Жилищный адвокат

Про відхилення кандидатур, запропонованих окремими суб’єктами подання до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 24 серпня 2012 року № 579
  2. Про відхилення кандидатур, запропонованих окремими суб’єктами подання до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

    До Центральної виборчої комісії надійшли подання фракції Блоку "НАША УКРАЇНА — НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна", Політична партія "Вперед, Україно!", Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія "Собор", Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія "ПОРА", Партія захисників Вітчизни, а також:

    Аграрної партії України,

    Всеукраїнської партії трудящих,

    Комуністичної партії України,

    Ліберальної партії України,

    Ліберально-демократичної партії України,

    Молодіжної партії України,

    Народної Екологічної партії,

    Народної Партії,

    Народно-демократичної партії,

    Партії Наталії Королевської "Україна — Вперед!",

    Партії "Об’єднані ліві і селяни",

    Партії Пенсіонерів України,

    Партії "Реформи і порядок",

    Партії "Руський блок",

    Партії "Соціалістична Україна",

  3. політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина",
  4. політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода",
  5. Політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "ЦЕНТР",

    Політичної партії "Громадянська позиція",

    Політичної партії "Держава",

    Політичної партії "Зелені",

    Політичної партії "Козацька Українська Партія",

  6. політичної партії Конгрес Українських Націоналістів,
  7. Політичної партії Ліберальна Україна,

    Політичної партії малого і середнього бізнесу України,

    Політичної партії "Молода Україна",

    Політичної партії "Народна воля",

  8. політичної партії Народний Рух України,
  9. Політичної партії "Наша Україна",

    Політичної партії "НОВА ПОЛІТИКА",

    Політичної партії "Партія Народний порядок",

    Політичної партії "Права воля України",

    Політичної партії "Руська Єдність",

    Політичної партії "Союз анархістів України",

    Радикальної Партії Олега Ляшка,

    Слов’янської партії,

    Соціал-демократичної партії України (об’єднаної),

    Соціально-екологічної партії "Союз. Чорнобиль. Україна.",

    Української Народної Партії,

    Християнсько-демократичної партії України

    разом із іншими документами щодо кандидатур до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

    Розглянувши зазначені документи, Центральна виборча комісія встановила невідповідність подань щодо окремих кандидатур вимогам Закону України "Про вибори народних депутатів України"( 4061-17 ) (далі — Закон).

    Так, згідно з частинами першою( 4061-17 ), сьомою статті 2 Закону( 4061-17 ) громадяни України, які мають право голосу, можуть брати участь у роботі виборчих комісій як їх члени.

    За змістом частини першої статті 27 Закону( 4061-17 ) Центральна виборча комісія не пізніш як за шістдесят два дні до дня голосування утворює окружні виборчі комісії.

    Відтак не можуть бути членами окружних виборчих комісій особи, яким на момент утворення цих комісій (до 26 серпня 2012 року включно) не виповниться 18 років, оскільки вони не мають права голосу.

    Згідно з частиною другою статті 26 Закону( 4061-17 ) виборець може входити до складу лише однієї виборчої комісії, що здійснює підготовку та проведення виборів народних депутатів України, а також виборів Президента України, депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, комісії всеукраїнського або місцевого референдуму, якщо зазначені вибори чи референдум проводяться одночасно з виборами народних депутатів України.

    Крім того, відповідно до частини третьої вказаної статті до складу окружної виборчої комісії не можуть входити кандидати у народні депутати України, представники політичних партій у Центральній виборчій комісії, уповноважені особи політичних партій, довірені особи кандидатів у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі, офіційні спостерігачі, посадові та службові особи органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим та органів місцевого самоврядування, працівники судів та правоохоронних органів, а також громадяни, які утримуються в установах виконання покарань чи слідчих ізоляторах або мають судимість за вчинення тяжкого або особливо тяжкого злочину чи злочину проти виборчих прав громадян, якщо ця судимість не погашена або не знята у встановленому законом порядку.

