Жилищный адвокат

«АероСвіт» може відновити операційну діяльність

    «АероСвіт» може відновити операційну діяльністьЯк заявив віце-президент Центру досліджень корпоративних відносин В'ячеслав Бутко на сьогоднішній прес-конференції, діяльність авіакомпанії «АероСвіт» може бути відновлена в певному обсязі. «Подальший розвиток подій з залежить від того, яке рішення буде винесено судом касаційної інстанції, засідання якого заплановано на 30 квітня. Якщо в процедурі банкрутства і в мораторії в задоволенні вимог кредиторів буде відмовлено, я думаю, що «АероСвіт» чекає коротке і сумне майбутнє. Якщо не буде відмовлено, то у компанії буде шанс на відновлення операційної діяльності в тих чи інших обсягах. В оперативному плані все залежить від рішення суду», — зазначив В’ячеслав Бутко.

    За його словами, навіть у випадку, якщо суд встановить мораторій на задоволення вимог кредиторів, все одно майбутнє авіакомпанії у величезній мірі залежатиме від консолідованої позиції акціонерів. Експерт зазначив, що відповідно до чинного законодавства, переважна більшість рішень, які необхідно буде прийняти в разі встановлення мораторію, можна буде прийняти лише на загальних зборах акціонерів.

    «Якщо говорити коротко про те, що відбулося, то ми розглядаємо три групи чинників. Перше — це внутрішньокорпоративний конфлікт, наслідком якого стала неконструктивна позиція окремих акціонерів авіакомпанії, яка на першому етапі не сприяло розвитку «АероСвіту», а на наступному — поглибила кризу. Другий фактор — це несприятлива економічне середовище для розвитку пасажирських авіаперевезень в Україні. І третій чинник — пасивна і не зовсім лояльна позиція державних органів стосовно національних авіаперевізників», — підкреслив віце-президент Центру досліджень корпоративних відносин.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    В Україні подорожчають нові машини та подешевшають б/в

    Закон про зменшення платежів у казну при купівлі-продажу автомобілів призведе до того, що для населення нові машини стануть дорожчими на 3%, а старі дешевшими.

    В Киеве обсудили новые возможности защиты корпоративных прав и личных активов

    Вчера, 20 ноября с. г., в Киеве состоялся бизнес-семинар «Тайны бенефициаров: защита и управление личным и корпоративным капиталом», организованный международной юрфирмой Integrites.

    Про тимчасове зупинення дії спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Про тимчасове зупинення дії спеціальної санкції, що застосована до суб'єкта зовнішньоекономічної діяльності України Відповідно до Положення про порядок застосування до суб'єктів зовнішньоекономічної діяльності України та іноземних суб'єктів господарської діяльності спеціальних санкцій, передбачених статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність"( z0260-00 ), затвердженого наказом Міністерства економіки України від 17.04.2000 № 52, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 05.05.2000 за № 260/4481, ураховуючи вжиття суб'єктом зовнішньоекономічної діяльності України практичних заходів, що гарантують виконання Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність"( 959-12 ) і пов'язаних з ним законів, та на підставі матеріалів публічного акціонерного товариства "Фармак" вих. від 30.05.2013 № 17/97, вх. від 31.05.2013 № 12/56541-13, вих. від 10.06.2013 № 17/100, вх. від 10.06.2013 № 12/59370-13 НАКАЗУЮ:

    Про забезпечення взаємодії Державної архівної служби, державних архівних установ та спеціальних установ СФД із ЗМІ та громадськими організаціями, Державна архівна служба України

    Про забезпечення взаємодії Державної архівної служби, державних архівних установ та спеціальних установ СФД із ЗМІ та громадськими організаціями Заслухавши і обговоривши інформацію про забезпечення взаємодії Державної архівної служби, державних архівних установ та спеціальних установ СФД із ЗМІ та громадськими організаціями, колегія Укрдержархіву відзначає, що питання відкритості і прозорості державної політики в архівній сфері, залучення до її формування інститутів громадянського суспільства, забезпечення професійної чесності в управлінні та доступності інформації про роботу Укрдержархіву, державних архівних установ та спеціальних установ СФД в засобах масової інформації перебуває під постійним контролем з боку керівництва Державної архівної служби та здійснюється відповідно до нормативно-правових актів та доручень Уряду в цій сфері.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Всем большое спасибо. Этот интернет проект,без всякого сомнения, сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные порталы. Этот портал многофункционален в пользовании. На нем здорово отдыхать - просто, удобно,быстро.

    Да, тут много нужной информации. Большое спасибо. Очень благодарны! Ребята - молодцы.

    Этот портал классный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Думаю, что этот сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими новыми работами чаще! Дерзайте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66