Жилищный адвокат

Місія ОБСЄ стежитиме за мас-медіа в Україні

    Місія ОБСЄ стежитиме за мас-медіа в УкраїніМісія спостерігачів ОБСЄ особливо уважно стежитиме за ситуацією з мас-медіа в Україні. Для оцінки інформаційного простору України місія має спеціального експерта. Крім того, голова місії твердить, що у своєму звіті організація врахує позицію ПАРЄ, а також Європарламенту. Ближче до дати початку виборів до України планують приїхати 15 депутатів Європарламенту спостерігати за виборами і вони долучаться до місії ОБСЄ.

    Одрі Гловер, голова місії ОБСЄ: «Ми спостерігаємо за всім виборчим процесом — реєстрацією кандидатів і виборців, за всією кампанією, уважно стежимо за медіа, ми також слідкуємо за скаргами, які можуть з’являтися, а в день виборів ми, звичайно ж, спостерігаємо за підрахунком голосів».

    Місія нараховуватиме 110 експертів, які впродовж кількох наступних тижнів вже розпочнуть свою роботу. Ближче до початку виборів приїде ще 600 спостерігачів, які більше оцінюватимуть ситуацію в регіонах. Ігор Попов, який неодноразово був спостерігачем від ОБСЄ, каже, що місія може бути запобіжником маніпуляцій або фальсифікацій на виборах.

    Ігор Попов, екс-голова «Комітету виборців України»: «Для політики та для споживача всередині України найбільш важливою мабуть є оперативна оцінка, яка оголошується в понеділок зранку після виборів. І саме там дуже дипломатичною мовою говориться чи зробила Україна крок вперед у порівнянні з минулими виборами, чи вона зробила крок назад, чи вона тупцює на місці. І цей сигнал буде дуже важливим для всього світового співтовариства, для дипломатів, для керівників інших держав».

    Місія від ОБСЄ — одна з найбільших організацій спостерігачів в Україні. Загалом, на парламентських виборах очікується понад три тисячі міжнародних спостерігачів.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Про присвоєння О. Богданову звання Герой України, Президент України

    Указ  Президента України За визначний особистий внесок у розвиток вітчизняної вугільної промисловості, зміцнення енергетичної безпеки держави, багаторічну самовіддану працю постановляю:

    ВККС открыла дисциплинарное дело в отношении Р.Киреева

    На заседании Высшей квалификационной комиссии судей Украины, состоявшемся 27 февраля с. г., был рассмотрен вопрос о привлечении судей к дисциплинарной ответственности.

    Македонські друковані плати завойовують світ

    У македонському селі за 20 кілометрів від Скопє розташовується ця компанія (її назва Hi-Tech), яка спеціалізується на виготовленні друкованих плат, що є осердям багатьох технологічних пристроїв, ...

    Про встановлення тарифів на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та тарифів на постачання електричної енергії за регульованим тарифом для ПАТ „ЕК „Херсонобленерго”, Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики

    Про встановлення тарифів на передачу електричної енергії місцевими (локальними) електромережами та тарифів на постачання електричної енергії за регульованим тарифом для ПАТ „ЕК „Херсонобленерго"

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Хочется просто сказать спасибо!. Случайно набрел на этот портал, чему крепко рад! С большим удовольствием сошлюсь на Вас на своей страничке в интернете!

    Друзья класс!!! Все что вы делаете для нас очень важно!!!

    Огромное количество необходимой информации.
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66