Жилищный адвокат

На відкриття музею Державтоінспекції у Львові запросили юних учасників дорожнього руху

    На відкриття музею Державтоінспекції у Львові запросили юних учасників дорожнього рухуВ Управлінні Державтоінспекції Львівщини облаштували музей історії ДАІ. Одними з перших подивитися на зібрані експонати завітали школярі.

    Маленьких гостей правоохоронці зустріли вже на подвір’ї. Працівники ДАІ розповіли діткам про свою роботу, а також закликали завжди і повсякчас дотримуватися Правил дорожнього руху.

    Для школярів влаштували невеличку вікторину, переможці якої змогли посидіти у службовому автомобілі ДАІ та сказати у гучномовець: «Водії! Будьте уважними! На дорозі — діти!».

    Правоохоронці показали учням зразки техніки, за допомогою якої вони виявляють порушення Правил дорожнього руху. Чи не найбільше зацікавив школярів сучасний вимірювач швидкості «TruCam». Працівники ДАІ розказали дітям, як саме працює цей прилад, а ще дозволили потримати його у руках.

    Сповнені яскравих, позитивних емоцій, малі непосиди вирушили до приміщення УДАІ. Діти голосно ділилися враженнями від побаченого та почутого. Однак, попереду їх очікувало ще чимало сюрпризів.

    Екскурсія управлінням розпочалась біля чергової частини. Працівники ДАІ розказали дітям, що входить до обов’язків чергових і на скільки відповідальною є їхня робота.

    Після цього малеча вирушила на третій поверх. Тут діток зустрів заступник начальника управління Державтоінспекції Львівщини підполковник міліції Дмитро Фальшовник. Він розповів малечі про те, як створювався музей ДАІ та які саме експонати представлені тут.

    Школярі з великою цікавістю оглядали зразки форми працівників Державтоінспекції та добірку старих фотографій.

    Втім, найбільше вражень та емоцій викликав у малечі відреставрований патрульний мотоцикл, яким працівники ДАІ виїжджали на службу ще у радянські часи.

    Кожен зі школярів зміг посидіти за кермом цього раритетного мотоцикла, відчути себе справжнім вартовим доріг, а також зробити фото на пам'ять.

    На завершення зустрічі для учнів виступила команда веселих та найкмітливіших ЮІРівців із львівської загальноосвітньої школи №42. Юні артисти потішили глядачів дотепними жартами, сценками та піснями.

    На згадку про цей чудовий день правоохоронці подарували кожній дитині по тематичному календарику та побажали безпечних канікул.

    Школярики щиро подякували працівникам Державтоінспекції за таку пізнавальну та цікаву екскурсію та запевнили, що ніколи не бешкетуватимуть на дорозі.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    На сьогодні зафіксовано більше 500 спроб дачі хабаря працівникові ДАІ

    Державтоінспекція продовжує виявляти учасників дорожнього руху, які намагаються уникнути відповідальності за скоєне правопорушення, пропонуючи хабар працівникові ДАІ. За короткий проміжок часу ...

    На Закарпатті правоохоронці здали кров для постраждалих в Одесі та на Сході України

    Ця благодійна акція відбулася з ініціативи очільника закарпатської міліції полковника Сергія Шаранича.

    На Вінниччині працівники ДАІ затримали автомобіль, що перевозив отрутохімікати

    Під час проведення комплексу профілактичних заходів Небезпечний вантаж працівниками ДАІ в селищі Крижопіль, був зупинений автомобіль ГАЗ, за кермом якого знаходився 24-річний мешканець Житомирської ...

    СБУ заинтересовало соблюдение режима секретности в Генштабе Минобороны Украины

    Служба безопасности Украины проверяет соблюдение режима секретности в Генеральном штабе Министерства обороны Украины, информации об уголовном расследовании на данный момент нет. Об этом сообщил ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Вы супер!!! Все что делаете для всех пользователей вне всякого сомнения- необходимо!!!

    Как много нужной информации.

    Весьма оригинальный, интересный и полностью отличающийся от всех остальных ресурс! Я хочу отблагодарить вас денежкой. Как это можно организовать?
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66