Жилищный адвокат

На Кіровоградщині працівники ДАІ виявили водія, який керував автомобілем у стані наркотичного сп’яніння

    На Кіровоградщині працівники ДАІ виявили водія, який керував автомобілем у стані наркотичного сп’янінняДнями, пізно ввечері, інспектори ДАІ Кіровограда несли службу по забезпеченню безпеки дорожнього руху в обласному центрі. Під час патрулювання міських вулиць вартові доріг помітили автомобіль «ВАЗ-2112», водій якого, побачивши екіпаж ДАІ, прискорив швидкість руху.

    Інспектори ДАІ розпочали переслідування та намагалися зупинити автомобіль правопорушника. Проте водій-утікач і не думав зупинятися. Намагаючись уникнути переслідування, звернув у глуху вуличку, розташовану в одному з мікрорайонів обласного центру. Та ґрунтова дорога і непомірно висока швидкість завадили втечі.

    Працівники ДАІ наблизившись до водія, одразу ж зрозуміли причину небажаної зустрічі водія з правоохоронцями — останній перебував за кермом під дією якогось препарату: розширені зіниці очей, неадекватна поведінка, збуджений стан, незрозуміла млява мова тощо.

    Після зупинки транспортного засобу 30-річний чоловік не залишив намірів уникнути відповідальності — кинувши авто напризволяще, знову почав тікати. Проте працівники ДАІ наздогнали його.

    На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, щоб утихомирити «бігуна».

    На пропозицію правоохоронців пройти тест за допомогою «Драгеру» одразу ж погодився, адже напевне знав — алкоголю у нього не виявлять. Після цього, під час зовнішнього огляду, працівники міліції знайшли у кишені куртки затриманого 12 капсул блакитного та червоного кольору з кристалічною речовиною, котру було влучено та направлено до НДЕКЦ при УМВС України в області на дослідження.

    Водія ж було доставлено до Кіровоградського обласного наркологічного диспансеру на медичне дослідження для встановлення факту керування автівкою у стані наркотичного сп’яніння, що у подальшому підтвердили медики, а автомобіль вилучено з транспортного потоку та доставлено на зберігання до спеціального майданчика для тимчасового зберігання транспортних засобів.

    Інформація про дане затримання внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, наразі тривають слідчі дії.

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Цього тижня сніжитиме

    Український гідрометеорологічний центр прогнозує зимовий характер погоди з періодами снігопадів протягом 915 січня та короткочасним потеплінням 11 січня.

    який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов'язань з цього податку, Міністерство фінансів України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 15 січня 2013 р. за № 122/22654 Про затвердження форми Довідки про сплату податку на доходи фізичних осіб платником податку — резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов'язань з цього податку

    Соглашение о зоне свободной торговли с СНГ вступило в силу

    Соглашение о зоне свободной торговли в рамках Содружества Независимых Государств для Украины, России и Беларуси вступило в силу.

    переробки, металургійної переробки металобрухту чорних металів, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

    Деякі питання ліцензування господарської діяльності із заготівлі, переробки, металургійної переробки металобрухту чорних металів Відповідно до Законів України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ) і "Про металобрухт" ( 619-14 ), постанови Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 № 1698( 1698-2000-п ) "Про затвердження переліку органів ліцензування" та з урахуванням рекомендацій комісії з питань ліцензування господарської діяльності із заготівлі, переробки, металургійної переробки металобрухту чорних металів, визначення рекомендованих обсягів експорту брухту чорних металів, брухту легованих чорних металів, створеної згідно з наказом Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 10.09.2012 № 996( v0996731-12 ), НАКАЗУЮ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот сайт суперовый! работал на нем довольно чуть ли не по три раза на день. Этот интернет сайт ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими новыми работами почаще! Действуйте!

    Как много актуальной информации. Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы умнички.

    Этот интернет проект здоровский! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами чаще!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66