Жилищный адвокат

Високий індекс приваблює інвесторів

    Високий індекс приваблює інвесторівПід час зустрічі з членами Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА) перший віце-прем’єр-міністр Сергій Арбузов підкреслив, що влада докладає всіх зусиль для поліпшення умов ведення бізнесу в країні.

    «Ми однозначно налаштовані на зміцнення індексу інвестиційної привабливості України і ухвалюватимемо восени необхідні для цього закони. Ми йтимемо зрозумілим і прозорим шляхом — уряд зацікавлений у цьому», — заявив Сергій Арбузов. При цьому перший віце-прем’єр зазначив, що Україна вже давно визначила вектор свого розвитку: «Ми зробимо все, що від нас залежить, аби зробити крок у напрямку Європи». Під час зустрічі представники ЄБА торкнулися теми законів про векселі та трансферне ціноутворення. Урядовець запевнив їх, що закон про трансферне ціноутворення дасть позитивні наслідки для економіки, незважаючи на те, що депутати Верховної Ради сприйняли цей документ дуже насторожено.

    Водночас перший віце-прем’єр зауважив, що використання векселів не є обов’язковим: «Це можливість, а не зобов’язання. Хочете — застосовуйте, ніхто живих грошей не скасовував». Крім того, Сергій Арбузов вкотре акцентував на тому, що уряд передбачає щонайменше три напрями для застосування векселів: відшкодування заборгованості, відшкодування ПДВ та кредитування. Він також запропонував ЄБА у разі, якщо в підприємців виникнуть складнощі, пов’язані з набранням чинності законів, звертатися до уряду по роз’яснення.

    Не оминули увагою на зустрічі й тему «антирейдерської» комісії, яку очолює Сергій Арбузов. «Наша мета — розглядати конкретні випадки, втручатися в процес. Мине час, і ви відчуєте, що держава справді стурбована захопленням підприємств. Наступного тижня відбудеться засідання комісії, перелік питань вже визначено. До речі, почнемо з питань, які передала Європейська Бізнес Асоціація», — цитує слова Сергія Арбузова його прес-служба.

    Урядовий Кур'єр

    Рейтинг: 4.9/5, основан на 25 голосах.


    Вам это будет интересно:

    Щодо внесення змін до наказу Державної казначейської служби України від 13.02.2012 № 53, Державна казначейська служба України

    Щодо внесення змін до наказу Державної казначейської служби України від 13.02.2012 № 53 З метою приведення Інструкції про складання Державною казначейською службою України звітності про виконання Зведеного бюджету України, Державного бюджету України і бюджетів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва та Севастополя( v0053840-12 ) у відповідність до наказу Міністерства фінансів України від 13.11.2013 № 945 "Про внесення змін до наказу Міністерства фінансів України від 28 грудня 2011 року № 1774" НАКАЗУЮ:

    Не в службу, а в дружбу

    На узбіччі автодороги ДонецькЗапоріжжя виявили тіло невідомого чоловіка середніх років. Зясувалося, що це 41-річний житель одного із сіл Марїнського району.

    ВСЮ предлагает уволить судью Кировского райсуда Днепропетровска А.Ходасевича

    Высший совет юстиции внесет представление об увольнении А. В. Ходасевича с должности судьи Кировского районного суда г. Днепропетровска. «Фактически речь идет о случае, когда два акционера, которые ...

    Про призначення Власенка С.М. генеральним директором Державного концерну "Укрторф", Кабінет Міністрів України

    Про призначення Власенка С. М. генеральним директором Державного концерну "Укрторф" Призначити Власенка Сергія Миколайовича генеральним директором Державного концерну "Укрторф".

    Консультации по недвижимости
    Адвокат по ЖКХ
    Рекомендовано !
    Киевские судебные решения

    №910/22831/14

    Судья: Васильченко Т.В.
    07.01.2015

    №757/24024/14-ц

    Судья: Цокол Л. І.
    07.01.2015
    Новости жилищных адвокатов
    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые ...

    Упрощено таможенное оформление для товаров, которые не содержат озоноразрушающих веществ Отныне для субъектов хозяйственной деятельности, импортирующих и экспортирующих товары, в которых отсутствуют озоноразрушающие вещества, их таможенное оформление осуществляется без лицензии. ...

    На Черкащині працівники ДАІ затримали автомобіль ...

    На Черкащині працівники ДАІ  затримали автомобіль з 170 літрами прозорої рідини невідомого походження Днями, близько восьмої години ранку, під час несення служби на стаціонарному посту Золотоноша, інспектори взводу із забезпечення супроводження відділу ДАІ з обслуговування міста Черкаси, зупинили ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та ...

    На Київщині нетверезий водій збив пішоходів та зник з місця ДТП Днями, близько о 20-й годині, в місті Васильків, невстановлений водій, керуючи автомобілем МОСКВИЧ 412, допустив наїзд на 27-річну місцеву мешканку та з місця пригоди зник. Жінка переходила проїзну ...

    Об Адвокате
    Хочется отблагодарить Вас за этот огромный труд, который Вы делаете каждый день для нас. Молодцы!!!

    Большое спасибо создателям этого интернет проекта!!! Он действительно - находка! Дерзайте!

    Этот интернет сайт классный! Пользовался очень чуть ли не по три раза на день. Этот портал ожидает светлое будущее. Удачи Вам, ребята. Хотелося б встречаться с Вашими трудами чаще! Дерзайте!
    Публикации о недвижимости
    О налогообложении операции с недвижимостью ...

    О налогообложении операции с недвижимостью в Украине Сегодня, как и после принятия нового налога на недвижимость, эта тема широко обсуждается среди всех заинтересованных в этом ...

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат

    Что лучше агент по недвижимости или адвокат Разграничение полномочий риелтора (агента), нотариуса и адвоката по вопросам недвижимости.

    fd88152c669729fa70f5fe095f45fa66