Жилищный адвокат

Про виділ спадкового майна та визнання права власності на нього в порядку спадкування - Деснянський районний суд міста Києва - Панченко О. М.

  1. УХВАЛА

2/754/5755/13

754/17527/13-ц

УХВАЛА

Іменем України

24.12.2014 року Деснянський районний суд м.Києва у складі:

головуючого-судді Панченко О.М.

при секретарі - Буцко М.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Києві цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа: Державна нотаріальна контора Корсунь - Шевченківського району Черкаської області про виділ спадкового майна та визнання права власності на нього в порядку спадкування, -

В С Т А Н О В И В:

Позивач ОСОБА_1 в жовтні 2013 року звернувся до суду з позовом до відповідачки ОСОБА_2 про виділ спадкового майна та визнання права власності на нього в порядку спадкування.

Позивач по справі не з'явився в два останніх судових засідання: 11.12.2013 року та 24.12.2013 року, про розгляд справи повідомлений судом належним чином, в матеріалах справи є відповідні докази - розписка (а.с. 128), а також витяг з реєстру на відправлення рекомендованої кореспонденції за 12.12.2013 року (а.с. 138).

Відповідно до ч. 3 ст. 169 ЦПК України у разі повторної неявки в судове засідання позивача, повідомленого належним чином, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності, суд залишає позовну заяву без розгляду.

Відповідно до ч. 2 ст. 77 ЦПК України, сторони та інші особи, які беруть участь у справі, зобов»язані повідомляти суд про причини неявки в судове засідання. У разі неповідомлення суду про причини неявки вважається, що сторони та інші особи, які беруть участь у справі, не з»явилися в судове засідання без поважних причин.

В судовому засіданні судом було визнано неявку позивача в останні два судові засідання з неповажних причин, оскільки він був належним чином повідомлений про дату та час судового розгляду, проте, не повідомив суд про причини своєї неявки. В своїй письмовій заяві від 07.12.2013 року (а.с. 129) позивач не зазначає поважності причин своєї неявки в судове засідання.

Відповідачка ОСОБА_2 в судовому засіданні просила суд про залишення позовної заяви ОСОБА_1 без розгляду з тих підстав, що позивач вдруге не з»явився в судове засідання без поважних причин.

Відповідно до вимог п. 3 ч. 1 ст.207 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без розгляду, якщо належним чином повідомлений позивач повторно не з»явився в судове засідання, якщо від нього не надійшла заява про розгляд справи за його відсутності.

Враховуючи викладене, суд вважає за доцільне позов залишити без розгляду, в зв»язку з неявкою в судове засідання позивача повторно.

На підставі викладеного та керуючись п. 3 ч. 1 ст. 207 ЦПК України, суд,

У Х В А Л И В:

Позовну заяву ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа: Державна нотаріальна контора Корсунь - Шевченківського району Черкаської області про виділ спадкового майна та визнання права власності на нього в порядку спадкування, - залишити без розгляду в зв»язку з неявкою в судове засідання позивача повторно.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду м. Києва через Деснянський районний суд м. Києва протягом п'яти днів з дня її проголошення.

Суддя

Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


Вам это будет интересно:

Про внесення зміни до ТП СНД на 2013 фрахтовий рік, Державна адміністрація залізничного транспорту України

О внесении изменения в ТП СНГ на 2013 фрахтовый год Государственная администрация железнодорожного транспорта Украины информирует о внесении следующих изменений и дополнений к Тарифной политике на 2013 фрахтовый год( 998_535 ), принятых Тарифной комиссией Государственной администрации железнодорожного транспорта Украины согласно решениям по установлению льготных тарифов на перевозки грузов.

Про затвердження Методики визначення вартості робіт з акредитації та моніторингу, Міністерство економічного розвитку і торгівлі України

Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 14 вересня 2012 р. за № 1589/21901 Про затвердження Методики визначення вартості робіт з акредитації та моніторингу

Про передачу об'єктів газопостачання, Міністерство енергетики та вугільної промисловості України

Про передачу об'єктів газопостачання На виконання доручення Прем'єр-міністра України від 20.09.2013 № 37100/1/1-13 про підготовку до опалювального сезону та вжиття термінових заходів для введення в експлуатацію завершених будівництвом об'єктів забезпечення розподілу природного газу (відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.08.2009 № 1001-р( 1001-2009-р ) "Про добудову підвідних газопроводів"), розташованих на межі ліцензійної території ПП "Укргазпром" у м. Снігурівка, визначеній згідно з постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, від 22.08.2013 № 1152( v1152862-13 ), НАКАЗУЮ:

В Минюсте создадут спецподразделение для возмещения убытков из-за аннексии АРК

В системе Минюста будет создано специальное подразделение, которое будет заниматься возвратом средств, полученных преступным путем, и возмещением убытков, вызванных незаконной аннексией Российской ...

Консультации по недвижимости
Адвокат по ЖКХ
Рекомендовано !
Киевские судебные решения

№910/22831/14

Судья: Васильченко Т.В.
07.01.2015

№757/24024/14-ц

Судья: Цокол Л. І.
07.01.2015
Новости жилищных адвокатов
Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

Об Адвокате
Как много актуальной информации. Большущее Вам спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы умнички.

Весьма оригинальный, интересный и полностью отличающийся от всех остальных ресурс! Я хочу отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?

Как много необходимой информации.
Публикации о недвижимости
О налогообложении операции с недвижимостью ...

О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

Что лучше агент по недвижимости или адвокат

Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66