Жилищный адвокат

На території Херсонщини тривають профілактичні заходи на пасажирському транспорті

    На території Херсонщини тривають профілактичні заходи на пасажирському транспортіПереважна більшість населення області щодня користується послугами громадського транспорту. Але іноді, замість того, щоб роздивлятися пейзажі за вікном маршрутки, пасажирам доводиться напружено спостерігати за діями водія, бо, інколи, вони можуть бути не передбачуваними.

    Статистика свідчить про те, що за 9 місяців 2012 року на території Херсонської області з вини водіїв автобусів сталося 18 дорожньо-транспортних пригод, в яких 3 людини загинуло та 24 отримали травми різної тяжкості. Кількість таких пригод у порівнянні з попереднім періодом минулого року зросла на 80%.

    У межах загальнодержавних профілактичних заходів, які тривають з 1 по 17 жовтня, спрямованих на попередження аварійності та підвищення рівня безпеки дорожнього руху у сфері пасажироперевезень, працівниками ДАІ області під час нагляду за дорожнім рухом виявлено 74 порушення ПДР водіями автобусів, у т. ч. керування у нетверезому стані — 1 факт, перевищення встановленої швидкості руху — 6, порушення правил зупинки та стоянки — 9, перевезення пасажирів понад кількості, передбаченої технічними характеристиками транспортного засобу — 8, керування автобусом без ліцензійної картки — 1, відхилення від визначеного маршруту — 6 випадків.

    Гарантована безпека поїздки у маршрутному автобусі — законне право кожного пасажира, тож обговорити шляхи досягнення цієї мети з якомога більшою аудиторією допомагають засоби масової інформації.

    Упродовж минулого тижня за участю керівництва ДАІ області проведено «прямі лінії» в ефірі регіональних телеканалів та радіо, під час яких, разом із глядачами та слухачами програм, обговорювались проблемні питання забезпечення безпеки пасажирських перевезень та шляхи покращання становища у цій сфері. Навіть після закінчення «прямих» ефірів у ЗМІ, до чергової частини УДАІ продовжували телефонувати громадяни, висловлюючи свої пропозиції, скарги та зауваження.

    Адже, після перегляду «до болю» знайомих ситуацій, кадри яких були відзняті прихованою камерою у салонах маршруток, коли водії дозволяють собі за кермом розмовляти по мобільному телефону, палити, лущити насіння, вживати їжу та напої, розраховуватися з пасажирами під час руху автобусу, рахувати зароблені гроші, зупинятися там, де заманеться, найактивніші та не байдужі глядачі активно долучилися до справи, щоб спільними зусиллями навести лад на дорогах.

    5 жовтня в Управлінні ДАІ проведено нараду, на яку було запрошено представників Укртрансінспекції в Херсонській області, підприємств, які надають послуги з пасажирських перевезень, та ЗМІ. До жвавого обговорення існуючих проблем та пошуку шляхів їх вирішення активно долучилися й журналісти. Керівникам фірм-перевізників передано профілактичні листівки-пам’ятки для розповсюдження серед водійського складу. Закінчуючи нараду, начальник УДАІ УМВС в Херсонській області підполковник міліції Карпенко С. М. запевнив усіх присутніх: «Для того, щоб кожен пасажир під час поїздки у маршрутному автобусі почував себе в безпеці, працівники ДАІ області й надалі вживатимуть дієві заходи з контролю за безпекою пасажирських перевезень та дотриманням чинного законодавства».

    ДАІ Херсонської області)

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    До уваги водіїв: у наступні три доби погіршення погодних умов!

    За даними Гідрометцентру, найближчими днями в Україні очікується сніг, мокрий сніг, місцями хуртовини, на дорогах ожеледиця.

    На сайте КГГА обнародуют перечень очередников на получение квартир в Киеве

    Мэр Киева поручил обнародовать перечень очередников на получение квартир в Киеве на сайте КГГА, чтобы не возникало спекуляций и каждый человек знал, под каким номером он находится, и как продвигается ...

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 09.10.2012 № 1418, НАКАЗУЮ:

    У ДТП на Кіровоградщині двоє людей загинуло та троє травмовано

    10 квітня, о 16 годині 20 хвилин, на 130 км автодороги Олександрівка Кіровоград Миколаїв, водій автомобіля ВАЗ-21099, з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Благодарим всех за качественную работу. Этот портал - сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные интернет порталы. Интернет портал достаточно многофункционален в пользовании. На нем полезно отдыхать - просто, удобно,быстро.

    Для меня это находка! Вторую неделю зависаю на интернет проекте и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

    Всем большое спасибо. Этот интернет проект,без всякого сомнения, сейчас - единственный в своем роде. Как здорово, что есть такие нужные порталы. Этот портал многофункционален в пользовании. На нем здорово отдыхать - просто, удобно,быстро.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66