Жилищный адвокат

Економіці потрібна енергія з пелетів

    Економіці потрібна енергія з пелетів

    На Вінниччині Президент зокрема ознайомився з можливостями виробництва альтернативного палива

    Робоча поїздка на Вінниччину Президента Віктора Януковича розпочалася в смт Турбів. Там глава держави відвідав завод з виробництва паливних гранул ТОВ «Він-пелета». По завершенні огляду першої виробничої лінії заводу та ознайомлення із сучасним обладнанням і новітніми технологіями виробництва пелетів глава держави наголосив на необхідності створення в країні умов для виробництва альтернативних видів палива і використання їх зокрема в житлово-комунальній сфері.

    Генеральний директор компанії «Смарт-енерджі» (один з інвесторів заводу) Олексій Тимофєєв зазначив, що потужність підприємства становить 150 тисяч тонн готової продукції. На заводі створено повний технологічний цикл — від заготівлі сировини до випуску готової продукції, а до 2020 року в Україні буде зведено ще 20 заводів такого типу загальною потужністю понад 2,5—3 мільйони тонн готової продукції на рік та передбачено розвиток мережі котелень.

    По завершенні огляду Віктор Янукович дав доручення віце-прем’єр-міністру Олександрові Вілкулу розробити комплексну програму ефективного споживання енергії в комунальній сфері й виробництві. У її реалізації візьмуть участь Міністерство аграрної політики та продовольства, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерство енергетики і вугільної промисловості, повідомляє прес-служба Президента.

    Того самого дня Віктор Янукович узяв участь в урочистій церемонії відкриття реконструйованого відділення пухлин голови та шиї Вінницького обласного клінічного онкологічного диспансеру.

    Глава держави ознайомився з діяльністю закладу, вручив головному лікареві диспансеру Петрові Одарченку сертифікат на новітній апарат діагностики раку на клітинному рівні, а потім резюмував: «Ваш заклад за рівнем оснащеності та умовами, які створені для пацієнтів, відповідає найвищим європейським стандартам».

    Він також довів до відома присутніх, що у 2013 році влада забезпечить зростання заробітних плат медичних працівників не менш ніж на 10%. «У диспансері зарплата лікарів збільшилася до майже 3 тисяч гривень, медичних сестер — до 2,5 тисячі гривень. Ми робитимемо все, щоб цього року вона зросла не менше ніж на 10%», — наголосив він і нагадав, що торік середня зарплата у сфері охорони здоров’я зросла на 24%.

    Президент підкреслив, що держава й надалі робитиме все для підвищення рівня життя та соціального захисту медичних працівників. За його словами, відповідні кроки здійснюються у рамках проведення медичної реформи: «Запроваджено нові стимули для сімейних та дільничних лікарів: хто більше та якісніше працює, той більше отримує».

    Вінницька область — один із пілотних регіонів із впровадження медичної реформи. На переконання Віктора Януковича, вона демонструє позитивні результати. «Протягом двох років значно розширено мережу медичних закладів: кількість амбулаторій сімейної медицини в області зросла більш як у півтора раза, відремонтовано близько 60% закладів «первинки», — наголосив він.

    А окремо додав, що за час реалізації першого етапу медичної реформи в області збільшено кількість пролікованих хворих в умовах денного стаціонару, більш ніж удвічі зросла кількість проведених лабораторних обстежень, кардіографічних та ультразвукових досліджень.

    У рамках робочої поїздки Віктор Янукович в обласному центрі також відвідав дошкільний навчальний заклад №7 «Подоляночка» та одне з районних відділень Центру адмінпослуг «Прозорий офіс».

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про реєстрацію народних депутатів України, обраних на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі, Центральна виборча комісія

    Про реєстрацію народних депутатів України, обраних на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі

    США выплатят забытому в СИЗО студенту $4 млн компенсации

    В США 25-летний студент колледжа Дэниел Чун получит 4,1 миллиона долларов от американского правительства из-за оплошности полицейских.

    Украина и Панама намерены в начале июня оформить безвизовый режим

    Власти Панамы согласилась отменить визовый режим для граждан Украины. Об этом на брифинге сообщил директор Департамента информационной политики Министерства иностранных дел Украины Олег Волошин.

    Липень — трудар: сінозбирач і жнивар

    Перший місяць літа пронісся над Україною, як і всією Європою, нищівними буревіями і зливами. За прогнозами синоптиків, літо буде екстремально спекотним. Пік високої температури припаде на липень ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Огромнейшее спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы действительно умнички.

    Довольно оригинальный, актуальный и продуманный интернет портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно сделать?

    Как много необходимой информации.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66