Жилищный адвокат

У Дніпропетровську з’явиться Музей фортифікації під відкритим небом

    У Дніпропетровську з’явиться Музей фортифікації під відкритим небом21 червня у Дніпропетровську Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул презентує унікальний проект — створення Музею фортифікації під відкритим небом.

    На двох гектарах території музею з максимальною точністю буде відтворено ділянку лінії фронту, що проходила по Дніпропетровщині в 1943 році, — з фортифікаційними спорудами, справжньою військовою технікою та зброєю часів Великої Вітчизняної війни.

    У цьому році Україна відзначатиме 70-річчя Битви за Дніпро, яка стала однією з найбільших військових операцій у світовій історії і дала початок звільненню всієї України від загарбників.

    Для збереження пам'яті про ті важкі та героїчні події в Дніпропетровську створюється унікальний Музей фортифікації, аналогів якому в Україні немає.

    Музей фортифікації включатиме чотири основні частини: мережу фортифікаційних споруд (окопів, бліндажів, капонірів, мінометних осередків, кулеметних точок); головний зал з експозицією предметів побуту, нагород, документів, зброї і техніки періоду Великої Вітчизняної війни; каплицю Пам'яті загиблим воїнам, партизанам і підпільникам та кінотеатр-лекторій.

    Наразі вже створений макет музею, який є точною копією майбутньої споруди. Музей буде відкрито напередодні 70-річчя визволення України у 2014 році.

    У презентації візьмуть участь голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колесніков, голова Дніпропетровської облради Євген Удод, а також керівники пошукових, ветеранських та громадських організацій області.

    Місце проведення заходу: м. Дніпропетровськ, Дніпропетровська обласна рада, пр. Кірова,2, 5 -й поверх

    Початок: 12:00

    Акредитація ЗМІ до 18:00 20.06.2013

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.8/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Адвокат по жилищным делам

    Жилищные дела, как правило, очень сложны и запутаны.

    Про затвердження Методичних рекомендацій з організації внутрішнього контролю розпорядниками бюджетних коштів у своїх закладах та у підвідомчих бюджетних установах, Міністерство фінансів України

    Про затвердження Методичних рекомендацій з організації внутрішнього контролю розпорядниками бюджетних коштів у своїх закладах та у підвідомчих бюджетних установах

    На Херсонщині в ДТП загинуло троє людей, ще троє травмовано

    Учора, о 10 годині 30 хвилин, у Херсонській області на 19 км автодороги Гола Пристань Залізний Порт сталася ДТП з тяжкими наслідками.

    Про внесення змін до додатка 1 до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 176, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про внесення змін до додатка 1 до постанови НКРЕ від 28.12.2011 № 176 Відповідно до законів України «Про засади функціонування ринку природного газу» ( 2467-17 ), «Про природні монополії»( 1682-14 ) та Указу Президента України від 23.11.2011 № 1059( 1059/2011 ) «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики», до Методики розрахунку тарифів на транспортування та постачання природного газу для підприємств з газопостачання та газифікації( v0983227-02 ), затвердженої постановою НКРЕ від 04.09.2002 № 983, та Процедури встановлення та перегляду НКРЕ тарифів на транспортування, розподіл, постачання природного газу, зберігання (закачування, зберігання та відбір) природного газу, транспортування нафти, нафтопродуктів, аміаку магістральними трубопроводами ( v0749227-09 ), затвердженої постановою НКРЕ від 25.06.2009 № 749, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, ПОСТАНОВЛЯЄ:

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Огромное количество актуальной информации. Большущее спасибо. С Вами приятно работать! Ребята - Вы просто молодцы.

    Чувствуется неподдельная забота о пользователях. Благодаря столь занимательному интернет проекту я, наконец-то, надумался купить отдельную линию.

    Огромное количество необходимой информации.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66