Жилищный адвокат

Про видачу виконавчого документа по справі №73/14 - Господарський суд м. Києва - Літвінова М.Є.

  1. УХВАЛА
  2. ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА

01030, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44 тел. 284-18-98

________________________________________________________________________________

УХВАЛА

ПРО ПОРУШЕННЯ ПРОВАДЖЕННЯ У СПРАВІ

29.12.14

Справа № 910/29113/14.

Суддя Літвінова М.Є., розглянувши позовну заяву Комунального підприємства виконавчого органу Київської міської ради(Київської міської державної адміністрації) по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м Києва"Плесо" до Товариства з обмеженою відповідальністю "Музей ЛТД" про видачу виконавчого документа по справі №73/14, визнала подані матеріали достатніми для прийняття позовної заяви до розгляду.

Керуючись ст.ст. 64, 65 Господарського процесуального кодексу України,

СУДДЯ УХВАЛИВ:

1.Порушити провадження у справі та прийняти заяву до розгляду.

2.Розгляд справи призначити на 26.01.15 о 12:10 год. Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду м. Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44-В, зал № 2 .

3.Разом з даною ухвалою направити відповідачу надану позивачем копію заяви про видачу виконавчого документу на виконання рішення третейського суду.

4.Зобов'язати заявника надати суду: виписку на відповідача з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, з обов’язковим зазначенням у вказаному витязі його місцезнаходження (для юридичної особи) або місця проживання (для фізичної особи), та станом - на час розгляду справи;

- повідомити суд про наявність чи відсутність у провадженні господарського суду або іншого органу, який в межах своєї розглядає подану заяву, заяву між сторонами, про цей же предмет і з тих же підстав, повідомити суд, чи не розглядалася раніше така заява між сторонами, про цей же предмет і з тих же підстав.

5.Зобов’язати відповідача надати суду: письмові пояснення на заяву.

6.Витребувати у Постійно діючого Незалежного Третейського Суду при Всеукраїнській громадській організації "Ліга юридичного захисту інтересів споживачів" (01021, м. Київ, вул. Кловський узвіз, 9/2), з метою розгляду заяви про видачу наказу на примусове виконання рішення, справу №73/14 за позовом Комунального підприємства виконавчого органу КМР (КМДА) по охороні, утриманню та експлуатації земель водного фонду м.Києва «Плесо» до Товариства з обмеженою відповідальністю "Музей ЛТД" про стягнення заборгованості за договором про фіксацію розміщення самохідних та не самохідних плавзасобів №209/2013 від 14.08.2013 року (Суддя Лінкевич ОР.М.) разом з належним чином засвідченими копіями: свідоцтва про реєстрацію постійно діючого третейського суду; положення про постійно діючий третейський суд; регламент третейського суду.

7.Представникам сторін надати суду належним чином изасвідчені копії документів, що підтверджують повноваження (оригінаи для огляду в судовому засіданні).

8.Попередити учасників судового розгляду, що згідно з ч.1 ст.122-9 ГПК України, неявка сторін чи однієї із сторін, належним чином повідомлених про час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду заяви.

Суддя            М.Є.Літвінова

_________________________________________________________________________________________

Учасники процесу мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


Вам это будет интересно:

Конституционный суд Хорватии не разрешил провести референдум о запрете кириллицы

Конституционный суд Хорватии – высшая судебная инстанция государства – постановил, что проведение референдума об ограничении использования кириллицы сербским меньшинством, противоречит Конституции ...

Про внесення змін до Указу Президента України від 10 грудня 2008 року № 1153, Президент України

Указ  Президента України 1. Внести до Указу Президента України від 10 грудня 2008 року № 1153( 1153/2008 ) «Про Положення про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України» (зі змінами, внесеними Указом від 12 червня 2009 року № 430) такі зміни:

Про деякі питання формування електронного документа про обмеження у використанні земель, Державне агентство земельних ресурсів України

Про деякі питання формування електронного документа про обмеження у використанні земель Відповідно до Положення про Державне агентство земельних ресурсів України( 445/2011 ), затвердженого Указом Президента України від 08 квітня 2011 року № 445, з метою забезпечення якісного та повного заповнення елементів електронного документа про обмеження у використанні земель НАКАЗУЮ:

А.Стрижак уволен с должности судьи Конституционного Суда Украины (дополнено)

Как сообщает корреспондент «ЮП», XI очередной Съезд судей Украины принял решение относительно увольнения Андрея Стрижака с должности судьи Конституционного Суда Украины (КСУ). За это решение ...

Консультации по недвижимости
Адвокат по ЖКХ
Рекомендовано !
Киевские судебные решения

№910/22831/14

Судья: Васильченко Т.В.
07.01.2015

№757/24024/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015
Новости жилищных адвокатов
Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

Об Адвокате
Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы просто молодцы!!! Искренне хочу пожелать Вам творческих успехов!

Огромное спасибо от кого зависит разработка интернет проекта.

С огромной благодарностью отзываемся о всех, кто принимал участие в создании сайта. Ваш сайт на данный момент - уникальный в своем роде. Здорово, что есть такие нужные сайты. Интернет портал многообразен в пользовании. На нем полезно проводить свободное время - просто, удобно,быстро.
Публикации о недвижимости
О налогообложении операции с недвижимостью ...

О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

Что лучше агент по недвижимости или адвокат

Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66