Жилищный адвокат

На Житомирщині працівники ДАІ зупинили керманича без документів, але з арсеналом зброї

    На Житомирщині працівники ДАІ зупинили керманича без документів, але з арсеналом зброїДві мисливські та одну нарізну споряджені патронами рушниці перевозив у своєму автомобілі мешканець міста Малина. Жодних документів — ні водійських, ні на зброю — у керманича не виявилося. Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини у рамках кримінального провадження.

    На території міста Малина та району працівники ДАІ проводили оперативно-профілактичне відпрацювання автошляхів, під час яких вартові дорожнього порядку перевіряли транспортні засоби та їх водіїв.

    Близько другої години ночі на 62 км автодороги «Київ-Ковель», наряд інспекторів відділення ДАІ Малинського району помітив автомобіль «ЛУАЗ», водій якого повів себе підозріло. Певне, керманич не очікував зустріти на своєму шляху правоохоронців, тож не наважився проїхати повз патрульний автомобіль, зупинивши свою автівку за 50 м. Коли ж працівники ДАІ самі під’їхали до «ЛУАЗ», аби дізнатися, чи не потребує водій допомоги, останній раптом відкрив дверцята і спробував утекти. Проте це йому не вдалося.

    «28-річного чоловіка попросили надати на перевірку документи, але жодних із необхідних у нього не виявилося», — розповідає начальник Малинського відділення ДАІ Володимир Савченко. — «Окрім того, від водія явно було чути запах алкоголю, проте він категорично відмовився проходити освідування на вживання спиртних напоїв. Тож відносно нього було складено одразу два протоколи — за статтями 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки) і 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення».

    Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили дві мисливські рушниці, споряджені набоями 16-го калібру, а також нарізну мисливську рушницю, споряджену набоєм калібром 7,62 мм. Жодних документів на зброю у керманича не виявилося. За словами останнього, він уночі їхав її реєструвати.

    За таких обставин на місце події було викликано слідчо-оперативну групу, працівники якої вилучили зброю. Водія та автомобіль було доставлено до Малинського міськвідділу.

    Вилучену зброю нині направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС Житомирщини, а за фактом незаконного поводження зі зброєю (ст.263 Кримінального кодексу України) відкрито кримінальне провадження.

    Нині за даним фактом триває досудове розслідування. За чинним законодавством, подібні дії караються позбавленням волі від трьох до семи років.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Вопросы о выселением из жилого помещения

    Решение вопросов о выселением из жилого помещения грамотным юристом по жилищным спорам. Помощь юристов при выселении из квартиры.

    Вимоги до формату підписаних даних, Міністерство юстиції УкраїниЗАТВЕРДЖЕНО

    ЗАТВЕРДЖЕНО Наказ Міністерства юстиції України, Адміністрації Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України 20.08.2012  № 1236/5/453

    Світові рейтинги відбивають хід реформ

    Учора з урядової трибуни Премєр-міністр Микола Азаров оголосив результати опублікованого звіту Світового банку й Міжнародної фінансової корпорації Doing Business-2013. Цей глобальний аналітичний ...

    Зарегистрирован законопроект о предоставлении адвокатам права на ношение огнестрельного оружия

    На сайте Верховного Совета зарегистрирован законопроект № 4891 «О внесении изменений в Закон Украины «Об адвокатуре и адвокатской деятельности» относительно мер правовой защиты адвокатов».

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Для меня это находка! Вторую неделю зависаю на интернет проекте и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

    Этот интернет сайт суперовый! работал на нем очень часто. Этот интернет сайт ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими работами почаще! Дерзайте!

    Этот интернет портал - офигенный. Благодарю. Чрезвычайно необходимый и простой в пользовании портал.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66