Жилищный адвокат

Поліція: причиною смерті Березовського стало удушення

    Поліція: причиною смерті Березовського стало удушенняСмерть російського бізнесмена Бориса Березовського настала внаслідок удушення, йдеться у результатах розтину, які оприлюднила британська поліція, передає Бі-бі-сі.

    67-річного Бориса Березовського знайшли мертвим в суботу, 23 березня, у його будинку в містечку Аскот у графстві Беркшир неподалік від Лондона.

    Поліція вважає, що очевидними є ознаки повішення.

    За даними патологоанатомів, вони не виявили нічого, що вказувало б на насильство й боротьбу. Інших подробиць поліцейські поки що не розголошують.

    Раніше поліція повідомила, що в неї немає підстав підозрювати участь «третьої сторони» в смерті російського бізнесмена.

    Найближчим часом експерти проведуть гістологічну та токсикологічну експертизи, результати яких стануть відомі не раніше, ніж через кілька тижнів, повідомили у поліції долини Темзи.

    Також кримінологи продовжать обстеження будинку, де помер Борис Березовський.

    Поліцейський кордон навколо будинку залишиться доти, поки криміналісти не завершать свою роботу.

    Жодних слідів отрути

    Про те, що опальний російський олігарх, ймовірно, помер від удушення, напередодні написала британська газета Guardian.

    Видання посилалося на Миколу Глушкова, близького друга пана Березовського, який заявив журналістам: «Борис був задушений. Чи то він зробив це сам, чи то хтось йому допоміг».

    Раніше поліцейські повідомили, що фахівці не виявили в будинку жодних слідів хімічних, біологічних і радіоактивних отруйних речовин.

    У будинку минулу ніч працювали поліцейські експерти-хіміки, радіологи та біологи.

    Поліція графства Беркшир повідомила, що біолого-хімічне та радіологічне обстеження будинку проводилося як запобіжний захід.

    Тіло у ванній

    Тіло Бориса Березовського виявив у суботу в будинку в містечку Аскот у графстві Беркшир охоронець. Він виламав двері ванної.

    Швидка допомога, яка приїхала на виклик, констатувала смерть бізнесмена.

    Пана Березовського не бачили з попереднього вечора.

    Від 2000 року бізнесмен проживав у Британії, де отримав політичний притулок.

    У Росії його заочно визнали винним у шахрайстві і легалізації коштів, придбаних злочинним шляхом при постачанні великої партії автомобілів. Його засудили до позбавлення волі на 13 років.

    Унаслідок одного з замахів загинув водій, був тяжко поранений охоронець, сам пан Березовський отримав опіки. Жоден з замахів не розкрито.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Юридические и физлица, налоговый адрес которых СЭЗ «Крым», приравниваются к нерезидентам

    27 сентября 2014 года вступил в силу Закон Украины от 12 августа 2014 № 1636-VII «О создании свободной экономической зоны «Крым» и об особенностях осуществления экономической деятельности на временно оккупированной территории Украины».

    У Житомирі школи та дитсадки закрито на карантин

    Житомирський міський голова підписав розпорядження щодо закриття міських шкіл та дошкільних закладів на карантин.

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 154, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 154 Відповідно до Законів України «Про засади функціонування ринку природного газу» ( 2467-17 ), «Про природні монополії»( 1682-14 ) та Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики», до Методики розрахунку тарифів на транспортування та постачання природного газу для підприємств з газопостачання та газифікації( v0983227-02 ), затвердженої постановою НКРЕ від 04.09.2002 № 983, та Процедури встановлення та перегляду тарифів на послуги з транспортування, розподілу, постачання природного газу, закачування, зберігання та відбору природного газу ( z0685-13 ), затвердженої постановою НКРЕ від 03.04.2013 № 369, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    На Волині нетверезий водій скоїв наїзд на працівника ДАІ

    Намагаючись зупинити автомобіль водія-утікача, автоінспектори змушені були застосувати зброю. Передували цьому вимога про зупинку, яку порушник проігнорував, та наїзд на працівника ДПС.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Довольно оригинальный, актуальный и продуманный интернет портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно сделать?

    Чувствуется настоящая забота о пользователях. Благодаря интересному порталу, наконец, решился обзавестись безлимитом.

    Этот ресурс - удивительный.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66