Жилищный адвокат

Державтоінспекція Харківщини здійснює профілактичні заходи щодо незаконних заволодінь транспортних засобів

    Державтоінспекція Харківщини здійснює профілактичні заходи щодо незаконних заволодінь транспортних засобівДнями, працівники ДАІ спільно з представниками засобів масової інформації, провели комплекс оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на протидію незаконним заволодінням автомобілями.

    Головною метою таких заходів є попередження та розкриття злочинів, пов’язаних з незаконним заволодінням автотранспортних засобів, розшуку водіїв та автомобілів, які залишили місце скоєння ДТП. Виявлення авто зі знищеними або підробленими номерами вузлів та агрегатів, підробленими документами.

    У рамках проведення заходів, вартові доріг здійснюють перевірку станцій технічного обслуговування, автостоянок, гаражних кооперативів, місць обслуговування та ремонту автомобілів, авторинків.

    Інспектори ДАІ звернули увагу всіх автовласників на необхідність забезпечення схоронності транспортних засобів від злочинних посягань. Транспорт, що не обладнаний протиугінною сигналізацією.

    Аби уникнути незаконного заволодіння транспортним засобом, необхідно обладнати його пристроєм проти викрадання, поєднуючи електроніку та механічні хитрощі. А щоб зловмисники взагалі відмовилися від свого задуму, необхідно використовувати багаторівневий підхід до захисту авто. Адже, чим більше кількість рівнів захисту на автомобілі, тим важче його викрасти.

    Але якщо все ж таки вашим автомобілем незаконного заволоділи, негайно телефонуйте до міліції. Обов’язково вкажіть марку, реєстраційні номери, колір автомобіля, номер двигуна, кузова та його особливі прикмети, які дозволять виявити та повернути транспортний засіб.

    Позавершенню заходів, водії транспортних засобів, отримали від працівників ДАІ інформаційні листівки-пам’ятки, щодо профілактики незаконних заволодінь транспортними засобами.

    Рейтинг: 4.6/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Пользование жилым помещением

    Пользование жилым помещением, которое предоставлено по завещательному отказу.

    Кадрові питання

    Президент УкраїниПризначив ЗвільнивКабінет Міністрів УкраїниЗвільнив

    «Бандитської романтики» поменшає?

    Проведений правоохоронцями день відкритих дверей став одним із багатьох заходів, які регулярно проходять на Житомирщині задля якнайширшого інформування громадськості про роботу міліції та поліпшення ...

    Китайці «відкрили світ» нашим школярам

    Китайський міфічний звір Кілін, або ж Цілінь, і гадки не мав, що стане дійовою особою українського міфу, запущеного у маси з легкої руки деяких мас-медіа. В Одесі підняли лемент з того приводу, ...

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Этот портал отличный! Пользовался довольно чуть ли не по три раза на день. Этот портал ждет светлое будущее. Желаю удачи. Хотелося б видеться с Вашими трудами почаще! Дерзайте!

    Для меня это находка! Вторую неделю зависаю на интернет проекте и валить отсюда не собираюсь. Интересно, здорово!

    Огромное количество полезной информации.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66