    Згідно з частинами четвертою — сьомою статті 27( 4061-17 ), підпунктом 1 пункту 4 розділу XV Закону( 4061-17 ) подання кандидатур до складу окружних виборчих комісій вноситься до Центральної виборчої комісії за формою, затвердженою Центральною виборчою комісією. При цьому до подання додаються власноручно написані заяви осіб, запропонованих до складу окружної виборчої комісії, про згоду на участь у її роботі від відповідного суб’єкта подання.

    Технічні описки та неточності, допущені у поданні, не є підставою для відхилення внесених кандидатур. Про виявлення таких описок і неточностей Центральна виборча комісія невідкладно повідомляє відповідного суб’єкта подання. Зазначені описки та неточності можуть бути виправлені шляхом внесення уточненого подання стосовно відповідних кандидатур не пізніше наступного дня після дня отримання вказаного повідомлення. Якщо уточнене подання не надійшло у цей строк, відповідні кандидатури відхиляються.

    На порушення зазначених вимог Закону( 4061-17 ) відповідними суб’єктами подання для включення до складу окружних виборчих комісій запропоновано кандидатури осіб, яким на день утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років, а отже, вони не мають права голосу і не можуть бути членами окружних виборчих комісій.

    Крім того, окремими суб’єктами подання внесено кандидатури осіб, яких одночасно запропоновано до складу окружних виборчих комісій іншими політичними партіями, а також осіб, які є членами територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів, кандидатами у народні депутати України, уповноваженими особами політичних партій, довіреними особами кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, посадовими та службовими особами органів державної влади та органів місцевого самоврядування.

    До подань окремих суб’єктів не додано власноручно написаних заяв осіб, запропонованих до складу окружної виборчої комісії, про їх згоду на участь у її роботі від відповідного суб’єкта подання. Деякі особи, запропоновані до складу окружних виборчих комісій, відкликали свої заяви про згоду на участь у роботі комісії.

    Також в окремих поданнях та у доданих до них документах виявлено технічні описки та неточності, невиправлені суб’єктами подання після повідомлення їх Центральною виборчою комісією про такі помилки шляхом внесення уточненого подання.

    За змістом частини третьої статті 27 Закону( 4061-17 ) кандидатури, внесені до складу окружної виборчої комісії, які не відповідають вимогам, зазначеним у статті 26 Закону( 4061-17 ), або внесені з порушенням вимог частин четвертої — сьомої цієї статті відхиляються.

    Враховуючи викладене, відповідно до частин першої ( 4061-17 ), сьомої статті 2( 4061-17 ), частин першої — третьої статті 26( 4061-17 ), частин третьої — сьомої статті 27( 4061-17 ), підпункту 1 пункту 4 розділу XV Закону України( 4061-17 ) "Про вибори народних депутатів України", керуючись статтями 11 — 13( 1932-15 ), пунктом 17 статті 19 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Відхилити кандидатури, запропоновані окремими суб’єктами подання до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, з підстав та за списками згідно з додатками 1 — 41.

    2. Копію цієї постанови разом з відповідним додатком видати представникам суб’єктів подання, запропоновані кандидатури яких до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року відхилено.

    3. Цю постанову оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Голова Центральної виборчої комісії

    В. ШАПОВАЛ

    Додаток 1 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих фракцією Блоку "НАША УКРАЇНА — НАРОДНА САМООБОРОНА": Народний Союз "Наша Україна", Політична партія "Вперед, Україно!", Народний Рух України, Українська Народна Партія, Українська республіканська партія "Собор", Партія Християнсько-Демократичний Союз, Європейська партія України, Громадянська партія "ПОРА", Партія захисників Вітчизни для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  10. 180
  11. Несвітайло Віра Іванівна

  12. 16 жовтня 1950 року
  13. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 2 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Аграрною партією України для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  14. 35
  15. Яготіна Лілія Василівна

  16. 16 травня 1956 року
  17. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 3 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Всеукраїнською партією трудящих для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  18. 135
  19. Саламаха Марія Василівна

  20. 5 вересня 1994 року
  21. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  22. 214
  23. Боженова Світлана Олександрівна

  24. 28 вересня 1994 року
  25. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  26. 215
  27. Сахарук Марина Василівна

