Жилищный адвокат

Працівники ДАІ Буковини удосконалюють навички надання першої медичної допомоги

    Працівники ДАІ Буковини удосконалюють навички надання першої медичної допомогиАвтоінспектор одним з перших прибуває на місце дорожньо-транспортної пригоди, а тому його уміння якісно надавати першу долікарську медичну допомогу потерпілим в дорожньо-транспортних пригодах учасникам дорожнього руху є необхідною складовою професії.

    Навчально-тренувальні заходи з в УДАІ УМВС України в Чернівецькій області з участю фахівців обласної організації Червоного хреста проводяться не вперше, що дає можливість службовцям підтримувати як теоретичний рівень знань про способи і методи врятування життя, так і закріплювати ці знання на практиці.

    Гуманним стимулом для такого тренажу є те, що, як стверджують медики, при вчасно наданій першій медичній допомозі 30% травмованих у надзвичайних ситуаціях, в тому числі і в дорожньо-транспортних пригодах, можна було б врятувати.

    Тренер та інструктори Червоного хреста детально відпрацювали з працівниками ДАІ, в тому числі і з керівниками районних відділень ДАІ, ситуації, пов’язані з необхідністю серцево-легеневої реанімації, надання допомоги потерпілим при травмах голови, хребта, верхніх, нижніх кінцівок, тазу, при кровотечах, інших обставинах.

    —Одним з найважливіших моментів у нашому заході,— зазначає голова обласної організації Червоного хреста Тетяна Корнілович,— є правильність, послідовність, ефективність заходів при наданні першої медичної допомоги. Тому що інколи у розпорядженні нашому всього 3-4 хвилини. За цей час треба розпізнати, що саме трапилось, зорієнтуватись на місці події, встановити кількість потерпілих, з’ясувати, чи є серед оточення люди, спроможні допомогти, правильно викликати швидку допомогу.

    Ці та інші елементи знань і навиків становлять ту конкретику дій, від якої в критичну мить залежить людське життя. Усі елементи науки порятунку учасники тренінгу відпрацювали ретельно й старанно.

    З ініціативи Червоного Хреста України всі стаціонарні пости ДАІ на території обслуговування в якості гуманітарної допомоги незабаром отримають медичні засоби для надання першої долікарської медичної допомоги потерпілим в ДТП.

    Керівники Буковинської автоінспекції та обласної організації Червоного хреста узгодили також питання навчання навичкам першої медичної допомоги дітей, молоді при відвідуванні літніх оздоровчих таборах та в навчальних закладів у новому навчальному році.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Велосипед роботи Кричевського

    Цю подію приурочили до 140-річчя від дня народження Василя Григоровича. Розташувався новий музей у будинку Кричевського-Лебіщака це майже в центрі Опішного на Полтавщині. У різні часи тут були ...

    Доки посуха не гряне, меліорацію не згадують

    Система меліорації в області вже десятки років перебуває у стані стагнаційної рівноваги. Неспроможність водного господарства в рамках державних лімітів дати достатню кількість води для поливу ...

    Про відставку заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України - керівника апарату В. Макухи, Президент України

    Указ  Президента України Відповідно до статті 31 Закону України «Про державну службу»( 3723-12 ) прийняти відставку заступника Міністра енергетики та вугільної промисловості України — керівника апарату МАКУХИ Володимира Олексійовича.

    На кого розрахована «Дитяча» ковбаса

    Все найкраще дітям! Цим принципом керується більшість батьків, коли купують продукти харчування для малечі. Тож не дивно, що в магазині, як вважають дорослі, обирається все найкраще. Часто перевагу ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Друзья супер!!! Все что делаете для пользователей вне всякого сомнения- необходимо!!!

    Весьма уникальный, актуальный и абсолютно не похожий на существующие сайт! Хочется отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

    Всем большое спасибо. Ваш интернет проект - без всякого сомнения сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие полезные порталы. Этот интернет портал весьма многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66