Жилищный адвокат

Про Порядок функціонування веб-сайту в мережі Інтернет для трансляції відеозображення, отриманого за допомогою системи відеоспостереження з приміщення звичайної виборчої дільниці під час голосування на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року, Центральна виборча комісіяЦЕНТРАЛЬНА ВИБОРЧА КОМІСІЯ

ПОСТАНОВА

  1. від 17 жовтня 2012 року № 1652
  2. Про Порядок функціонування веб-сайту в мережі Інтернет для трансляції відеозображення, отриманого за допомогою системи відеоспостереження з приміщення звичайної виборчої дільниці під час голосування на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

    Відповідно до частини першої статті 6 Закону України( 5175-17 ) "Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року", керуючись статтями 11-13 Закону України( 1932-15 ) "Про Центральну виборчу комісію", Центральна виборча комісія постановляє:

    1. Затвердити Порядок функціонування веб-сайту в мережі Інтернет для трансляції відеозображення, отриманого за допомогою системи відеоспостереження з приміщення звичайної виборчої дільниці під час голосування на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року (додається).

    2. Цю постанову надіслати Міністерству внутрішніх справ України, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям для доведення до відома відповідних районних, районних у містах Києві та Севастополі державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного (республіканського в Автономній Республіці Крим) значення, окружним виборчим комісіям з виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року для доведення до відома відповідних дільничних виборчих комісій звичайних виборчих дільниць та оприлюднити на офіційному веб-сайті Центральної виборчої комісії.

    Голова Центральної виборчої комісії

    В. ШАПОВАЛ

    Додаток до постанови Центральної виборчої комісії від 17 жовтня 2012 року № 1652

    ПОРЯДОК функціонування веб-сайту в мережі Інтернет для трансляції відеозображення, отриманого за допомогою системи відеоспостереження з приміщення звичайної виборчої дільниці під час голосування на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року

    1. Загальні положення

    1.1. Цей Порядок відповідно до Закону України "Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року"( 5175-17 ) (далі — Закон) регламентує питання функціонування веб-сайту в мережі Інтернет для трансляції відеозображення, отриманого за допомогою системи відеоспостереження з приміщення звичайної виборчої дільниці під час голосування на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року (далі — вибори депутатів).

    1.2. Веб-сайт є сукупністю програмних та апаратних засобів з унікальною адресою у мережі Інтернет, призначений для трансляції відеозображення, отриманого за допомогою системи відеоспостереження з приміщення звичайної виборчої дільниці під час голосування на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року (далі — веб-сайт).

    1.3. Веб-сайт має адресу: http://vybory2012.gov.ua.

    1.4. Розпорядником веб-сайту є Центральна виборча комісія.

    2. Інтерфейс та оформлення веб-сайту

    2.1. Взаємодія користувача з веб-сайтом здійснюється за допомогою візуального графічного інтерфейсу. Інтерфейс веб-сайту повинен бути зрозумілим користувачу та зручним, не переобтяженим графічними елементами і забезпечувати швидке відображення екранних форм. Навігаційні елементи повинні бути виконані в зручній для користувача формі. Інтерфейс повинен відповідати сучасним ергономічним вимогам і забезпечувати зручний доступ до основних функцій та операцій веб-сайту.

    2.2. Управління веб-сайтом здійснюється за допомогою набору екранних меню, кнопок та інших елементів графічного інтерфейсу.

    2.3. Усі написи екранних форм, а також повідомлення, що видаються користувачу, крім системних повідомлень, виконуються українською мовою. Допускається виведення діагностичної інформації англійською мовою.

    Екранні форми виконуються з урахуванням таких вимог для їх уніфікації:

    - усі екранні форми інтерфейсу виконуються в єдиному графічному дизайні, з однаковим розташуванням основних елементів управління та навігації;

    - для позначення одних і тих самих операцій використовуються однакові графічні зображення, кнопки й інші елементи, що управляють (навігаційні). Терміни, що використовуються для опису ідентичних понять, операцій і дій користувачів, повинні бути уніфіковані;

    - реагування програмного забезпечення веб-сайту на дії користувача (наведення покажчика "миші", перемикання фокусу, натиснення кнопки) повинно бути типовим для кожної дії над одними і тими ж графічними елементами, незалежно від їх розташування на екрані.

    3. Реєстрація та авторизація користувачів веб-сайту

    3.1. Доступ до перегляду відеозображення з приміщень для голосування звичайних виборчих дільниць надається користувачу після реєстрації безпосередньо на веб-сайті або авторизації за допомогою облікового запису (акаунту) соціальної мережі.

    3.2. Користувач може зареєструватися на веб-сайті, використовуючи адресу своєї електронної пошти. Для реєстрації користувач вказує такі дані:

    - адресу електронної пошти;

    - псевдонім;

    - пароль;

    - підтвердження пароля,

    а також підтверджує свою достовірність (CAPTCHA — автоматизований публічний тест Т’юринга для розрізнення комп’ютерів і людей).

    Для підтвердження достовірності реєстрації на вказану користувачем електронну адресу надходить лист з посиланням, при переході за яким відбувається підтвердження реєстрації.