  28. 4 вересня 1994 року
  29. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  30. 202
  31. Коноваленко Геннадій Володимирович

  32. 4 вересня 1976 року
  33. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 4 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Комуністичною партією України для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  34. 140
  35. Мельник Галина Тимофіївна

  36. 26 травня 1963 року
  37. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 5 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Ліберальною партією України для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  38. 140
  39. Мельник Галина Тимофіївна

  40. 26 травня 1963 року
  41. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 6 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Ліберально-демократичною партією України для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  42. 41
  43. Петренко Олександр Сергійович

  44. 26 лютого 1990 року
  45. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 7 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Молодіжною партією України для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  46. 90
  47. Місевра Юлія Анатоліївна

  48. 5 квітня 1981 року
  49. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 8 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Народною Екологічною партією для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  50. 71
  51. Аксьонов Антон Валерійович

  52. 18 вересня 1994 року
  53. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  54. 200
  55. Петришин Станіслав Володимирович

  56. 12 жовтня 1994 року
  57. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 9 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Народною Партією для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

    4

    Зирянов Андрій Брониславович

  58. 2 жовтня 1960 року
  59. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

  60. 28
  61. Дубовик Олексій Якович

  62. 29 березня 1947 року
  63. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 10 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Народно-демократичною партією для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  64. 84
  65. Білоцька Любов Вячеславівна

  66. 30 вересня 1994 року
  67. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  68. 190
  69. Герніченко Артур Русланович

  70. 17 листопада 1994 року
  71. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 11 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Партією Наталії Королевської "Україна — Вперед!" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

    6

    Шулеко Жанетта Василівна

  72. 1 січня 1952 року
  73. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

  74. 183
  75. Сопов Артем Костянтинович

  76. 19 липня 1981 року
  77. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 12 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Партією "Об'єднані ліві і селяни" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  78. 166
  79. Півторак Олександр Романович

  80. 2 січня 1985 року
  81. Довірена особа кандидата у народні депутати України

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 13 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Партією Пенсіонерів України для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  82. 214
  83. Артеменко Сергій Вікторович

  84. 21 липня 1976 року
  85. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 14 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Партією "Реформи і порядок" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  86. 35
  87. Прудка Ірина Василівна

  88. 22 травня 1981 року
  89. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

  90. 108
  91. Шкодінова Алла Миколаївна

  92. 16 січня 1962 року
  93. Довірена особа кандидата у народні депутати України

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 15 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Партією "Руський блок" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  94. 103
  95. Коноваленко Геннадій Володимирович

  96. 4 вересня 1976 року
  97. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 16 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Партією "Соціалістична Україна" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  98. 45
  99. Шетеля Марина Михайлівна

  100. 27 липня 1989 року
  101. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

  102. 56
  103. Каналаш Юлія Леонідівна

  104. 5 вересня 1994 року
  105. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 17 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих політичною партією Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  106. 15
  107. Екель Микола Андрійович

  108. 2 січня 1985 року
  109. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 18 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих політичною партією Всеукраїнське об’єднання "Свобода" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  110. 183
  111. Сопов Артем Костянтинович

  112. 19 липня 1981 року
  113. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 19 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Всеукраїнське об’єднання "Центр" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  114. 146
  115. Перепичай Руслан Валерійович

  116. 15 жовтня 1987 року
  117. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  118. 179
  119. Посельська Ксенія Миколаївна

  120. 26 серпня 1994 року
  121. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо прізвища, імені, по батькові

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 20 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Громадянська позиція" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  122. 52
  123. Бандурко Юрій Васильович

  124. 9 червня 1961 року
  125. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 21 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Держава" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  126. 222
  127. Івахненко Людмила Дмитрівна

  128. 31 січня 1954 року
  129. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 22 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Зелені" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  130. 178
  131. Макаренко Павло Дмитрович

  132. 6 травня 1985 року
  133. Кандидат у народні депутати України

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 23 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною Партією "Козацька Українська Партія" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  134. 15
  135. Бекіров Іслям Серверович

