Жилищный адвокат

У Китаї згодився наш гордий «Варяг»

    У Китаї згодився наш гордий «Варяг»Ганна РОМАШКО для «Урядового кур’єра»

    АНТИКОНВЕРСІЯ. До складу Військово-морських сил Китаю увійшов перший авіаносець, повідомляє міністерство оборони цієї країни. 300-метровий «Ляонін» (названий так на честь провінції, в якій його переобладнали) — це відновлений радянський корабель, куплений в України і відомий раніше як «Варяг».

    Його розпочали будувати ще у 80-х роках минулого століття для радянського флоту, однак не встигли закінчити, й 1991-го, після розпаду СРСР, недобудований гігант відійшов Україні.

    У період, коли радянські військові кораблі різали на металолом, адже не було грошей на добудову, «Варягові» неймовірно пощастило: китайська компанія, пов’язана з Китайською народною армією визволення, викупила його в нашої країни, запланувавши зробити казино на воді. Однак у червні 2011 року китайські військові підтвердили, що судно переобладнають на перший китайський авіаносець.

    Поки що на кораблі немає бойових літаків, його використовують для навчань. Однак Китай заявляє, що судно, яке пройшло через багато морських випробувань, посилить здатність країни захищати свої державні інтереси.

    Введення в дію авіаносця відбувається на тлі занепокоєння з боку Японії та інших країн зростанням потужності ВМС Китаю. Адже нині Китай та Японія сперечаються довкола островів у Східнокитайському морі.

    Судно підвищить обороноздатність Китаю, розвине його здатність співпрацювати у відкритому морі задля боротьби з нетрадиційними загрозами безпеці і ефективно служитиме захисту інтересів державного суверенітету, безпеки та розвитку, йдеться в заяві міністра оборони Китаю, на яку посилається Бі-Бі-Сі.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Треті півні заспівають по-літньому

    Зазвичай переведення стрілок годинників відбувається недільної ночі у глухий час, який Тарас Шевченко у геніальному вступі до Причинної влучно охарактеризував: ще треті півні не співали. Півень ...

    Жіноча борозна

    У донецькій дирекції державного підприємства Укрпошта завчасно почали готуватися до 100-річчя з дня народження легендарної трактористки Парасковії Микитівни Ангеліної. Як розповів заступник генерального ...

    Певица М.Кабалье предстанет перед судом по обвинению в уклонении от уплаты налогов

    Испанской оперной певице Монсеррат Кабалье придется предстать перед судом по обвинениям в уклонении от уплаты налогов на сумму свыше 500 тыс. евро, сообщает BBC News.

    Телеканал «Право-ТВ» доступен в пакетах ВОЛИ

    С 1 июня 2013 года первый юридический телеканал ПРАВО-ТВ доступен для абонентов ВОЛИ.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Чувствуется истинная забота о ближних. Благодаря столь интересному интернет порталу, наконец, надумался.

    Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы умнички!!! Сильно хочу пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

    Ваш сайт не просто лучший друг - этот портал, практически, - родственник для всех, кто сегодня живёт актуальными взглядами!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66