Жилищный адвокат

На Полтавщині працівники ДАІ та автолюбителі автопробігом вшанували пам'ять загиблих у автопригодах

    На Полтавщині працівники ДАІ та автолюбителі автопробігом вшанували пам'ять загиблих у автопригодахУчора, біля монументу Солдатської слави у місті Полтава представники спільноти «Drive 2 Полтава», працівники Державтоінспекції та полтавці, які не залишаються осторонь проблем безпечного руху зібралися разом, щоб вшанувати пам'ять загиблих у дорожньо-транспортних пригодах та здійснити автопробіг.

    Інспектор відділення ДАІ міста Полтави Олександр Клименко зазначає: «Лише в обласному центрі з початку року сталося 992 ДТП, в яких 155 осіб травмовано та 13 загинуло. Такі заходи змушують задуматися про безпеку всіх без виключення учасників дорожнього руху».

    Власники автомобілів, які були присутні на зустрічі, прослухали на одній із радіохвиль тематичний ролик, потім протягом хвилини усі разом натиснули на клаксони своїх «залізних коней» та запалили свічки, якими вшанували пам'ять усіх загиблих в дорожньо-транспортних пригодах.

    Представники Державтоінспекції роздавали присутнім тематичні листівки з порадами, в яких кожен із автолюбителів міг знайти для себе щось корисне. Але головне, на чому наголошували правоохоронці, це необхідність завжди неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

    Наприкінці зустрічі, колона автомобілів, вирушила до центру міста по запланованому маршруту.

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Киевская милиция обещает награду за информацию об убийце трех человек в торговом центре

    Киевская милиция пообещала вознаграждение в размере 100 тысяч гривен за информацию, которая поможет в розыске убийцы троих охранников торгового центра.

    На Миколаївщині вартові доріг затримали керманича маршрутки напідпитку

    Так я ж нормально веду автомобіль - щиро обурювався водій маршрутного транспортного засобу, якого зупинили працівники Державтоінспекції. У нього є привід для розпачу, випивши та сівши за кермо, ...

    Про звільнення І. Вільдмана з посади заступника Міністра екології та природних ресурсів України, Президент України

    Указ  Президента України Відповідно до абзацу третього частини другої статті 9 Закону України «Про центральні органи виконавчої влади»( 3166-17 ) звільнити ВІЛЬДМАНА Ігоря Лазаревича з посади заступника Міністра екології та природних ресурсів України.

    Автоімпорт в Україну зріс на 15 відсотків

    Пропозиція на первинному ринку легкових автомобілів у 2012 році на 83% була сформована за рахунок імпорту. Про це повідомляє прес-служба асоціаціїУкравтопром.За 2012 рік в Україну було завезено ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Довольно оригинальный, актуальный и продуманный интернет портал! Я хочу поддержать Вас финансово. Как это можно сделать?

    Ребята класс!!! Все что делаете для нас вне всякого сомнения- важно!!!

    Этот интернет проект здоровский! работал на нем очень часто. Думаю, что этот интернет проект ожидает хорошее будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими работами чаще!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66