  136. 28 жовтня 1948 року
  137. Помер 5 грудня 2011 року

  138. 90
  139. Тамчук Олександр Володимирович

  140. 28 вересня 1957 року
  141. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо прізвища

  142. 105
  143. Новиков Павло Григорович

  144. 4 липня 1975 року
  145. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо прізвища

  146. 122
  147. Бабенко Володимир Анатолійович

  148. 5 листопада 1954 року
  149. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо прізвища

  150. 125
  151. Налисник Ярослав Юрійович

  152. 15 серпня 1945 року
  153. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

  154. 149
  155. Шулеко Жанетта Василівна

  156. 1 січня 1952 року
  157. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

  158. 186
  159. Карлсон Олена Альбертівна

  160. 11 березня 1957 року
  161. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

  162. 207
  163. Олещенко Олександр Сергійович

  164. 1 вересня 1989 року
  165. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 24 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих політичною партією Конгрес Українських Націоналістів для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  166. 223
  167. Швець Ігор Васильович

  168. 25 січня 1959 року
  169. Довірена особа кандидата у народні депутати України

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 25 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Ліберальна Україна" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  170. 212
  171. Шульга Руслан Ігорович

  172. 1 вересня 1994 року
  173. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  174. 61
  175. Бабич Артем Олександрович

  176. 9 липня 1988 року
  177. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 26 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією малого і середнього бізнесу України для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  178. 83
  179. Петренко Олександр Сергійович

  180. 26 лютого 1990 року
  181. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

  182. 101
  183. Пономаренко Валентина Іванівна

  184. 14 липня 1963 року
  185. Посадова або службова особа органу державної влади чи органу місцевого самоврядування

  186. 118
  187. Цецура Сергій Миколайович

  188. 3 серпня 1958 року
  189. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 27 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Молода Україна" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  190. 19
  191. Бабич Артем Олександрович

  192. 9 вересня 1988 року
  193. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання Невідповідність відомостей, зазначених у поданні і заяві, щодо дати народження

  194. 28
  195. Піковський Андрій Юрійович

  196. 30 липня 1987 року
  197. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо прізвища

  198. 44
  199. Писаренко Віталій Олександрович

  200. 3 серпня 1988 року
  201. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні, щодо дати народження

  202. 62
  203. Фельде Іван Фрідріхович

  204. 9 серпня 1959 року
  205. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо по батькові

  206. 81
  207. Макоцьоба Вікторія Сергіївна

  208. 10 листопада 1994 року
  209. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  210. 86
  211. Вдовиченко Ірина Анатоліївна

  212. 3 травня 1986 року
  213. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо прізвища

  214. 97
  215. Волошнюк Ірина Анатоліївна

  216. 10 березня 1984 року
  217. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо дати народження

  218. 101
  219. Вавілова Олена В’ячеславівна

  220. 26 листопада 1963 року
  221. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо прізвища

  222. 105
  223. Губенко Тарас Сергійович

  224. 18 січня 1984 року
  225. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо по батькові

  226. 130
  227. Косенко Олексій Леонідович

  228. 27 листопада 1987 року
  229. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо по батькові

  230. 132
  231. Великорода Володимир Станіславович

  232. 7 жовтня 1986 року
  233. Кандидат у народні депутати України

  234. 146
  235. Морозова Світлана Володимирівна

  236. 25 жовтня 1967 року
  237. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо по батькові

  238. 166
  239. Цецура Сергій Миколайович

  240. 3 серпня 1958 року
  241. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

  242. 175
  243. Бахмач Елла Пилипівна

  244. 8 грудня 1960 року
  245. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

  246. 184
  247. Акмінлайтіс Айвар Артурович

  248. 29 травня 1971 року
  249. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  250. 187
  251. Волков Артем Ваганович

  252. 19 серпня 1981 року
  253. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  254. 193
  255. Дмитрусь Лідія Ярославівна

  256. 25 листопада 1984 року
  257. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  258. 196
  259. Житна Ліліана Юріївна

  260. 24 травня 1977 року
  261. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  262. 199
  263. Карплюк Анеля Василівна

  264. 7 травня 1941 року
  265. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  266. 202
  267. Колбасіна Ніна Василівна

