Жилищный адвокат

Працівники ДАІ Буковини удосконалюють навички надання першої медичної допомоги

    Працівники ДАІ Буковини удосконалюють навички надання першої медичної допомогиАвтоінспектор одним з перших прибуває на місце дорожньо-транспортної пригоди, а тому його уміння якісно надавати першу долікарську медичну допомогу потерпілим в дорожньо-транспортних пригодах учасникам дорожнього руху є необхідною складовою професії.

    Навчально-тренувальні заходи з в УДАІ УМВС України в Чернівецькій області з участю фахівців обласної організації Червоного хреста проводяться не вперше, що дає можливість службовцям підтримувати як теоретичний рівень знань про способи і методи врятування життя, так і закріплювати ці знання на практиці.

    Гуманним стимулом для такого тренажу є те, що, як стверджують медики, при вчасно наданій першій медичній допомозі 30% травмованих у надзвичайних ситуаціях, в тому числі і в дорожньо-транспортних пригодах, можна було б врятувати.

    Тренер та інструктори Червоного хреста детально відпрацювали з працівниками ДАІ, в тому числі і з керівниками районних відділень ДАІ, ситуації, пов’язані з необхідністю серцево-легеневої реанімації, надання допомоги потерпілим при травмах голови, хребта, верхніх, нижніх кінцівок, тазу, при кровотечах, інших обставинах.

    —Одним з найважливіших моментів у нашому заході,— зазначає голова обласної організації Червоного хреста Тетяна Корнілович,— є правильність, послідовність, ефективність заходів при наданні першої медичної допомоги. Тому що інколи у розпорядженні нашому всього 3-4 хвилини. За цей час треба розпізнати, що саме трапилось, зорієнтуватись на місці події, встановити кількість потерпілих, з’ясувати, чи є серед оточення люди, спроможні допомогти, правильно викликати швидку допомогу.

    Ці та інші елементи знань і навиків становлять ту конкретику дій, від якої в критичну мить залежить людське життя. Усі елементи науки порятунку учасники тренінгу відпрацювали ретельно й старанно.

    З ініціативи Червоного Хреста України всі стаціонарні пости ДАІ на території обслуговування в якості гуманітарної допомоги незабаром отримають медичні засоби для надання першої долікарської медичної допомоги потерпілим в ДТП.

    Керівники Буковинської автоінспекції та обласної організації Червоного хреста узгодили також питання навчання навичкам першої медичної допомоги дітей, молоді при відвідуванні літніх оздоровчих таборах та в навчальних закладів у новому навчальному році.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Трое молодых людей осуждены за убийство О.Макар в Николаеве

    Обвиняемых в убийстве николаевской девушки Оксаны Макар признали виновными. Вчера был вынесен приговор трем обвиняемым в изнасиловании и убийстве Оксаны Макар. Согласно решению Центрального районного ...

    В блокировании антикоррупционной политики виноваты исполнители на местах, – В.Янукович

    Президент Украины Виктор Янукович обвинил в блокировании антикоррупционной политики исполнителей на местах. Об этом он заявил сегодня в ходе проекта «Диалог со страной».

    Керівництво Державтоінспекції України висловлює глибоке співчуття родинам загиблих

    Сьогодні, в деяких Інтернет виданнях зявилася інформація щодо блокування в Департаменті ДАІ кабінету очільника Державтоінспекції родинами загиблих працівників Державтоінспекції. Департамент ...

    Папа Римський: «Знайдіть час для Бога!»

    Учора римо-католики святкували Різдво. За традицією в цей день Папа Римський Бенедикт XVІ виступив з балкона Собору Святого Петра зі своїм різдвяним посланням місту Риму та всьому світу.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Друзья класс!!! Все что вы делаете для нас очень важно!!!

    Огромное количество необходимой информации.

    Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет портал -,действительно, на сегодняшний день - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие нужные интернет сайты. Портал весьма удобен в пользовании. На нем полезно проводить свободное время - просто и быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66