у великому місті чи маленькому селі, їх завжди треба знати, поважати і суворо дотримуватися. Це і намагалися донести дітям вартові доріг.

    Сценарій правоохоронці підготували різноманітний, залежно від віку дітлахів. Найменші вирушили в актовий зал, дивитися виставу «У царстві доріг», підготовлену творчим колективом «Зустріч».

    Дітям середнього шкільного віку належало взяти участь у конкурсі малюнків на асфальті та вікторині.

    Старшокласникам дісталося задоволення позмагатися у фігурному водінні велосипеда і пройти курс юного регулювальника.

    Співробітники ДАІ детально розповіли про свою роботу. Дітям детально роз′яснили, як правильно переходити дорогу, заходити і виходити з громадського транспорту, в яких місцях безпечно грати.

    Таку ж інформацію міліціонери відобразили і в листівках, які міліціонери роздали дітлахам.

    У фіналі свята, у дітей була можливість сфотографуватися з співробітниками ДАІ і відчути себе справжніми вартовими доріг за кермом патрульних автомобілів.

    Особливе захоплення у дітвори викликала можливість увімкнути сирену і віддавати команди по гучномовному зв'язку патрульного автомобіля.

    «Затримайте сині« Жигулі»,« Водій велосипеда! Прийміть вправо і зупиніться!» — лунали над табором команди дитячими голосами. А найвинахідливіший, засмаглий хлопчина, на завершення оголосив з патрульного автомобіля: «Вісімнадцятому загону зібратися в загінному місці!».

    Співробітники ДАІ Одеської області впевнені — в ході таких заходів діти, які відпочивають у таборах, не тільки самі міцно засвоять правила дорожньої безпеки, а й поділяться своїми знаннями з друзями.

    До того ж, окрім яскравих вражень, вони повезуть до себе додому ще й грамоти та призи, які підготували для них працівники Державтоінспекції Одеської області.

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про звільнення О. Покотила з посади голови Бородянської районної державної адміністрації Київської області, Президент України

    Розпорядження  Президента України Звільнити ПОКОТИЛА Олександра Володимировича з посади голови Бородянської районної державної адміністрації Київської області.

    Только 9 уголовных дел по преступлениям, связанным с сексуальной эксплуатацией детей, зафиксировано за прошлый год на Украине, - В.Щепоткина

    На Украине за 2013 год было зафиксировано только 9 уголовных дел по преступлениям, связанным с сексуальной эксплуатацией детей. Об этом во время встречи с представителем Посольства Великобритании ...

    8 серпня 2014 року відбудеться засідання Ради суддів України

     8 серпня 2014 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Верховного Суду України (м. Київ, вул. П. Орлика, 8)  відбудеться засідання Ради суддів України. Порядок денний ...

    Про внесення зміни НР 31 до офіційного тексту ТП СНД на 2013 фрахтовий рік по УЗ, Державна адміністрація залізничного транспорту України

    О внесении изменения НР 31 к официальному тексту ТП СНГ на 2013 фрахтовый год по УЗ На основании пункта 1.2 Общих положений Тарифной политики Железных дорог государств — участников СНГ( 998_535 ) Укрзализныця, как Управление делами Тарифной политики, информирует о внесении изменения НР 31 к официальному тексту Тарифной политики на 2013 фрахтовый год ( 998_535 ) по УЗ.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Просто отличный сайт! Хорошенький интернет сайтик! Классно! Всё очень удобно и просто. Благодарю за профессиональный интернет проект!

    Хочется просто сказать спасибо!. Случайно набрел на этот портал, чему крепко рад! С большим удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!

    Этот интернет портал отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами чаще! Действуйте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66