  268. 18 серпня 1949 року
  269. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  270. 205
  271. Яцишина Клавдія Валерїівна

  272. 28 січня 1988 року
  273. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  274. 208
  275. Пилипчук Вадим Віталійович

  276. 11 вересня 1965 року
  277. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  278. 214
  279. Пасканий Валерій Григорович

  280. 17 червня 1953 року
  281. Довірена особа кандидата у народні депутати України

  282. 217
  283. Новіченко Олександр Сергійович

  284. 14 лютого 1981 року
  285. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  286. 223
  287. Пишинський Сергій Миколайович

  288. 5 листопада 1979 року
  289. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 28 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Народна воля" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  290. 86
  291. Гринишин Віталій Степанович

  292. 1 січня 1961 року
  293. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 29 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих політичною партією Народний Рух України для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  294. 117
  295. Коваль Богдан Володимирович

  296. 1 січня 1952 року
  297. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 30 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих політичною партією "Наша Україна" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  298. 51
  299. Бандурко Юрій Васильович

  300. 9 червня 1961 року
  301. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

  302. 193
  303. Спігер Любов Лук’янівна

  304. 23 січня 1961 року
  305. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 31 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "НОВА ПОЛІТИКА" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  306. 24
  307. Немикін Юрій Миколайович

  308. 12 січня 1958 року
  309. Довірена особа кандидата у народні депутати України

  310. 82
  311. Філіпченко Олена Анатоліївна

  312. 24 липня 1969 року
  313. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

  314. 114
  315. Орєхова Любов Юріївна

  316. 9 листопада 1952 року
  317. Відсутність заяви про згоду на участь у роботі комісії

  318. 147
  319. Гребінник Тетяна Савівна

  320. 9 березня 1964 року
  321. Відсутність заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 32 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Партія Народний порядок" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  322. 29
  323. Гончарук Наталія Іванівна

  324. 22 листопада 1994 року
  325. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  326. 33
  327. Стасюк Катерина Сергіївна

  328. 26 жовтня 1994 року
  329. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  330. 38
  331. Урсуленко Анастасія Вячеславівна

  332. 22 жовтня 1994 року
  333. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  334. 87
  335. Сінгаєвська Тетяна Володимирівна

  336. 25 січня 1993 року
  337. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні і заяві, щодо прізвища

  338. 90
  339. Кіндєєва Марина Олексіївна

  340. 4 січня 1994 року
  341. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо по батькові

  342. 167
  343. Паляниця Олександр Васильович

  344. 11 серпня 1961 року
  345. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні і заяві, щодо дати народження

  346. 219
  347. Самуляк Павло Васильович

  348. 24 березня 1963 року
  349. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні, щодо прізвища

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 33 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Права воля України" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  350. 40
  351. Хомич Ігор Михайлович

  352. 4 березня 1986 року
  353. Уповноважена особа політичної партії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 34 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Руська Єдність" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  354. 51
  355. Павлик Лілія Миколаївна

  356. 18 листопада 1982 року
  357. Посадова або службова особа органу державної влади чи органу місцевого самоврядування

  358. 103
  359. Олещенко Олександр Сергійович

  360. 1 вересня 1989 року
  361. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 35 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Політичною партією "Союз анархістів України" для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  362. 136
  363. Прухницька Олена Володимирівна

  364. 5 листопада 1972 року
  365. Невідповідність відомостей, зазначених у поданні та заяві, щодо прізвища, імені, по батькові

  366. 152
  367. Вопшин Сергій Олександрович

  368. 7 травня 1986 року
  369. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

  370. 207
  371. Барандіч Геннадій Володимирович

  372. 25 липня 1970 року
  373. Відсутня заява про згоду на участь у роботі комісії

  374. 213
  375. Грищенко Світлана Миколаївна

  376. 5 вересня 1994 року
  377. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 36 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Радикальною Партією Олега Ляшка для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

    4

    Вайнагій Тетяна Олексіївна

  378. 17 липня 1958 року
  379. Кандидат у народні депутати України

  380. 51
  381. Галушко Вадим Олександрович

  382. 2 вересня 1973 року
  383. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

