Жилищный адвокат

Підошви черевиків виробляють електроенергію, якою можна підзаряджати мобільний телефон

    Підошви черевиків виробляють електроенергію, якою можна підзаряджати мобільний телефонСпостерігаючи за паломництвом мусульман-шиїтів до священного для них іракського міста Кербела, один із місцевих винахідників вигадав пристрій, який монтується у взуття і виробляє електроенергію під час ходьби.

    Її цілком достатньо, аби, наприклад, підзарядити мобільний телефон. Кожне підіймання та опускання ноги під час ходьби виробляє електроенергію. У підошву також вставлено кабель живлення, який, за умови під’єднання телефона, заряджає батарейку.

    30-річний винахідник створив цей пристрій у хатніх умовах. Він використав мікродвигун від електричної іграшки своєї дитини і батарею мобільного телефона. Він розробив механічний міні-генератор, перевірив потужність електричного заряду за допомогою вольтметра. Результати виявилися втішними, після чого він встановив міні-генератор всередину взуття.

    Тепер шевці мають зробити свій внесок у поліпшення зовнішнього вигляду цього винаходу.

    Винахідник вважає: якщо люди використовуватимуть його винахід, це допоможе його країні розв’язувати проблеми, пов’язані з електроенергією. Тепер він шукає бізнесменів, які взялися б за масове виробництво його диво-черевиків.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Компроміс під 40 відсотків

    Сьогодні нарешті мають відкритися кіпрські банки, які не працюють з вечора 15 березня. Схоже, набігів вкладників таки вдасться уникнути: люди вихлюпнули свою енергію у вуличних протестах.

    Узаконивание дачи

    Юрист по земельному праву поможет при узаконивании Ваших прав на самострой, дачу. Методы узаконивания дачи, как решить вопрос с незаконной стройкой за приемлемые деньги.

    У США затримано українця за спробу відкрити аварійні двері літака

    Влада США затримала громадянина України Анатолія Барановича на борту літака компанії Дельта (Delta Air Lines) за втручання в хід польоту, зокрема спробу відкрити аварійний вихід літака і завдання ...

    «Законы 16 января» официально утратили силу

    1 февраля 2014 года официально был опубликован Закон№ 732-VII «О признании утратившими силу некоторых законов Украины» (соответствующий законопроект № 4007-у был принят 28 января), отменяющий ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Просто замечательный! Хорошенький сайтик! Классно! Всё очень удобно и просто. Спасибочки за профессиональный интернет портал!

    Спасибо его создателям и тем, от кого зависит продвижение портала.

    Просто замечательный! Хорошенький ресурсик! Очень здорово. Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный интернет сайт!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66