    3.3. Користувач авторизується на веб-сайті за допомогою своєї електронної пошти. Для авторизації користувач вказує такі дані:

    - адресу електронної пошти;

    - пароль,

  3. а також підтверджує свою достовірність (CAPTCHA).
  4. Користувач може відновити загублений пароль шляхом надсилання листа на вказану адресу електронної пошти. Лист повинен містити посилання, при переході за яким користувачу пропонується відновити такі атрибути:

    - пароль;

    - підтвердження пароля.

    3.4. Користувач має можливість редагувати власний профіль, для цього йому доступні такі атрибути профілю:

    - псевдонім;

    - пароль;

    - підтвердження пароля.

    3.5. Користувач може авторизуватися на веб-сайті за допомогою облікового запису (акаунту) соціальної мережі. Підтримується можливість авторизації через такі облікові записи:

    - Google Account;

    - OpenID;

    - Twitter;

    - Яндекс;

    - Linkedin;

    - Livejournal;

    - Facebook;

    - Vkontakte.

    4. Пошук та вибір на веб-сайті звичайних виборчих дільниць, відеозображення з приміщень яких користувач бажає переглянути

    4.1. У день виборів користувачі можуть переглядати в режимі реального часу відеотрансляцію процесу голосування виборців у приміщенні звичайної виборчої дільниці.

    4.2. Інтерфейс веб-сайту дозволяє користувачу здійснювати пошук звичайних виборчих дільниць за допомогою:

    - інтерактивного пошуку звичайних виборчих дільниць на електронній карті України;

    - пошуку за адресою звичайної виборчої дільниці (область, район, населений пункт, вулиця, дільниця);

    - пошуку за номером звичайної виборчої дільниці.

    5. Підтримка користувачів веб-сайту

    5.1. На веб-сайті розміщено розділ "Допомога", у якому дано опис правил роботи з веб-сайтом, а також довідкову інформацію про такі його розділи:

    - авторизація, реєстрація користувачів;

    - карта дільниць;

    - закладки;

    - пошук;

    - розрахунок швидкості з’єднання.

    5.2. На веб-сайті розміщено розділ "Зворотний зв’язок", який дозволяє користувачу відправити повідомлення фахівцям технічної підтримки веб-сайту. Для відправки повідомлення користувач повинен ввести такі відомості:

    - ім’я;

    - поштову адресу;

    - тему повідомлення (не знайшов свою звичайну виборчу дільницю, пропозиції щодо роботи веб-сайту, помилок на веб-сайті тощо);

    - текст повідомлення;

    - підтвердження достовірності користувача перед відправкою повідомлення (CAPTCHA).

    6. Регламент роботи веб-сайту

    6.1. Трансляція відеозображення на веб-сайті починається одночасно з початком підготовчого засідання, передбаченого частиною третьою статті 84 Закону, та завершується після закінчення голосування на звичайній виборчій дільниці, але не раніше 20 години.

    6.2. Після завершення трансляції на сайті відображається повідомлення:

    "Шановні користувачі!

    Трансляцію відеозображення з приміщень для голосування звичайних виборчих дільниць завершено.

    Нагадуємо, що відповідно до вимог частини другої статті 4 Закону України( 5175-17 ) "Про особливості забезпечення відкритості, прозорості та демократичності виборів народних депутатів України 28 жовтня 2012 року" інформацію, створену з використанням системи відеоспостереження, Центральна виборча комісія надає за запитом правоохоронних органів, рішенням суду, а також у встановленому нею порядку за запитом політичних партій — суб’єктів виборчого процесу та кандидатів у народні депутати України.

    З повагою, служба підтримки користувачів веб-сайту."

    Секретар Центральної виборчої комісії

    Юридичний портал Справедливість

    Рейтинг: 4.7/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    На должность Председателя ВАСУ претендуют Н.Кобылянский и А.Нечитайло по результатам первого тура голосования

    В Высшем админсуде подсчитали результаты голосования за Председателя ВАСУ.

    Состоялась VII Всеукраинская юридическая школа

    В Киеве прошла VII Всеукраинской юридическая школа по судопроизводству на актуальную тему Особенности судебного администрирования. Отметим, что в мероприятии приняли участие 70 студентов и молодых ...

    Державна судова адміністрація України збільшила бюджетні призначення окремим судам

    З метою своєчасної оплати праці та погашення заборгованості за суддівською винагородою суддям, які працювали в судах України, розташованих на території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя ...

    Эксперты обсудили вопросы ведения хоздеятельности в период кризиса

    Как вести хозяйственную деятельность в кризисный период, когда перед бизнесом возникло небывалое количество вызовов — начиная от аннексии Крыма, АТО на Востоке и объявленной государством мобилизации и заканчивая валютными колебаниями? Именно этот вопрос обсуждался на мероприятии, состоявшемся в Киеве 30 сентября 2014 года в рамках сети практикумов "Высшая лига" группы компаний ЛИГА:ЗАКОН.

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Сайт - обалденный. Thanky! Без всякого сомнения нужный и удобный сайт.

    Для меня это была просто большая находка! Уже неделю сижу здесь на портале и уходить отсюда совсем не собираюсь.

    Хочется отблагодарить Вас за этот огромный труд, который Вы делаете каждый день для нас. Молодцы!!!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66