  384. 91
  385. Литяк Галина Василівна

  386. 7 вересня 1952 року
  387. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

  388. 221
  389. Чолак Віктор Петрович

  390. 27 серпня 1991 року
  391. Кандидат у народні депутати України

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 37 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Слов’янською партією для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  392. 176
  393. Бовдуй Ольга Іванівна

  394. 17 січня 1956 року
  395. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 38 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Соціал-демократичною партією України (об’єднаною) для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  396. 36
  397. Столбова Юлія Андріївна

  398. 23 жовтня 1994 року
  399. На момент утворення окружних виборчих комісій не виповниться 18 років

  400. 219
  401. Вопшин Сергій Олександрович

  402. 7 травня 1986 року
  403. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 39 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Соціально-екологічною партією "Союз. Чорнобиль. Україна." для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  404. 138
  405. Ніколайчук Юрій Володимирович

  406. 28 серпня 1982 року
  407. Кандидат у народні депутати України

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 40 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Українською Народною Партією для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  408. 101
  409. Стасюк Олександр Францович

  410. 3 січня 1956 року
  411. Кандидат у народні депутати України; посадова або службова особа органу державної влади чи органу місцевого самоврядування

  412. 185
  413. Білоха Петро Володимирович

  414. 13 червня 1956 року
  415. Відкликання особою заяви про згоду на участь у роботі комісії

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Додаток 41 до постанови Центральної виборчої комісії від 24 серпня 2012 року № 579

    СПИСОК кандидатур, запропонованих Християнсько-демократичною партією України для включення до складу окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, які відхиляються у зв’язку з їх невідповідністю встановленим вимогам

    Номер одномандатного виборчого округу

    Прізвище, ім’я, по батькові кандидатури, поданої партією для включення до складу окружної виборчої комісії

    Дата народження

    Підстава відхилення

  416. 15
  417. Екель Микола Андрійович

  418. 2 січня 1985 року
  419. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

  420. 100
  421. Єфіменко Ніна Костянтинівна

  422. 24 квітня 1946 року
  423. Кратне подання кандидатури від різних суб’єктів подання

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Т. ЛУКАШ

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про погодження передачі будівлі у смт Оратів у державну власність, Кабінет Міністрів України

    Про погодження передачі будівлі у смт Оратів у державну власність Погодитися з пропозицією Генеральної прокуратури України та Оратівської селищної ради (Вінницька область) щодо передачі будівлі по вул. І. Франка, 6, у смт Оратів у державну власність із закріпленням її на праві оперативного управління за Генеральною прокуратурою України.

    Про переоформлення ліцензій з виробництва, виданих Комунальному підприємству "Макіївтепломережа", Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг

    Про переоформлення ліцензій з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії, виданих Комунальному підприємству "Макіївтепломережа"

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку

    Про видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку За підсумками розгляду заяви та документів, поданих заявником до Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку на видачу ліцензій на провадження професійної діяльності на фондовому ринку — діяльності з торгівлі цінними паперами, відповідно до Порядку та умов видачі ліцензії на провадження окремих видів професійної діяльності на фондовому ринку, переоформлення ліцензії, видачі дубліката та копії ліцензії( z0890-06 ), затверджених рішенням Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 26.05.2006 № 345 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 28.07.2006 за № 890/12764 (із змінами), та на виконання рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку від 09.10.2012 № 1418, НАКАЗУЮ:

    Сімейні ферми збільшать надої

    За оперативною інформацією з регіонів, закупівельні ціни на молоко у господарствах населення зросли на 18% порівняно з минулим роком. Так, станом на 22 квітня середня закупівельна ціна становила ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Ваш интернет сайт - класс так много чего тут любопытного и нужного. Хочу пожелать держаться так же высоко и в будующем и всего самого... Не снижайте планку!

    Этот интернет портал - офигенный. Благодарю. Чрезвычайно необходимый и простой в пользовании портал.

    Просто отличный сайт! Хорошенький интернет портальчик! Классно! Всё доступно и легко. Спасибо за профессиональный ресурс!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66