Жилищный адвокат

На Запоріжжі п’ятнадцять інспекторів ДПС ДАІ вирушили в зону АТО

    На Запоріжжі п’ятнадцять інспекторів ДПС ДАІ вирушили в зону АТОСьогодні, 29 липня, о сьомій годині ранку, 15 працівників ДПС Державтоінспекції Запорізької області вирушили в зону АТО. Старшим п'яти екіпажів у зону антитерористичної операції відправився командир роти ДПС ДАІ регіону, майор Роман Алешкевич.

    «Усі зазначені співробітники є добровольцями, і цілком свідомо готові виконувати будь-які поставлені завдання в зоні АТО», — зазначив начальник управління ДАІ Запорізької області полковник міліції Ігор Пожидаєв.

    П'ятнадцять запорізьких чоловіків їдуть до Ізюма, а звідти будуть направлені в райони звільнених територій. Попередньо, хлопці відряджені на місяць. Екіпажі екіпіровані всім необхідним: бронежилетами, раціями, автоматичною зброєю, продуктами харчування.

    Напутні слова також сказав заступник начальника ГУМВС України в Запорізькій області полковник міліції Олександр Кузнєцов, який проводжав виїжджаючі екіпажі, головне їх завдання — охорона громадського порядку в районах прибуття і підтримка миру на цих територіях. Але ще головніше завдання в командира — повернутися назад тим же складом, яким вони їдуть з дому.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 15 вересня 2010 року № 355, Центральна виборча комісія

    Про внесення змін до постанови Центральної виборчої комісії від 15 вересня 2010 року № 355 Керуючись статтями 11-13 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня ветерана, Президент України

    Указ  Президента України За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, патріотичне виховання молоді, багаторічну плідну громадську та професійну діяльність постановляю:

    Шестирічний хлопчик допоміг правоохоронцям викрити водія, який смертельно травмував жінку

    Днями на Закарпатті до міліції надійшло повідомлення від лікаря районної лікарні про те, що до реанімаційного відділення в тяжкому стані доставлено 80-річну мешканку одного з сіл Свалявського ...

    Про затвердження Методики розрахунку індексів реальної заробітної плати, Державна служба статистики України

    Зареєстровано в Міністерстві юстиції України 21 листопада 2012 р. за № 1950/22262 Про затвердження Методики розрахунку індексів реальної заробітної плати

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Влюблена в ваш сайт по уши!!! Какие же Вы молодцы!!! Не могу просто промолчать, очень хочется пожелать Вам творческих успехов, динамичного развития и материального благополучия!

    Большое спасибо создателям этого интернет проекта!!! Он действительно - находка! Дерзайте!

    Хочется просто сказать огромное спасибо!. Сегодня совершенно случайно набрел на этот сайт, чему сильно рад и доволен! С огромным удовольствием размещу ссылку на своей страничке в блоге!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66