Жилищный адвокат

На сьогодні зафіксовано майже п’ятсот спроб дачі хабара працівникові ДАІ

    На сьогодні зафіксовано майже п’ятсот спроб дачі хабара працівникові ДАІДержавтоінспекція продовжує виявляти учасників дорожнього руху, які намагаються уникнути відповідальності за скоєне правопорушення, пропонуючи хабар інспекторам ДАІ. За короткий проміжок час затримано 455 таких керманичів авто.

    Днями, на Хмельниччині працівники ДАІ затримали водія, який під час оформлення оформлення адміністративних матеріалів намагався «відкупитися» від правоохоронців. Так, під час нагляду за дорожнім рухом в селі Адамівка, Віньковецького району за порушення ПДР, а саме керування без державного номерного знака інспектори ДАІ зупинили мопед «Кануні». За кермом двоколісного транспортного засобу перебував 62-річний місцевий мешканець. Під час перевірки документів та розмови з керманичем, останній за не складання адміністративного протоколу запропонував та намагався дати грошову винагороду в розмірі 100 гривень. Дану подію зареєстровано до Єдиного обліку, купюру номіналом 100 гривень вилучено та долучено до матеріалів справи. За порушення ПДР на горе — водія складено адміністративні протоколи за ст. ст. 122-2, ч.1 ст.126, ч.6 ст.121 КУпАП та винесено постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу в розмірі 425 грн. Наразі за даним фактом проводиться перевірка.

    Учасників дорожнього руху, які хочуть «відкупитися» від інспектора ДПС і дають йому хабар, не дивлячись на багаторазові попередження працівників ДАІ про незаконність таких дій, не меншає.

    Правоохоронці кожного разу при спробі дати хабара попереджають водія, що його дії неправомірні, за що передбачена відповідальність згідно діючого законодавства. Однак, керманичі авто попередження, часто ігнорують.

    Державтоінспекція нагадує, що за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі, ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України передбачено штраф від 500 до 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

    Загалом затримано 455 керманичів авто, які намагалися уникнути відповідальності за скоєне правопорушення, пропонуючи хабар інспекторам ДАІ.

    Відносно 147 водіїв уже відкрито кримінальне провадження за ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) передбачено штраф від 500 до 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк, із спеціальною конфіскацією.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Заважкий «гаманець»

    У Соледарі Донецької області невідомі лиходії не стали зловживати стандартною пропозицією перехожим у безлюдних місцях: Життя чи гаманець?..

    Закон щодо участі у судовому засіданні в режимі відеоконференції передбачає згоду особи на таку процедуру - Андрій Портнов

    Підписаний Президентом України Віктором Януковичем Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо участі громадян у судовому засіданні в режимі відеоконференції» передбачає ...

    Про призначення Кацуби О.В. заступником голови правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”, Кабінет Міністрів України

    Про призначення Кацуби О. В. заступником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Призначити Кацубу Олександра Володимировича заступником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України".

    Адвокат по жилищным делам

    Жилищные дела, как правило, очень сложны и запутаны.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот интернет проект здоровский! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами чаще!

    Для меня это находка! Вторую неделю зависаю на интернет проекте и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

    Как много необходимой информации.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66