Жилищный адвокат

керуючого санацією, ліквідатора), Міністерство юстиції УкраїниМІНІСТЕРСТВО ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ

НАКАЗ

  1. 22.11.2012  № 1719/5
  2. Про видачу та переоформлення ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)

    Відповідно до статей 5, 10, 11 та 16 Закону України "Про ліцензування певних видів господарської діяльності"( 1775-14 ), Ліцензійних умов провадження господарської діяльності арбітражних керуючих( z1196-11 ) (розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів), затверджених наказом Міністерства юстиції України від 14.10.2011 № 3176/5, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 17.10.2011 за № 1196/19934, та за підсумками розгляду заяв та документів, поданих до Міністерства юстиції України для видачі та переоформлення ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), НАКАЗУЮ:

    1. Видати ліцензію на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора) фізичній особі — підприємцю:

    • Багну Юрію Володимировичу;

    • Сокирченку Яківу Олександровичу;

    • Прилепі Руслану Анатолійовичу;

    • Алмазову Ігорю Сергійовичу;

    • Бойку Василю Олеговичу;

    • Олексенко Надії Вікторівні;

    • Артамоновій Катерині Анатоліївні.

    2. Переоформити ліцензію серії АВ № 547959 від 24.12.2010, видану Ніконковій Інні Володимирівні на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), у зв'язку зі зміною прізвища фізичної особи — підприємця.

    3. Визнати недійсною ліцензію серії АВ № 547959 від 24.12.2010, видану Ніконковій Інні Володимирівні на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора), у зв'язку з її переоформленням.

    4. Виключити абзац другий пункту 1 наказу Міністерства юстиції України від 21.09.2012 № 1399/5( v1399323-12 ) "Про анулювання ліцензій на провадження господарської діяльності арбітражного керуючого (розпорядника майна, керуючого санацією, ліквідатора)".

    5. Управлінню з питань банкрутства Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу забезпечити внесення відповідних відомостей до ліцензійного реєстру.

    6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на директора Департаменту нотаріату, банкрутства та функціонування центрального засвідчувального органу Чижмарь К. І.

    Міністр

    О. Лавринович

    {Текст взято з сайту Мін'юсту України http://www.minjust.gov.ua}

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Виставка «Таємниці тіла» вже у Києві

    На постаментах і під склом вас зустрічають реальні людські тіла та їх фрагменти від найменших кісточок до окремих органів і цілісного організму, відкритого для прискіпливого огляду.

    Генеральная прокуратура выступает за снятие любых грифов секретности с материалов дела А.Пукача

    Генеральная прокуратура Украины выступает за открытость судебного процесса по уголовному делу по обвинению бывшего генерала МВД А. Пукача в убийстве журналиста Георгия Гонгадзе, учитывая его значительный общественный резонанс. Об этом сообщил Генпрокурор Украины Виталий Ярема, предает пресс-служба ведомства.

    Перший пішов

    Селище Врадіївку, що на Миколаївщині, продовжує лихоманити. Учора вранці люди знову зібралися на мітинг під райвідділом міліції, висунувши кілька принципових вимог. Як розповів в ексклюзивному ...

    Тривожний дзвоник для Блохіна

    Коли мова заходить про особливості тренерської манери нинішнього керманича київського Динамо, спеціалісти найчастіше згадують його вміння неординарного мотиватора. Саме завдяки максимальному ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Благодарим всех за качественную работу. Ваш интернет проект,действительно, на данный момент - неповторимый в своем роде. Здорово, что есть такие полезные интернет порталы. Этот интернет сайт достаточно многообразен в использовании. На нем удобно проводить свободное время - просто и быстро.

    Этот портал отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Этот портал ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами почаще! Дерзайте!

    Да, тут много полезной информации. Огромнейшее спасибо. Очень благодарны! Ребята - действительно молодцы.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66